X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Celia, ja 8.08 jak napisalas, Krakow, 1 cykl staran, a plec nawet jak bede znac to nie zdradze :P

A do wieku się nie przyznasz? :P ;D

Kajoni lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    A do wieku się nie przyznasz? :P ;D
    przeciez napisalam nizej, ale zamiast edytuj dalam cytuj i wyszedl drugi post. jeszcze 24 a jak urodze juz powinno byc 25 bom z lipca :P

relgi09k4o218c6j.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko na wzrok mi już pada :/ Oczywiście, że napisałaś ;)

Rany ale mnie głowa boli, masakra :/

MalutkaEve trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:38

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Ło matko na wzrok mi już pada :/ Oczywiście, że napisałaś ;)

Rany ale mnie głowa boli, masakra :/
    nie ma sie co wstydzic wieku, nie jestem taka stara :P
    na glowe w ciazy mozna podobno apap. Ja wzielam tylko raz jak juz myslalam ze oszaleje a tak to staram sie wytrzmac.
    o ja w pracy do 18, nie wiem jak to zniose.

relgi09k4o218c6j.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poniedziałku po niemal dwumiesięcznej przerwie wracam :) Ciekawe jak wstanę o 6.02 ;D

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leze z mokra scierka na czole, wzielam apap nie wiem co ja sie ludzialam bo oczywiscie nie pomogl :/ wiecie co? Szlag mnie trafia bo nic nie moge zrobic az mnie cos strzeli zaraz i z tej bezradnosci az mi sie plakac chce :( :( w kuchni balagan podloge wypadaloby odkurzyc i umyc a ja leze jak ten mors ;-(

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    A ja leze z mokra scierka na czole, wzielam apap nie wiem co ja sie ludzialam bo oczywiscie nie pomogl :/ wiecie co? Szlag mnie trafia bo nic nie moge zrobic az mnie cos strzeli zaraz i z tej bezradnosci az mi sie plakac chce :( :( w kuchni balagan podloge wypadaloby odkurzyc i umyc a ja leze jak ten mors ;-(
    jestes w ciazy, wolno Ci lezec zwlaszcza jak cierpisz. pamietaj ze jak Ty sie zle czujesz to maluszek tez to czuje

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Ja od poniedziałku po niemal dwumiesięcznej przerwie wracam :) Ciekawe jak wstanę o 6.02 ;D
    postaw sobie budzik z dala od reki, np. na drugim koncu pokoju. ustaw jakas piosenke ktorej nie lubisz i volila! :D

celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille przykro mi, że musisz się tak męczyć :/ Biedna jesteś, bo jak nie mdłości, to głowa :( 349899b7tn9gcmgq.gif

A tak BTW Kajoni ma absolutną rację, masz święte prawo, a nawet obowiązek zadbać o siebie i maluszka. Leż spokojnie, bałagan nie zając :P

Mnie bardzo rzadko boli głowa, dziś jakoś wyjątkowo. Zaraz się położę, bo wieczorem mam zajęcia więc muszę być w formie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:51

Camille87 lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilko biedulo, lez kochana a podłoga się nie przejmuj umyjesz jutro. Przespij sie troszkę może Ci przejdzie choć trochę !! Najlepiej jak zmoczysz sobie ta szmatkę i scisniesz nią głowę!!
    Naprawdę Ci wspołczuje, mnie bolała tak kilka dni to myślałam ze zejde ...

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczucia Kamilko ;*
    Odpoczywaj j lez a innymi rzeczami sie nie martw, dziewczyny maja racje..
    Ja tez za tydzien do pracy, ale tylko na 2 dni chce isc :p

Camille87, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille, dziewczyny maja racje, leż, odpoczywaj i niczym sie nie przejmuj... Podłoga Ci nie ucieknie... Najważniejsza jestes Ty i Maluszek....

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny <3 ja mam taki glupi charakter ze uwazam ze skoro jestem w domu to powinno byc czysto i obiad dla meza...
    Na prawde leze i rycze :/ kurwa mac :|

Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Camille przykro mi, że musisz się tak męczyć :/ Biedna jesteś, bo jak nie mdłości, to głowa :( 349899b7tn9gcmgq.gif

A tak BTW Kajoni ma absolutną rację, masz święte prawo, a nawet obowiązek zadbać o siebie i maluszka. Leż spokojnie, bałagan nie zając :P

Mnie bardzo rzadko boli głowa, dziś jakoś wyjątkowo. Zaraz się położę, bo wieczorem mam zajęcia więc muszę być w formie :)
    ja mam zawsze racje. Z wyjatkiem tych chwil w ktorych racji nie mam, ale to sie raczej nie zdarza :D
    ej, tak ma byc, kobieta jest tworzycielka tego swiata, bo gdyby nie my to sory, ale chlopy by sie nie rozmazali chyba ze znallezli by jakis cudowny sposob, np. jak w filmie "wyspa", ale watpie. jestesmy podpora tego swiata i nalezy nam sie odpoczynek, nawet jak w ciazy nie jestesmy, a jak juz jestesmy to tym bardziej! nie zapominac o tym

relgi09k4o218c6j.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dzieki dziewczyny <3 ja mam taki glupi charakter ze uwazam ze skoro jestem w domu to powinno byc czysto i obiad dla meza...
    Kochana nie bierz tak wszystkiego do siebie. Wiem ze zawsze miałas zrobione wszystko na czas, ale jestes w ciazy, może Ci sie nie chcieć, możesz sie zle czuć, to normalne .... Mąż to zrozumie. I nie traktuj siebie tak ostro. Najważniejsze jest zdrowie. Masz sie katowac dla obiadu? Zadbaj o siebie i Maluszka i jak raz czegoś nie zrobisz to nie koniec swiata.

Camille87, amela lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni rozbawilas mnie ;)
    Dobra ja poumieram w samotnosci zajrze pozniej <3

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Kajoni rozbawilas mnie ;)
    Dobra ja poumieram w samotnosci zajrze pozniej <3
    nie ma smiacia! to sa powazne sprawy! :P
    nie umieraj, nie badz taka :P
    ja mojemu kazalam sobie dzis sobie samemu zrobic obiad, chco wczoraj mialam mase czasu na zrobienie go, ale mnie taka jakas slabosc wziela ze mi sie nie chcialo. co on raczek nie ma? oczywicie ze ma i to calkiem swietne :D

relgi09k4o218c6j.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:

Kamilla mam to samo, także wiem o czym mówisz.

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka powodzenia dzisiaj :-) ja na prenatalne idę dopiero 14 lutego. stwierdziłam że teraz to może być za wcześnie. Ale daj znać zaraz jak w tylko wrócisz.

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh, moja mala juz nie spi, je obiadeek, musze sie nia zajac. do sklikania, dbajcie o siebie!!!

relgi09k4o218c6j.png
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ