Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku... Kada.. Ja bym pojechała .... A Ty kochana zrobisz co uważasz... Dziś mi dobrze lekarz powiedział... To jest ciąża... Mimo wszystko żartów nie ma, mimo ze dużo przypadków kończy sie dobrze ale lepiej to sprawdzić...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jaks czas temu byla dyskusja na temat siary. Ja dostalam dzis od siostry ksiazke o ciazy t zacytuje zeby rozwiac watpliwosci
"W II trymestrze na brodawce mozna zauwazyc krople rzadkiej zotej cieczy nazywanej siara lub colostrum, zapowiadajacej laktacje. Wystepuje takze w trakcie silnych przezyc oraz podczas delikatnego masazu brodawek."
Takze siara jednak nie pojawia sie tylko tuz przed porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 18:12
amela, Ruda27, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
madzikovy nie nazywaj siebie panikara bo my wszystkie panikujemy. jeżeli czujesz że powinnaś jechać do gina to jedz i tyle.
gosiaczek zmień gina zedecydowanie!!! głupi łaskę robi czy co?
camilko kiedy masz prenatalne jutro?
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:madzikovy nie nazywaj siebie panikara bo my wszystkie panikujemy. jeżeli czujesz że powinnaś jechać do gina to jedz i tyle.
gosiaczek zmień gina zedecydowanie!!! głupi łaskę robi czy co?
camilko kiedy masz prenatalne jutro?
Ja juz mialam prenatalne tydzien temu -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Kada slodki ten wozeczek
Ja mam ten
http://allegro.pl/3w1-quinny-fotelik-maxi-cosi-wozek-moodd-gratisy-i3917343302.html
Z biala rama chce, czarno bialy dla chlopczyka a szaro bialy dla dzieczynki chyba
Lanusia, suoer ze juz jestessie martwilysmy o Ciebie a i jakos tak dziwnie cicho bez Ciebie bylo
Co do podnoszenia rak, mi mama tez o tym mowila, ale czasami nie da sie tego uniknac... zreszta wiekszosc rad po prostu filtruje. Tak jak wczoraj jak sie dowiedziala ze kupilam ta bujaczke (czy jak to po polsku nazwac) stwierdzzila ze bede z bobasem miec problemy z uspieniem itd, okazalo sie ze ma same pozytywne opinie, jak jej o tym powiedzialam znow sie obrazilaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy trzymam kciuki, bardzo dobrze, że pojechałaś.
Kada, jeśli plamisz na brązowo, to spokojniej możesz podejść niż gdyby była to żywa krew. Ale zdecydowanie nie lekceważ, pojedź żeby się nie martwić.
Gosiaczku, nawet nie będę komentować zachowania takiego konowała. Bezwzględnie zmień lekarza, bo takie sytuacje nie mają prawa się zdarzać. Najważniejsze, że z Maluszkiem wszystko w porządku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy bedzie dobrze zobaczysz, my o prostu czasem za bardzo panikujeny, ale lepiej dmuchac na zimne isc do lekarza i sie przekonac ze jest dobrze niz siedziec i czekac tygodniami do nastepnej wizyty i sie stresowac niepotrzebnie. naapisz od razu jak tam maluszek:)Monis
[/link]