Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie mam zamiaru bede zla synowa ale ile mozna pomagac niech sie ogarnia ich tam 3 rodziny sa bo duzy dom szwagier pracuje ma blizniaki niech tez doklada szwagierka ma swoj zaklad jezdzi do niemiec zarabiac tez tez niech doklada tesciowa tez niech doklada a nie pozyczki biere i tak w kolo macieja
-
Dziewczyny mam pytanie czy wy też jesteście wysypane syfkami takimi podskornymi i normalnymi pryszczami???
Ja mam całą twarz co wycisne to znów mam na drugi dzień oraz cały dekolt mam w tych syfach no zesz k...a...... Nie wiem co robić by je zgubića bolą jak piorun!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:52
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
paulia na 100% bedzie miec coreczke hihih a teraz siedzie na allegro i szukam jakas fajna sukienke na ta komunie w pieknym dziale ciaza i macierzynstwo a sukienki do wyboru i koloru
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Milus kochana podobno dziewczynka w sszpitalu tak mi powiedzieli ale na prenatalnych facet powiedział że nie powie bo on jeszcze nie widzi także nie wiem co będzie czy chłopak czy dziewuszka...
MILA lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mila moze jakis album pamiatkowy na chrzciny i jakies ubranko do tego.
Kada nie denerwuj sie bo nie warto, my tez mamy nieciekawą sytuacje w rodzinie ale ja juz zaczelam to olewac bo naprawde szkoda nerwów a malenstwo jest teraz najważniejsze.
Mój M chodzi juz na drugi kurs j. norweskiego bo planujemy w najblizszych latach jak sie uda wyjechac do Norwegii. Fajny jest ten jezyk, a gramatyka łatwiejsza niz w niemieckim i angielskim razem wzieta. Tez sie musze wziac za jakies podstawy bo mam teraz mase czasu a tak go marnuje, a jak przyjdzie maluszek na swiat to nie bedzie czasu na nic:)
Paulia to szybko juz wiesz co bedziesz miała, mi jeszcze nic nie wspomniał na temat płci ale niezbyt dobrej jakosci usg, a tak juz chciałabym wiedziec:)
Mi sie robią jakies "syfki" w okolicach dekoltu i na plecachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 19:16
Paulia87, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
monika ja ci powiem ze olewalam ale to mnie przerasta non stop pisza maz juz mi nie chce gadac zebym sie niedenerwowalam ale no nie idzie go tez to ma eh a maz mi pisze zeod grudnia za internet nie placi
-
Aggie wyslalam tobie zaproszenie jak od karolina z to ja....Paula wiesz co nie pociesze ciebie ja od pierwszej ciazy borykam sie z tradzikiem rozowatym i wygladam okropnie a nigdy w zyciu nie mialam zadnych problemow z cera i pryszczami nawet jako nastolatka nie przechodzilam tradziku....a teraz tragedia a puderem to i tak za wiele nie ukryje ale najwazniejsze ze nie widac tych czerownych plackow....
Aggie, Paulia87 lubią tę wiadomość