Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Ło matko na wzrok mi już pada
Oczywiście, że napisałaś
Rany ale mnie głowa boli, masakra
na glowe w ciazy mozna podobno apap. Ja wzielam tylko raz jak juz myslalam ze oszaleje a tak to staram sie wytrzmac.
o ja w pracy do 18, nie wiem jak to zniose. -
nick nieaktualnyA ja leze z mokra scierka na czole, wzielam apap nie wiem co ja sie ludzialam bo oczywiscie nie pomogl
wiecie co? Szlag mnie trafia bo nic nie moge zrobic az mnie cos strzeli zaraz i z tej bezradnosci az mi sie plakac chce
w kuchni balagan podloge wypadaloby odkurzyc i umyc a ja leze jak ten mors ;-(
-
Camille87 wrote:A ja leze z mokra scierka na czole, wzielam apap nie wiem co ja sie ludzialam bo oczywiscie nie pomogl
wiecie co? Szlag mnie trafia bo nic nie moge zrobic az mnie cos strzeli zaraz i z tej bezradnosci az mi sie plakac chce
w kuchni balagan podloge wypadaloby odkurzyc i umyc a ja leze jak ten mors ;-(
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille przykro mi, że musisz się tak męczyć
Biedna jesteś, bo jak nie mdłości, to głowa
A tak BTW Kajoni ma absolutną rację, masz święte prawo, a nawet obowiązek zadbać o siebie i maluszka. Leż spokojnie, bałagan nie zając
Mnie bardzo rzadko boli głowa, dziś jakoś wyjątkowo. Zaraz się położę, bo wieczorem mam zajęcia więc muszę być w formieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:51
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camilko biedulo, lez kochana a podłoga się nie przejmuj umyjesz jutro. Przespij sie troszkę może Ci przejdzie choć trochę !! Najlepiej jak zmoczysz sobie ta szmatkę i scisniesz nią głowę!!
Naprawdę Ci wspołczuje, mnie bolała tak kilka dni to myślałam ze zejde ...
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Camille przykro mi, że musisz się tak męczyć
Biedna jesteś, bo jak nie mdłości, to głowa
A tak BTW Kajoni ma absolutną rację, masz święte prawo, a nawet obowiązek zadbać o siebie i maluszka. Leż spokojnie, bałagan nie zając
Mnie bardzo rzadko boli głowa, dziś jakoś wyjątkowo. Zaraz się położę, bo wieczorem mam zajęcia więc muszę być w formie
ej, tak ma byc, kobieta jest tworzycielka tego swiata, bo gdyby nie my to sory, ale chlopy by sie nie rozmazali chyba ze znallezli by jakis cudowny sposob, np. jak w filmie "wyspa", ale watpie. jestesmy podpora tego swiata i nalezy nam sie odpoczynek, nawet jak w ciazy nie jestesmy, a jak juz jestesmy to tym bardziej! nie zapominac o tym
-
Camille87 wrote:Dzieki dziewczyny
ja mam taki glupi charakter ze uwazam ze skoro jestem w domu to powinno byc czysto i obiad dla meza...
Na prawde leze i ryczekurwa mac
Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kajoni rozbawilas mnie
Dobra ja poumieram w samotnosci zajrze pozniej
nie umieraj, nie badz taka
ja mojemu kazalam sobie dzis sobie samemu zrobic obiad, chco wczoraj mialam mase czasu na zrobienie go, ale mnie taka jakas slabosc wziela ze mi sie nie chcialo. co on raczek nie ma? oczywicie ze ma i to calkiem swietne