Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały przebieg USG nagrał nam. USG miałam przez brzuch już robiona wszystko co robił jest nagrane....Czyli całe badanie jak bije serce jak mierzy normalny film leci przez 25 min...
Ruda27, pekinka82 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ja jutro się zapytam czy mogę swoim telefonem sobie nagrać... bo na nfz na bank nie nagrywają...
w pon idę prywatnie więc zobaczymy... wiem już że za wizytę mam zapłacić 200 zł ale co będzie w jej składzie jakie usg... nic nie wiem... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to ja też spieszę się podzielić dobrymi wiadomościami
Moje maleństwo ma już 7cmkość nosową, przezierność 1,6, czyli wszystko w najlepszym porządku. Machało rączkami i nóżkami, pewnie dlatego, że za Waszą radą wypiłam sok pomarańczowy przed
Tak bardzo się cieszęA krwiak jest u ujcia szyjki macicy i lekarz stwierdził, że na pewno nie zagraża
Aha, z badania wyszło, że jestem w 13t1d czyli krasnal jest sarszy
Paulia cudne to Twoje maleństwoTeż dostałam płytkę z nagraniem całego badania i chyba będę sobie regularnie odtwarzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 14:29
Camille87, pekinka82, mala_mi, Gosiaczek, Kasieńka:), MILA, Aggie, positive, Lanusia93, Magda2013, Nadia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzięki ogromne
Super mieć w Was takie wsparcie. To trochę jak w jakimś biegu, mamy przed sobą kolejne etapy, któraś przejdzie, czeka na kolejne. Fantastyczna sprawa z tym forummala_mi, Kasieńka:), Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
CELIA, tak bardzo się cieszę
Niby każdy mówi, że na pewno będzie dobrze, ale przecież żadnej pewności nie ma dopóki nie usłyszy się tego od lekarza, prawda?
Moja dzidzia też jest starsza niż wynika z obliczeń (13t), przezierność (taka brzydka ta nazwa..) 1,3. Idziemy prawie łeb w łeb
A dr wspominał Ci coś o płci? U mnie niby dziewczynka, ale jeszcze staram się nie przyzwyczajać do tej myśli dopóki mi mój lekarz nie potwierdzi
Ściskam delikatnie w brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 14:53
celia, kada24, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
mala_mi wrote:CELIA, tak bardzo się cieszę
Niby każdy mówi, że na pewno będzie dobrze, ale przecież żadnej pewności nie ma dopóki nie usłyszy się tego od lekarza, prawda?
Moja dzidzia też jest starsza niż wynika z obliczeń (13t), pazierność (taka brzydka ta nazwa..) 1,3. Idziemy prawie łeb w łeb
A dr wspominał Ci coś o płci? U mnie niby dziewczynka, ale jeszcze staram się nie przyzwyczajać do tej myśli dopóki mi mój lekarz nie potwierdzi
Ściskam delikatnie w brzuszek
Dzięki kochana
No właśnie z tą pewnością różnie bywa. U nas lekarz wspomniał, że dziś miał badanie, na którym maleństwo miało 7mm!!! przeziernościU nas stwierdził, że jak już max naciągnie to będzie 1,6mm.
Więc naprawdę różnie to bywa.
Z płcią powiedział, że za wcześnie. Jakoś na razie o tym nie myślę, tylko raduję się zdrowiutkim maleństwemWiecie dla mnie to zupełnie niesamowite i mimo wszystko wciąż nie mogę sobie wyobrazić, że ten 7-centymetrowy cud jest u mnie w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 14:52
mala_mi, kada24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny bylam w szpitalu przez te bole podbrzusza, zbadali mnie ze wszystko jest dobrz, sZyjka odpowiednio dluga.. Niestety albo stety mialam, z dzidzia ok, ale nie widzialam zeby sie ruszal
musze wierZyc lekarce ze jest wszystko ok :p
Spokojniejsza jestem ale..niezaspokojona :p -
nick nieaktualny