Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Jestem już na komputerze bo przez ten telefon masakra...
Ruda prześliczny kolor wiem że już nie Ruda ale ładny kolor
Fajne z Was laseczki i jakie chude nie to co ja hahaha cycki wielkie i dupa teżCamille87, Paulia87, celia, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Nadia wrote:Dzięki Paulinko
I nikt więcej? Naprawdę?
Ja wczoraj miałam prenatalne usg i lekarz stwierdził, że wszystko jest w porządku i nie trzeba robić PAPPA. W wyniku usg też mam te przedziały z trisomiami i prawdopodobieństwem wystąpienia, ale one są zależne od wieku.
-
nick nieaktualnyPaulia wlasnie masz czym oddychac chociaz
ja to mialam zawsze takie cytrynki :p
Amela moj tez sie cieszy, ale z piersi tylko.. Pupe to ja zawsze wieksza mialam flee :p
Mila jak mialam rude to farba loreal papryka ( ostra albo cos takiego) ten intensywniejszy kolor co na opakowaniu :p
Nie polecam zmieniania farb bo rozne kolory wychodza pozniej, a po niej zawsze mialam swietny i swiezy kolorek
Paulia87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Ale ruda bardzo dobrze ci w tym kolorze
Dziekiuwielbialam go, ludzie pytali co robilam ze swietny kolor itd.. Ale ja przez to ze dekoloryzowalam, to szybko mi kolor schodzil i wkurzalo mnie to ze po 2 tyg one juz takie nijakie sie robily, takze raz na czarno zrobilam po 2 tyg zeszlo i zostal braz jaki mam teraz :p przynajmniej na czas ciazy nie musze sie martwic o odrosty i sobie sppokojnie rosna :p
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Anitka no Ty to już taki chudzielec jesteś i wyglądasz tak młodo..
Fajnie było w Malezji czy gdzie tam byliście??
W malezji bylo ekstra, na prawdę polecam. Ogólnie z mężem zaczęliśmy podróże od Azji i zamierzamy je dokończyć juz z nasza dzidzia jak juz będzie starsza oczywiście
Muszę wlasnie pooglądać Wasze zdjęcia na FBRuda27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
ruda no ja kiedyś tylko czarne włosy nosiłam i już nigdy więcej. wyglądałam wtedy starszej niż teraz
każdy mi mówi ze w tym kolorze jest mi najlepiej, bo teraz tylko rudy
przed ciążą robiłam tą farbą, no ale teraz muszę poczekać do kolejnego farbowania moja ulubioną czyli tą albo płomienna iskra
no i dzięki za komplement, tylko wtedy wazylam jakieś 56kg a teraz już 60Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 13:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila tez siostea ploeminna iskre uzywala i wiem ze fajna
Paulia zgadzam sie z Toba, Kamila tez tala laska.. Ja to tez zaczynam sie dolowc, ale wytrzymam i po porodzie sie za siebie biore :p
Wlasnie co do wyjazdow i wakacji mam pytanie,
Planujecie cos dziewczyny? Wiem ze nie w same wakacje, ale cos wczesniej? My chcemy gdzies jechac w kwietniu/maju.. Mial byc moj kochany Londyn, ale chyba nie wypali i mysle gdzie by pojechac.. A wy cos robicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMILA wrote:ruda no ja kiedyś tylko czarne włosy nosiłam i już nigdy więcej. wyglądałam wtedy starszej niż teraz
każdy mi mówi ze w tym kolorze jest mi najlepiej, bo teraz tylko rudy
przed ciążą robiłam tą farbą, no ale teraz muszę poczekać do kolejnego farbowania moja ulubioną czyli tą albo płomienna iskra
no i dzięki za komplement, tylko wtedy wazylam jakieś 56kg a teraz już 60
Teraz to jests w ciazy i masz prawo :p z reszta Ty wysoka wiec i tak laska