Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:Ja tez mam jutro wizytę u gina
Od kilku dni leci mi krew z nosa, znaczy nie tak jakos strasznie ale delikatnie z jednej dziurki i to jak wydmucham nos( bo mam wiecznie katar teraz) to po chwili delikatnie zaczyna mi lecieć, tez tak macie? Zapytam się jutro o to gina.
TO NORMALNE, MAMY ZWIĘKSZONĄ OBJĘTOŚĆ KRWIamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane w akcie desperacj wypilam kubek kawy z mlekiem i uff pomoglo
Wyszlam z psem na 15minutowy spacer na krotko zrobilam zimny oklad na czolo i chyba bede zyc
Jak znow mnie bedzie bolala glowa to od razu zrobie kawe i sprawdze czy to ona pomaga
Ale cisza tu niesamowita jak patrze...Ruda27, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok, pol godziny Was nadrabialam, tak nie mozna!
Magda2013 podaj dane to wysle zaproszenie i dodam Cie do grupy
Niebieska chyba Cie dodalam, sprawdz, prosze:) kurcze, ide po odpoczywac
a i w pracy powiedzialam o ciazy
ulzylo mi ze masakra, ale zanim powiedzialam to rece i nogi zaczely mi sie trzasc
Camille87, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Lanusia jest napewno w szpitalu i niech trzymaja ją jak najdłużej zeby juz sie jej plamienia nie powtarzały, za duzo dziewczyna wycierpiała.
Aggie to dobrze, że w koncu zrobiłas tez krok:)Teraz bedziesz traktowana ulgowo:P
Camille87 ja mam troche zaniżone ciśnienie i wydaje mi sie ze to przez ciśnieie moje bóle głowy i brak kawy...przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kawy, potrafiłam wypic 4 mocne kawy dziennie a w którymś tc poprostu zaczął odrzucac mnie zapach kawy i nie pije, czasem słabą rozpuszczalna sobie zrobie. Wiec lepiej chyba tą słaba kawe z rana wypicAggie, Camille87, mala_mi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dziewczyny może przypadkiem byłyście ostatnio w temacie. Macie jakiś pomysł na prezent na chrzciny . Dzisiaj była u mnie moja bliska kumpela. Dzisiaj dopiero się dowiedziałam ze bedzie w niedzielę chrzest jej syna. Nie jestem zaproszona bo tylko rodzina ale chce isć do kościoła z prezentem, tylko nie wiem co kupić???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:20
-
niby na pol 50zl ale juz 2 miesiace no to juz 50zl musi dac i z jej glupoty bo musi miec interenet rachunki z tmobile placolimy po 200zl bo jeszce rata za te tablety i byla umowa ze jak nie bedzie placic wezniemy jej tablet i internet no masakra a tam cisza dzwonie pisze na skype nic no zesz Mila kupisz:)
http://www.vubu.pl/product-pol-56929-Welniane-ponczo-czarne.html to sobie kupuje na wiosneMILA lubi tę wiadomość