Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dostane na glowe corka ma jutro bal w przedszkolu i nie chce stroju przymierzyc i na sile trzeba oszaleje w dupsko dostanie to moze uspokoi ryczala jak lew mama moja sie napracowala a ona zdanie zmienila wrrrrr
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia Mała mi... super że z waszymi maluszkami ok...
cieszę się bardzo...
ja jutro mam swój wielki dzień więc zobaczymy co tam u mojego maluszka...
Mila fajnie że cię w końcu wypuścili... teraz odpoczywaj a wszystko wróci do normy..
MILA, Camille87, celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
A ja wrocilam od lekarza i zamiast sie cieszyc ze z dzidzia wszystko w porzadku to jestem tak zdenerwowana ze az mna trzesie !!
Ten moj gin ewidentnie leci na kase !!! Jak sie dowiedzial ze mam prace to powiedz.ze teraz moge przychodzic do niego prywatnie na wizyty !! Co za debilBo niby na NFZ nie zawsze sie wypisuje zwolnienie, jedynie jak sa jakies wskazania do tego
nie wiem co mam zrobic
Czy sie przepisac do innego ??
Ehhh....
PS. A druga dobra wiadomosc z tej wizyty to na 93% bede miala coreczkeMILA, Camille87, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda gratuluje coreczki
jejku jak ja bym chciala znac plec
kolejna szansa za 2 tygodnie..
Co do zwolnien to plecie glupoty jesli masz prace gdzie dzwigasz i zagrazasz ciazy to wskazanie do l4 jest ewidentne i niech nie pieprzy ze na nfz nie wypisuja! Zmien go !!
Mika ja tez nie te rejony niestety wiec nie pomoge.. -
nick nieaktualny
-
Ruda juz nie mierzyl ile ma cm tylko ile wazy,obwod glowki,obwod brzuszka i dlugosc kosci udowej. Ale nie wiem o co tu chodzi. Na wydruku mala wazy niby 95 g a w necie pisze ze w 14 tyg.plod wazy 25 g. Nie rozumiem nic z tego wykresu
Albo zle cos powpisywal
-
Dobry wieczór :*
Ile Wy piszecie, szalone kobiety
kada24, podejrzewają córcię, przekonamy się podczas kolejnego USGA bardzo bym chciała...
Natkusia, witaj
Ruda27, dokładnie, jednej nie zaszkodzi wieszanie firanek, a druga zacznie od tego plamić. Moja mam do 7 miesiąca ciąży z bliźniakami pracowała na taśmie produkcyjnej, dzieci zdrowe, żadnego zagrożenia ciąży nie miała. Jakiś słaby zawodnik jestemA co do oglądania rzeczy dla dziecka- mam upatrzone łóżeczko (3 typy), ale z wózeczkiem będzie problem... Na szczęście te moje nowe znajome z terminem na sierpień też są z Łowicza, więc wyruszymy na łowy wspólnie
Camille87, nie sięgaj po te talerze, wykombinuj coś, żeby nie podnosić rąk ponad głowę, to naprawdę niebezpieczne. Też się cieszę, że już do Was wróciłam, chociaż trochę wybita z rytmu jestem
Gosiaczek, super, że z dzieciątkiem wszystko w porządku. A Twój lekarz to KRETYN. Mnie jak ordynator badał w szpitalu to od razu zaznaczył: "Może pani uznać, że jestem nieco brutalny, ale wolę wszystko sprawdzić dokładnie". A wcale nie bolało. Zmień lekarza, dla własnego komfortu psychicznego.Camille87, Ruda27, pekinka82, Aggie, celia, Gosiaczek lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny