Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia93 wrote:Dziadkowie wyszli do sklepu, P. ma wyłączony telefon, a po mnie naprawdę cieknie!!!!!!!!! Nie wiem kiedy się odezwę, dzwonię do matki P., może ona mu przekaże. Ja się zabiję jak coś się stanie dziecku, nie mogę się uspokoić. To nie jest jasna krew, ale ciemna, jak podczas obfitej miesiączki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lanusiu wiem e sie boisz kochana, mialam tak samowiem ze sie denerwujesz
noz kur.... czemu on ma wylaczony tel ??? !!!!!! -
nick nieaktualny
-
Boże... Takie nowiny z rana!!! Lanusia Słońce... Chyba juz pojechała...3maj się!!! Do jasnej cholery ile ta dziewczyna jeszcze wycierpi....
Kada, positive życzę udanych wizyt.... Kada masz piękna córeczkę, śliczna....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 10:56
-
Lenusia najważniejsze że nie ma skrzepow ja też miałam taką brudną krew nie czerwona!!! Teraz musisz się uspokoić bo dziecko czuje Twój strach i podwyższa jej się tętno!!! Weź taxi bądź wezwij karetkę zadZwoń też do swojego gina by on o tym wiedział!!!! Trzymam kciuki nic Ci nie będzie ani dziecku pękła żyłka jakaś na bank... Czyjamy na wieści kochanie całuje i wspieram!!!
Lanusia93 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wiecie co? tak sobie mysle ze to wszystko jest niesprawiedliwe, ze Bog, los czy w co sie wierzy jest nbiesprawiedliwy. Patologia, przyszle matki chlaja, na badania nie chodza, nie lykaja witamin i rodza ;( dzieciak skazany na szkole specjalna, na problemy w zyciu, moze i na uzaleznienie... ale potolki rodza jedne za drugim, a zdrowe kobitki, staraja sie jak moga robic wszystko jak trzeba, martwia sie na kazdym kroku o malenstwo... mysla o przyszlosci dziecka itd. i zdarzaja sie momenty grozy i tragedie ;( mam nadzieje, ze u Lanusi to tylko moment grozy...
Paulia87, Quendi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
jakie to niesprawiedliwe! co chwile sie słyszy że matka urodziła pod wpływem alkoholu a kobiety które sie zdrowo odżywiają, staraja sie to non stop jakies komplikacje! ale Lanusia bedzie dobrze, za duzo przeszłas teraz MUSI byc dobrze bo zasługujesz na to maleństwo!
Paulia87, kada24, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]