Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Jejku dziewczyny ale naskrobalyscie!!!
Mila kochana więc co czujesz miałam to samo co Ty tylko ja plamilam długo i nie chcieli mnie puścić z plamieniami...
Madzikova czekamy na wieści kotek!! Lenusia kobito nareszcie się odezwałaś unieralam z niepokoju!!
Oj dziewcZynki ja jutro prenatalne tak się boję jak Ty Madzikova panikuje bardzo!!!!
Bedzie dobrze trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane
mi gin powiedział ze teraz nie bedzie co chwile USG bo wszystko dobrze sie rozwija, poza tym niedługo mnie skieruje do jakiegoś lekarza (nie pamietam z przejęcia jakiego) i tam on bedzie badał serduszko Malucha, tętni i wszystko takie i wtedy Maluch w kość dostanie ale ze te badanie musi byc wykonane. A jak sie nic nie dzieje to nie trzeba robić co 3 tyg. Wiadomo, na początku to czy pecherzyk jest, potem czy serduszko, potem czy dalej bije, potem prenatalne itd.
Paulia bedzie dobrze zobaczysz3 mam kciuki a na która masz??
Ciekawe co z Kada, może napisze.... Mam nadzieje ze sie dziewczyna 3ma. -
Na 11 jutro mam aż żołądek mnue boli że strachu.. Właśniemi też przeszly wszystkie objawy i martwi mnie to BARDZO!!!!! Ból piersi odszedł juz papa tylko czasem piersi zaswedza mnie!! To mnie martwi najbardziej!!![link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Madzikovy wrote:Wiesz co Amela, chyba tak, ale mam iść do kardiologa czy jakoś inaczej on sie nazywa bo bedzie to wszystko badał u Maluszka a nie u mnie i te badanie nie od gina, on mnie tylko skieruje do kogo mam iść.
Paulinko nic się nie denerwuj, mnie piersi jakoś nie pamiętam żeby w ogóle swedzialy, nie panikuj będzie na pewno dobrze, musi !!Jutro nam się pochwalisz swoja kruszynka, uszy do gory kochana
Dobranoc kochane lece chyba spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 22:13
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Jak w niedzielę nikt nie pisał to dzisiaj szaleństwo na tym forum
Ja nie mam obwódek na sutkach. Piersi są jeszcze wrażliwe ale właściwie głównie na dotyk. Mdłości mam dalej ale wydaje mi się, że to od tabletek. Dlatego chyba je odstawię.
Cały czas mam ucisk na pęcherz.
Ale ogólnie mam więcej energii i nie jestem taka zmęczona jak w I trymestrze. Ale pracuję teraz po 6h dziennie. Zawsze na godz. 11. I to chyba mnie ratuje -
Paulia Kochana, nie denerwuj sie objawami, u mnie około 9 tyg nie było już żadnych objawów!! Czasem teraz piersi zabola, ale sporadycznie, czasem od wielkiego dzwonu zrobi mi sie nie dobrze a ciąża rozwija sie prawidłowo!! brak objawów to nie jest zły objaw. Każda ciąża jest inna i ciesz sie ze nie musisz sie męczyć. A jutro napewno bedzie dobrze, daj znać po wizycie.