X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • amela Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Jestem już na komputerze bo przez ten telefon masakra...
    Ruda prześliczny kolor wiem że już nie Ruda ale ładny kolor
    Fajne z Was laseczki i jakie chude nie to co ja hahaha cycki wielkie i dupa też :)
    Kochana mój maz teraz cieszy się jak dziecko bo mówi ze mi pupa i piersi urosly :-)

Camille87, Paulia87, celia, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka no Ty to już taki chudzielec jesteś i wyglądasz tak młodo..
    Fajnie było w Malezji czy gdzie tam byliście??

amela, Camille87 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • celia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadia wrote:
    Dzięki Paulinko
    I nikt więcej? Naprawdę?

Ja wczoraj miałam prenatalne usg i lekarz stwierdził, że wszystko jest w porządku i nie trzeba robić PAPPA. W wyniku usg też mam te przedziały z trisomiami i prawdopodobieństwem wystąpienia, ale one są zależne od wieku.

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia wlasnie masz czym oddychac chociaz :D ja to mialam zawsze takie cytrynki :p
    Amela moj tez sie cieszy, ale z piersi tylko.. Pupe to ja zawsze wieksza mialam flee :p

Mila jak mialam rude to farba loreal papryka ( ostra albo cos takiego) ten intensywniejszy kolor co na opakowaniu :p
    Nie polecam zmieniania farb bo rozne kolory wychodza pozniej, a po niej zawsze mialam swietny i swiezy kolorek :)

Paulia87, amela lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ruda bardzo dobrze ci w tym kolorze ;-)

Paulia87, amela lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Ale ruda bardzo dobrze ci w tym kolorze ;-)

Dzieki :) uwielbialam go, ludzie pytali co robilam ze swietny kolor itd.. Ale ja przez to ze dekoloryzowalam, to szybko mi kolor schodzil i wkurzalo mnie to ze po 2 tyg one juz takie nijakie sie robily, takze raz na czarno zrobilam po 2 tyg zeszlo i zostal braz jaki mam teraz :p przynajmniej na czas ciazy nie musze sie martwic o odrosty i sobie sppokojnie rosna :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ale z Ciebie sexi mamuska :)

amela, MILA lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Anitka no Ty to już taki chudzielec jesteś i wyglądasz tak młodo..
    Fajnie było w Malezji czy gdzie tam byliście??
    Paulinko przed ciąża wazylam 54 trochę malo ale dobrze się czuje w takiej wadze, teraz będzie mnie coraz to więcej :-)
    W malezji bylo ekstra, na prawdę polecam. Ogólnie z mężem zaczęliśmy podróże od Azji i zamierzamy je dokończyć juz z nasza dzidzia jak juz będzie starsza oczywiście :-)

Muszę wlasnie pooglądać Wasze zdjęcia na FB :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Anitka figurka cud miód malina :)
    ja mam mało zdjęć bo ostatnio kasowałam...

MILA lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitko śliczne widoki na pewno z mężem się wybierzemy ale już z dzidzią:) A wchodzisz na m jak mama czasem??

MILA lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda no ja kiedyś tylko czarne włosy nosiłam i już nigdy więcej. wyglądałam wtedy starszej niż teraz :-) każdy mi mówi ze w tym kolorze jest mi najlepiej, bo teraz tylko rudy :-) przed ciążą robiłam tą farbą, no ale teraz muszę poczekać do kolejnego farbowania moja ulubioną czyli tą albo płomienna iskra :-)

no i dzięki za komplement, tylko wtedy wazylam jakieś 56kg a teraz już 60 :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 13:58

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tez laska z Ciebie serio szczupła oh po ciąży zabieram się za siebie jak na was patrzę:)

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale z Was laseczki <3

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jakich masz cudownych synków :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Kamila tez laska z Ciebie serio szczupła oh po ciąży zabieram się za siebie jak na was patrzę:)

dawno i nieprawda :P
    ale dziękuję :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila tez siostea ploeminna iskre uzywala i wiem ze fajna :)

Paulia zgadzam sie z Toba, Kamila tez tala laska.. Ja to tez zaczynam sie dolowc, ale wytrzymam i po porodzie sie za siebie biore :p

Wlasnie co do wyjazdow i wakacji mam pytanie,
    Planujecie cos dziewczyny? Wiem ze nie w same wakacje, ale cos wczesniej? My chcemy gdzies jechac w kwietniu/maju.. Mial byc moj kochany Londyn, ale chyba nie wypali i mysle gdzie by pojechac.. A wy cos robicie?

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ruda ma dzieci???? Pierwsze słyszę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ruda jakich masz cudownych synków :)

Kochana niestety nie moi :( to od siostry, a kocham ich przemocno moje kochane misie dwa :) starszy to nawet baedziej do mnie podobny :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    ruda no ja kiedyś tylko czarne włosy nosiłam i już nigdy więcej. wyglądałam wtedy starszej niż teraz :-) każdy mi mówi ze w tym kolorze jest mi najlepiej, bo teraz tylko rudy :-) przed ciążą robiłam tą farbą, no ale teraz muszę poczekać do kolejnego farbowania moja ulubioną czyli tą albo płomienna iskra :-)

no i dzięki za komplement, tylko wtedy wazylam jakieś 56kg a teraz już 60 :-P

Teraz to jests w ciazy i masz prawo :p z reszta Ty wysoka wiec i tak laska :)

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli tak czekamy jeszcze na:
    - Moni&
    - Magda
    - Malutka Eve
    - Madzikovy
    - Lanusia

kurde jak znam siebie to n apewno o kimś zpomniałam :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ