Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do snu masakra snilo mi sie ze urodzilam i do adopcji mial bys syneczek moj ale nie umialam podpisac dokumentu i sie wycofalam no i ta rodzina m nie scigala chcieli mi wziasc synka wojna z nimi byla masakra w koncu mnie maz obudzil bo szedl do pracy i mu jedno auto nie odpalilo i wzial moje masakra co za sen
-
Witajcie Kobietki! Mogę dołączyć? Do tej pory miałam termin wyznaczony na 2 wrzesnia, ale wczoraj byłam na usg i maluch okazał się większy
i jest termin na 28 sierpnia. Poza tym lekarz powiedział, że 75% na chłopaczka. Dodam, że ostatnio miałam sen właśnie, że będzie synek. Kurcze proroczy normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:21
Niebieska, MILA, do, celia, Gosiaczek, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze 1,5 h do badań żołądek mam ściągnięty serce zaczyna walić mocniej eh... Ten stres ja się martwię o tą chorobę Moja bo jeszcze nie dopuściła jest lepiej ale jeszcze mam katar i kaszel a to już ponad tydzień i dlatego mam stresa czy dziecku nie zaszkodziłam..
Witam nowe koleżanki:-)
Ruda dam znać zaraz jak wyjdę od lekarza!!!celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
No ja mialam USG tydzień temu przed wyjściem ze szpitala ale jak zadzwoniłam na prenatalne aby się umówić to kobita powiedziała że u nich robi się badania między 10-13 tc a ja wczoraj zaczęłam 12 i tylko dziś był termin!!!!
A chciałam bardzo zrobić tę prenatalne!!!!!
Celia łącze się z Tobą w stresicelia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ale naprodukowałyście tych postów od wczoraj
Nadrabiałam na raty od rana
Kochane, jestem po prenatalnych. Mam w brzuchu ZDROWĄ dzidzięnajprawdopodobniej dziewczynkę
Bardzo ruchliwą i energiczną
Jest o tydzień starsza niż wynika z kalendarza, lekarka przesunęła mi datę porodu o 7 dni, na 12.08. Ciekawe jak odniesie się do tego mój doktor. Już chcę by był sierpień! Jeszcze czekam na wyniki badania krwi, by potwierdziły, że z maluszkiem wszystko ok.
CELIA i wszystkie inne dziewczyny, przed którymi prenatalne: trzymam za Was kciuki. Wiem, że stres Was zżera i nie da się go opanować. Obyście usłyszały same dobre wieści! Powodzenia moje drogie!
Paulia87, Gosiaczek, Camille87, celia, Kasieńka:), MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość