Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niebieska wrote:Ja idę spać dziewczyny:) Dzisiaj strasznie męczący dzień za mną. Jeszcze na wieczór gotowałam gar gołąbków i to był gwóźdź do... mojego wyrka
Dobranocja też ze 3 dni temu gotowałam gołąbki i mnie wykończyły
Miłego dniaNiebieska lubi tę wiadomość
-
dzien dobry kochane
ja zle spalam
brzuch mialam napiety cala noc, i dalej mam, martwi mnie to, ale staram sie nie myslec o tym bo nie plamie, nie wiem co robic, bo lekarza prowadzacego nie mam (uk), z polozna spotkanie (pierwsze!!) mam dopiero 14/02, a i do nospy dostepu nie mam
-
czesc dziewczyny !
ja czekam na wizytę i mam nadzieję wyjść do domu.
aggie do dupy w tej Anglii Masz. Ja myślęże ja to pod względem ciąży miałabym tam ciężko, bo tu mamy tylu lekarzy ze na usg tylko gdyby co, to prywatnie można iść w każdej chwili do byle jakiego gina. a ty bidulko teraz musisz czekac do 14.02. a czy tam usg też położne robią? -
nick nieaktualnyHej dIewczyny!
Madzikovy widzisz wszystko jest dobrzekurde wczoraj zasnelam i nie zdazylam przeczytac wypowiedzi..ale w nocy sie budzilam i chcialam przeczytac, ale balam sie ze meza obudze a biedak o 4 wstaje, wiec do rana wytrzymalam,, :p
Mnie dalej boli troche podbrzusze, czasami brzuch, ale to w nocy i cos jak Ty Anggie twardy byl.. Moze to tez troche przez moja wyobraznieza duzo o tym mysle i sie stresuje
Mam podobnie jak Aggie, tez za granica jestem, co prawda tu lepiej bo od razu uznaja ciaze za ciaze, ale co mowilam lekarzom ze brzuch mnie boli to uznaja ze to nirmalneze twardnieje tez normalne, wiec wiem ze nie ma sensu jechac nigdzie.. Poczekam na wizyte w plmnajwyzej ja przyspiesze..
Co do usg ja mialam dosc czesto robione, ale teraz juz mysle bd miala ok i mniej wiecej co 3 tyg lub miesiac..
Kada czekamy na wiesci co z Toba ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila, polozne nie robia usg, one wysylaja prosne do szpitala o ustalenie terminu, dlatego ostatnio tak klnelam ze pozno mam bo juz nie zdarze zalapac sie na prenatalne
i znow mi cisnienie skoczylo jak sobie o tym pomyslalam
fcuk
polozna moze pozwolic mi posluchac serduszka, podobno dopiero od 16 tyg ale ja nie wyjde poki mi nie da posluchac... noz kuzwa, powinnam miec juz kolejne usg a tak pewnie jeszcze okolo miesiaca
z ich zakichanej winy
-
nick nieaktualny
-
aggie nie wiem na jakich lekarzy trafilas ale ja w sumie nie narzekam usg i wizyte mam 12 lutego. Kolejne spotkanie sama u owilam sobie z polozna w przychodni nospe kupuje w pl skleie dziwi mnie ze tak pozno masz wizyte ja jednak bym sie wyklocala a maternity record masz juz?
-
Hej dziewczyny
Kada dobrze, że już nie plamisz
Dziewczyny ja już mam biegunkę i strasznie się stresuję przed prenatalnymWidziałam moje maleństwo 3 tygodnie temu i stąd te czarne scenariusze
Trzymajcie proszę kciuki, żeby tylko wszystko było dobrze...
MILA, mala_mi, Gosiaczek, Camille87, Aggie, Lanusia93, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Myślę, że u wszystkich nas będzie już dobrze. W końcu tak długo wytrzymałyśmy, to już nie jest początek ciąży
Ja mam badanie w przyszłym tygodniu i też się stresuję.
Najlepiej byłoby podglądać maluszka codziennie a nie co 3-4 tygodniehehhe
No ale jak się nic nie dzieje, to dlaczego miałoby być źle?
Chyba musimy wyluzowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:52
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny