Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kada slodki ten wozeczek
Ja mam ten
http://allegro.pl/3w1-quinny-fotelik-maxi-cosi-wozek-moodd-gratisy-i3917343302.html
Z biala rama chce, czarno bialy dla chlopczyka a szaro bialy dla dzieczynki chyba
ja mam czarno biały i powiem Ci że jestem mega zadowolona z zakupu chociaż chciałam różowy lecz zdecydowaliśmy się jednak na czarno biały jest zwrotny rewelacyjnie się składa no lecz jest dosyć ciężki chociaż ja mieszkam na niskim parterze wiec dla mnie to nie jest problemna sucho jeździ sie ok chociaż po tym śniegu to hm trochę ciężko było (ale to może przez to że pusty wózek był
) z tym jednym kółkiem ale fajne jest to że łatwo się je wymienia na podwójne
które kupiliśmy oddzielnie właśnie po przejażdżce po śniegu
ja szczerze polecama desting jest rewelacyjny
a jak będziesz kupowała ten wózek to sprawdź czy w zestawie dają moskitierę i folie przeciwdeszczowa bo odzienie kosztują po 300zł do spacerówki i 300zł do gondoliWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 19:57
-
Madzikovy, nie denerwuj sie, musi byc dobrze
Ruda, do mnie nie przemawiaja bardzo nowoczesne rzeczymoze dlatego niespecjalnie mnie ciagna do siebie te wozki
ja juz mniej wiecej upatrzylam co chce, dla mnie musi spelniac kilka waznych punktow jako ze nie posiadam auta i czasem poruszac sie bede autobusem
meble tez juz wybralam do pokoiku.
Dziewczyny, a urosly wam juz obwodki od sutkow? bo u mnie to na pol cycuchow praktycznie i dziwnie mi z tym oO ogolnie mam mega wielkie suty a tu jeszcze obwodki lol.Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:ja mam czarno biały i powiem Ci że jestem mega zadowolona z zakupu chociaż chciałam różowy lecz zdecydowaliśmy się jednak na czarno biały jest zwrotny rewelacyjnie się składa no lecz jest dosyć ciężki chociaż ja mieszkam na niskim parterze wiec dla mnie to nie jest problem
na sucho jeździ sie ok chociaż po tym śniegu to hm trochę ciężko było (ale to może przez to że pusty wózek był
) z tym jednym kółkiem ale fajne jest to że łatwo się je wymienia na podwójne
które kupiliśmy oddzielnie właśnie po przejażdżce po śniegu
ja szczerze polecama desting jest rewelacyjny
Dziekuje za opinieczytalam wlasnie duzo pozytywnyxh opini
I jestem zdecydowana na niego, wyglad mnie zachwycil i wlasnie chce czarno bialymusze go na zywo zobqczyc, ale raczej to bedzie nasz wozek
Madzikovy bez paniki kochana! Jestes w 2 trymestrze, wszystko jest napewno dobrze! -
nick nieaktualnyRuda jak go zobaczysz to już go nie oddasz mówię Ci
na pewno w smyku mają jak chcesz oglądać
nie wiem skąd jesteś ale w warszawie w jankach jest taki cały czarny w smyku bo nie w każdym sklepie jest on
zazwyczaj w sklepach to na zamówienie były wiec ciężko z obejrzeniem czarno białego było wiec my zamówiliśmy w ciemno
tzn po obejrzeniu tego całego czarnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 20:02
-
kochana nie stresuj sie, a ze babka wyszla zaryczana to sie nie dziwie-spanikowana jak my. napewno wczesna ciaza i nic nie bylo widac. drugi trymestr juz kochana wiec ryzyko poronienia prawie zerowe, bedzie dobrze:)
Madzikovy lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMiriam ja nie musze czarno bialego ogladac bo kolory sa moje wiec idealny dla mnie, jedynie bym chciala zobaczyc jak sie go prowadzi i jaki jest na zywo... Powiem Ci ze odlad go znalazlam
To nie moge sie doczekac az go kupimy :p
Martwie sie bo czasami mnie zab pobolewa, oby mocniej nie zaczal nim do pl pojade -
nick nieaktualny
-
Zaraz wchodzę...... Aaaaaaaa! Mam nadzieje ze przekarzę same dobre wieści... Oby.... Dziewczyny.... I nie mówcie ze mam sie nie nazywać panikara
jak było 6 osób przede mną to byłam spokojna. A teraz... Kicham w gacie....
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda faktycznie Twoj taki bardzo nowoczesny
ja na miescie jakos nie zwracam uwagi jakie wozki kobiety prowadza ale kiedys widzialam taki retro i juz wtedy sie zakochalam tylko nie mialam po co kupowac
wazne aby sie dobrze prowadzily i spelnialy swojw funkcje
Aggie, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny