X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda to jeszcze potrwa :/ 2 babki przede mną i jedna w gabinecie .... Nie wiem myśle ze z godzinę jeszcze

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasna cholera wlasnie wyszła babka z gabinetu cała zaryczana... Ciąży nie było widać... Ja pier... DOPIERO ZACZYNAM PANIKOWAĆ......!!!!!!

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy spokojnie, jesteś w 15tc to zupełnie inna sprawa. Będzie dobrze :)

Mała Mi czekamy na dobre wieści :D

Madzikovy lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy... Będzie dobrze....I nie nakręcaj się negatywnie....

• MILA Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikivy spokojnie.

kada a ty jak tam?

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kada slodki ten wozeczek :)
    Ja mam ten
    http://allegro.pl/3w1-quinny-fotelik-maxi-cosi-wozek-moodd-gratisy-i3917343302.html
    Z biala rama chce, czarno bialy dla chlopczyka a szaro bialy dla dzieczynki chyba :)

ja mam czarno biały i powiem Ci że jestem mega zadowolona z zakupu chociaż chciałam różowy lecz zdecydowaliśmy się jednak na czarno biały jest zwrotny rewelacyjnie się składa no lecz jest dosyć ciężki chociaż ja mieszkam na niskim parterze wiec dla mnie to nie jest problem :) na sucho jeździ sie ok chociaż po tym śniegu to hm trochę ciężko było (ale to może przez to że pusty wózek był :P ) z tym jednym kółkiem ale fajne jest to że łatwo się je wymienia na podwójne :) które kupiliśmy oddzielnie właśnie po przejażdżce po śniegu

ja szczerze polecam :) a desting jest rewelacyjny :)

a jak będziesz kupowała ten wózek to sprawdź czy w zestawie dają moskitierę i folie przeciwdeszczowa bo odzienie kosztują po 300zł do spacerówki i 300zł do gondoli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 19:57

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym bez was zrobiła.... ;* jeszcze jedna babka

Aggie lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy, nie denerwuj sie, musi byc dobrze :)
    Ruda, do mnie nie przemawiaja bardzo nowoczesne rzeczy :P moze dlatego niespecjalnie mnie ciagna do siebie te wozki :) ja juz mniej wiecej upatrzylam co chce, dla mnie musi spelniac kilka waznych punktow jako ze nie posiadam auta i czasem poruszac sie bede autobusem :) meble tez juz wybralam do pokoiku.
    Dziewczyny, a urosly wam juz obwodki od sutkow? bo u mnie to na pol cycuchow praktycznie i dziwnie mi z tym oO ogolnie mam mega wielkie suty a tu jeszcze obwodki lol.

Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i strasznie mnie dzis biodra bola, ledwo wysiedzialam 4 godziny na glupim szkoleniu na jeszcze glupszym krzesle :( strasznie niewygodne....

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    ja mam czarno biały i powiem Ci że jestem mega zadowolona z zakupu chociaż chciałam różowy lecz zdecydowaliśmy się jednak na czarno biały jest zwrotny rewelacyjnie się składa no lecz jest dosyć ciężki chociaż ja mieszkam na niskim parterze wiec dla mnie to nie jest problem :) na sucho jeździ sie ok chociaż po tym śniegu to hm trochę ciężko było (ale to może przez to że pusty wózek był :P ) z tym jednym kółkiem ale fajne jest to że łatwo się je wymienia na podwójne :) które kupiliśmy oddzielnie właśnie po przejażdżce po śniegu

ja szczerze polecam :) a desting jest rewelacyjny :)

Dziekuje za opinie :) czytalam wlasnie duzo pozytywnyxh opini ;)
    I jestem zdecydowana na niego, wyglad mnie zachwycil i wlasnie chce czarno bialy :) musze go na zywo zobqczyc, ale raczej to bedzie nasz wozek :D

Madzikovy bez paniki kochana! Jestes w 2 trymestrze, wszystko jest napewno dobrze! :)

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....Mnie i urosły i ściemniały...plus obwódka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak go zobaczysz to już go nie oddasz mówię Ci :D na pewno w smyku mają jak chcesz oglądać :) nie wiem skąd jesteś ale w warszawie w jankach jest taki cały czarny w smyku bo nie w każdym sklepie jest on :P zazwyczaj w sklepach to na zamówienie były wiec ciężko z obejrzeniem czarno białego było wiec my zamówiliśmy w ciemno :) tzn po obejrzeniu tego całego czarnego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 20:02

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie stresuj sie, a ze babka wyszla zaryczana to sie nie dziwie-spanikowana jak my. napewno wczesna ciaza i nic nie bylo widac. drugi trymestr juz kochana wiec ryzyko poronienia prawie zerowe, bedzie dobrze:)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja nie musze czarno bialego ogladac bo kolory sa moje wiec idealny dla mnie, jedynie bym chciala zobaczyc jak sie go prowadzi i jaki jest na zywo... Powiem Ci ze odlad go znalazlam
    To nie moge sie doczekac az go kupimy :p

Martwie sie bo czasami mnie zab pobolewa, oby mocniej nie zaczal nim do pl pojade :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda miałam to samo :D Wiec pewnie skończy się to tak jak u nas zastanawialiśmy się nad Stokke x landerem i quinny ale o quinny myślałam całymi dniami i tak został :D wiec pewnie u Ciebie tez tak będzie :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wchodzę...... Aaaaaaaa! Mam nadzieje ze przekarzę same dobre wieści... Oby.... Dziewczyny.... I nie mówcie ze mam sie nie nazywać panikara :) jak było 6 osób przede mną to byłam spokojna. A teraz... Kicham w gacie....

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda faktycznie Twoj taki bardzo nowoczesny ;) ja na miescie jakos nie zwracam uwagi jakie wozki kobiety prowadza ale kiedys widzialam taki retro i juz wtedy sie zakochalam tylko nie mialam po co kupowac :P wazne aby sie dobrze prowadzily i spelnialy swojw funkcje :)

Aggie, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy bedzie dobrze uszy do góry wdech i wydech wdech wydek trzymam kciuki powodzenia :)

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam uszy to ja juz mam dawno w gorze :) Hehe

Miriam lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy na dobre wiesci:)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ