Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Camille87, widzę, że przejęłaś moje przyzwyczajenie- wstawianie cytatów
Siara nie pojawia się tylko przed porodem, ale wciąż to bardzo rzadkie zjawisko w 2 i 3 trymestrze, kogo bym nie zapytała, to pojawiła się u nich dopiero po porodzie.
Aggie, ściemniały mi obwódki, a nie wiem czy się powiększyły, patrzę tylko czy urosły piersi i coś tam się powiększaJest prawie B, a było małe A.
Madzikovy, superAle stresu się najadłaś... Moje dziecko to chyba jakieś prawdziwe UFO będzie, miałam już 6 razy USG, kolejne planuję na 21.02, a następne na 21.03
Quendi, u mnie pojawiły się ponownie mdłości po długiej przerwie, zmęczenie, ból piersi, rozdrażnienie. Biorę dziennie 3 tabletki Duphastonu i 4 luteiny, lekarz mówi, że progesteron za to odpowiadaA ja nie mam apetytu na NIC, do jedzenia się zmuszam.
Mlenka, witaj
Paulia87, super kochana!Masz maleńki brzuszek, fajny
A dzidziuś śliczny. Ja Wam wstawię zdjęcie brzuszka i maluszka w weekend, bo widzę, że wszystkie to zrobiłyście
Piękne napisane w tym artykule- USG jest dla dziecka ratunkiem, który przychodzi w samą poręCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
celia, gratulacje
Duży dzidziuś, mój w 13t6d miał 74 mm, czym Wy karmicie te swoje brzdące?
Narysowałam sobie 8 centymetrowe dziecko na brzuchu, żeby sobie uświadomić jakiej jest wielkości. Ale się uśmiała babcia
Ruda27, pewnie spał. Camille87 dobrze mówi. Grunt, że zdrowy.
Aggie, współczuję Ci podejścia lekarzy, opóźnienia w badaniu. Zwłaszcza, że prywatnie tam jest strasznie drogo
MILA, na prenatalnych dłużej napatrzysz się na maleństwo, ja planuję iść na połówkowe na 3D, bo będzie to trwało dłużej niż standardowe 5-10 minut. Przytulam Cię mocno, uważaj na siebie
Magda2013, idź do innego lekarza. Co za patałach. Gratuluję córeczki, jedna dobra wiadomość
Powodzenia na jutrzejszych wizytach, kochane!
A nie wiem czy Wam pisałam, ważyłam się, waga wskazuje 56 kg, więc schudłam w szpitalu. I tym sposobem od początku ciąży przytyłam 1 kgA brzuszek już widoczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 20:19
Ruda27, celia, MILA lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Camille87, smacznego
Ja na śniadanie usmażyłam talarki z ziemniaków z jajkiem sadzonym, na obiad miałam tłusty filet z ryby. Żołądek się buntuje
Życzę Ci, żeby Twój wytrwał.
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Dziewczyny..... Was nadrobić to jakaś masakra....
macie parę w klawiaturkach
Ja nic nie wiem, czy chłopiec czy dziewczynka, mam nadzieje ze na następnej wizycie sie już dowiem bo to bedzie 18 tydzień i jak moje dziecko bedzie chciało sie pochwalić co ma miedzy nogami to swietnie
Magda Twój lekarz ewidentnie leci na kasę.... A zwolnienie to żadna łaska... Po prostu chce na Tobie zarabiać więc jak dla mnie to jest skreślony. Przemysl Kochana
Dziewczyny 3mam jutro za was kciukiczekamy na superaśne wieści
Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Chyba zmienie tego lekarza. Nie wiecie czy trzeba w takim przypadku skserowac swoja kartoteke dla innego lekarza ? czy wystarczy sama karta ciazy ?
U mnie corcia rozlozyla nozki i gin powiedzial ze widac wargi sromowebo jak by byl chlopiec to by cos wiekszego wisialo a tak nic nie bylo widac
Tez byla spokojna..jakby spala. Ja mowie -cos malo sie rusza-..a gin powiedz.ze pewnie sobie odpoczywa.
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Magda to super ze chciała te nogi rozłożyć
tez już bym chciała wiedzieć co u mnie mieszka
Co do Twojego pytania to nie wiem, nie znam.... Zależy chyba czy chcesz zmienić cała przychodnie czy tylko lekarza. Bo jak samego lekarza to nie musisz. Nie wiem za to jak to jest z inna przychodnia.Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Camille87, smacznego
Ja na śniadanie usmażyłam talarki z ziemniaków z jajkiem sadzonym, na obiad miałam tłusty filet z ryby. Żołądek się buntuje
Życzę Ci, żeby Twój wytrwał.
Na razie jest ok frytki sie przyjelyale zjadlam malo zeby nie przesadzac
Mam nadzieje ze jak odstawie luteine to tez te mdlosci przejda.. ja dzis jak sie zwazylam to zamarlam od poczatku ciazy przytylam juz 3 kgjak wy to robicie ze chudniecie?!
Lanusia co do cytatow to nie chce czegos przekrecic wiec doslownie przepisuje z ksiazki heheLanusia93, Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Chyba zmienie tego lekarza. Nie wiecie czy trzeba w takim przypadku skserowac swoja kartoteke dla innego lekarza ? czy wystarczy sama karta ciazy ?
U mnie corcia rozlozyla nozki i gin powiedzial ze widac wargi sromowebo jak by byl chlopiec to by cos wiekszego wisialo a tak nic nie bylo widac
Tez byla spokojna..jakby spala. Ja mowie -cos malo sie rusza-..a gin powiedz.ze pewnie sobie odpoczywa.
Wszystko jest w karcie ciazy a wyniki badan powinnas miec przy sobie w kacie - gin nie ma prawa ich zabrac bo np w przypadku gdybys trafila do szpitala to te wyniki sa potrzebne. Wiec jesli masz te wyniki to nic nie musisz kserowac tylko zarejestruj sie do innego gina -
nick nieaktualnyAha i dzis maz mi przypomnial (bo ja ze stresu chyba ogluchlam na wizycie) ze moj gin podczas usg mowil ze na nastepnej wizycie sprawdzi plec
ze nie powinno juz byc problemu!! Tak wiec powinnam wiedziec za dwa tygodni kto tam pokieszkuje ojej
Lanusia93, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Camille87, to od luteiny tak Cię mdłości łapią. Ja czuję się fatalnie, naprawdę okropnie
3 kg to prawidłowy przyrost wagi, niczym się nie przejmuj, odkładaj tłuszczyk, żeby maluszek podczas karmienia mógł czerpać niezbędne substancje
Idę się zmusić do kolacji, chociaż nie na rękę mi to. Niech to samopoczucie już minie, bo zwariować można... I zakaz
do odwołania, a ja tęsknię za bliskością z P... Bardzo tęsknię
Wiem, że strasznie narzekam.Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Camille87 wrote:Aha i dzis maz mi przypomnial (bo ja ze stresu chyba ogluchlam na wizycie) ze moj gin podczas usg mowil ze na nastepnej wizycie sprawdzi plec
ze nie powinno juz byc problemu!! Tak wiec powinnam wiedziec za dwa tygodni kto tam pokieszkuje ojej
Za 2 tygodnie masz kolejne USG?Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ja się chyba na tą płeć tak bardzo nie będę nastawiać, właśnie siedzę sobie na stronce o ciąży, na której jestem zarejestrowana. Dziewczyna po dzisiejszym USG w 24 tygodniu oznajmia, że jej córka ma jajeczka...
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013