Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia Kochana nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi
Mi sie wydaje ze to zalezy co bylo przyczyna plamien ale jak ostatnio w trakcie orgazmu staralam sie wyczuc co mi tam "pulsuje" to czulam takie migotanie miesni pochwy ale skurczu macicy nie wyczulam.. wydaje mi sie ze zakazwiaze sie chyba z tym ze w srodku moze dojsc do "uszkodzen mechanicznych" podczas penetracji.. moze sprobujcie jakichs pieszczot lub seksu oralnego (
) sama bedziesz wiedziala czy szkodzi ale wydaje mi sie ze nie powinno... chcialabym sie nie mylic
Tak sobie mysle ze jakbysmy sie wszystkie razem na zywo spotkaly to mogloby byc ciekawie
Szczegolnie klotnie - te buzujace hormony bysmy sie za wlosy szarpaly hahaha
P.S. teraz poczytalam wczesniejsze odpowiedzi co do orgazmu i sama zwatpilam w swoja teorie
Moze faktycznie warto odpuscic teraz..? Mysle ze jak wszystko wroci do normy gin znow wam da zielone swiatlo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 22:36
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
celia, dziękuję za odpowiedź
I mamy opinię lekarza. Więc się wstrzymam... Nie wiem jak, ale się wstrzymam. Prawdę mówiąc brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę od 15 minut, bo siedzę przy komputerze, nie wzięłam jeszcze luteiny, miałam opóźnienie z Duphastonem i no-spą i ćwiczyłam przez chwilę mięśnie Kegla. Więc nie znam jednoznacznej przyczyny tego bólu, ale jest nieprzyjemny
I wszystko jasne, mama dba o rozwój maluszkaJa moje szczęście teraz rzadziej karmię, mam straszne mdłości i odpuszczam sobie niektóre posiłki.
Jakim cudem nie zwariowałaś przy takim zakazie?Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia, nic mi nie mów, masakra
Staram się unikać wszelkich podniecających bodźców
No i daleko posunięta racjonalizacja mnie ratuje. Myślę sobie, no i co chwila rozkoszy, a potem stres przez tydzień, o nie !!!
Ale łatwo nie jest, oj nie jest
Lanusia93, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
LANUSIA.... Bierzesz leki na podtrzymanie ciąży (Luteinę i Duphaston)...
No-spa działa rozkurczowo, ma nie dopuszczać do skurczy macicy...
A orgazm-jak pisałam, wywołuje skurcze macicy i napinanie brzucha...
Zatem nie ma co knuć z tym orgazmem
Ale sama wiesz co dla Ciebie jest najlepszeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Miriam, dziękuję bardzo
Warto jednak się przełamać i dopytać bardziej doświadczonych.
Camille87, też mi się wydawało, że chodzi o uszkodzenia mechaniczne w trakcie penetracji, ale jestem skołowana. Wstrzymam się do 12 lutego, bo mam wtedy wizytę u lekarza, to już tylko tydzień. Niech mnie zbada i powie dokładnie co mogę, a czego nieWstrzymamy się, bo jeśli dziecko ma na tym ucierpieć to ja wolę się przemęczyć. Zobaczymy, czy ten mój kochaś potrafi być delikatny i wyrozumiały. Czy postawi na moje zadowolenie, czy na swoje zaspokojenie...
Jakbyśmy się spotkały w tygodniach, kiedy wszystkie przechodziłyśmy tę burzę hormonów, mogłoby być ciekawieByło tu kilka sprzeczek, to tylko internet, a już robiło się groźnie
Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie. Albo nie mamy równej odległości do jednego, określonego miasta
Camille87, Miriam lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
celia, wytrwałości
Masz rację, chwila rozkoszy, a później stres. Jesteśmy dorosłe, nie jesteśmy 15-letnimi nienasyconymi nastolatkami, potrafimy ustalić priorytety. Chociaż momentami tak się właśnie czuję...
pekinka82, chyba faktycznie nie ma co knućWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 22:45
pekinka82, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Późna godzina, a mnie brzuch pobolewa, pora spać. Dziękuję za pomoc, jest ona nieoceniona, a Wy wspaniałe i (dzięki Bogu) otwarte.
Dobranoc kobietkicelia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kobietki
widze ciekawy temat sie wam rozwinal z wieczora, Lanusia wspolczuje zakazu
ja juz tez weszlam w taki etap ze mojego ciagle "szczuje" (jego okreslenie), nie pozwalam sobie na zbyt czesto bo mimo ze jest ok, to sie obawiam. A co do zaspakajania sie inaczej, ja mam mocniejszy orgazm ten "wstepny" wiec pewnie bym unikala na Twoim miejscu
A skoro juz wyszedl taki temat, to i ja odwaze sie na pytanie do Was, Kochaneczy macie jakas pozycje, ktora sprawia bol w ciazy?
PS ja mam wolne, i co? oczywiscie spac sie nie chceLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Hej ja już też nie śpię muszę uczesaa córkę na bal do przedszkola ubrać ja w suknię normalnie moja mała wróżka he a no i dziś mój dzień prenatalne razem z positive he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 07:27
Ruda27, Aggie, celia, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
Cholera prze Wasze rozmowy które czytałam ok 24 bo się obudziłam i zasnelam śnił mi się jakąś godz temu dawny kolega ze szkoły który mocno był mną zainteresowany i poszliśmy do łóżka normalniedostałam orgazm i macica się spiela i obudził mnie bol połączony z rozkoszą także nie chodzi tu o penetracje tylko o samo podniecenie się... Ale zwierzenia z samego rana powiem mmężowi jak się o obudzi że został zdradzona we śnie haha
Aggie ja ma pozycje w jktórej w ogóle mnie boli bo nam przodozgiecie macicy i od tylu za głęboko dla mnie i boli w ciąży Tym bardziej!!Lanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyHahah Paulia zdrada w snie :p
Ja tez mialam juz taki orgazm w snie, i tez mialam bol podbrzusza, pol nocy nie spalam i czytalam na nećie bo sie wystraszylam..
Tu nie chodzi o sama penetracje, ale o wlasnie skurcze ktore pojawiac sie moga po orgazmie,
Zagrozone ciaze nie powinny miec orgazmow, chyba ze na koniec dla wywolania :p
Ja dzisiaj 15 tydzide sie zwazyc az sie boje hehe :p
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Paulia dobry ten Twoj sen
mi sie zdarzaly erotyczne sny ale z moim
ale to na poczatku bylo jak totalnie nie mialam ochoty ani sily, teraz tez nie zawsze mam sile, ale "chcice" mam dosc czesto teraz
chyba taki czas wlasnie
ja ogolnie mam problem na boku, a nigdy nie bylo bolu zadnego
i nie wiem czy powinnam poloznej powiedziec na spotkaniu, czy po prostu unikac tej pozycji?
Sie musze przyznac, ze zrobilam sie odwazniejsza w lozku od czasu ciazytez tak macie?
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda, leci czas, leci. Wczoraj wieczorem z moim rozmawiam, i mowie, ze zaczynam 13 tydzien, a on do mnie "Co ty gadasz? dopiero co test robilas!?" i zostalo sie jakies 6 miesiecy, na ogarniecie wszystkiego dla dziecka, i przygotowanie sie psychiczne
ale tez sie nie moge doczekac czasu, az bede mogla poczuc ruchy, codziennie klade reke na brzuchu i czekam i czekam i nic :PP
Kada, Positive, powodzenia na dzisiejszych badaniachRuda27, Lanusia93, Gosiaczek, positive lubią tę wiadomość
-
Ja mam zakaz Aggie seksu od krwotoku i dymna męża wyskoczyła jak ta lala mój mąż Nie może wytrzymać niestety bez seksu jak patrzy na mnie a chodzę w majtkach tylko bo mi wygodnie więc on ma od razu wizję co by ze mną robił.... Niestety muszę mężowi pomagać i mu ulżyć haha a lekarz mój stwierdził że nam jeszcze dwie dziurki buzie i pupę więc damy radę dowcipnis z niego...
Aggie szyjka się układa przemieszcza tzn zmienia pozycje góra dół boki i mogło zaboleć jak szyjka była na boku i dlatego tak mi tłumaczyła położna!!Ruda27, Camille87, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny