Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Milus kochana podobno dziewczynka w sszpitalu tak mi powiedzieli ale na prenatalnych facet powiedział że nie powie bo on jeszcze nie widzi także nie wiem co będzie czy chłopak czy dziewuszka...
pytam bo chciałam potwierdzenia moich podejrzeń ze własnie będzie dziewczynka -
Ninkapa ja nam takie podskorne wielkie i bolace bardzo!!!!! Jak wycisne to na drugi dzień mam już 3 inne w innych miejscach na twarzy... Wkurzam się bo wyglądam jak ciec!!! Ostatnio na nosie miałam 3 wielkie jak kulfon wyglądałam
!!
MILA lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Niebieska - tak, mieszkam w Norwegii
ale mieszkam 450km od Oslo, więc na herbatkę do siostry się nie wproszę
Chodzę na kurs norweskiego, na początku marca mam egzamin ale mam pewien problem... Ta moja ciąża chyba pożarła moje wszystkie szare komórkiNo tak mi się nie chce uczyć, że szok
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada jak to mowia: kochajmy sie jak bracia, liczmy sie jak zydzi! Wiec nie ma co synowa nie synowa dziecko w drodze pieniadze trzeba zbierac. Ja tez powiedzialam basta - moj maz czesto robil za szofera dla swojej mamy ktora mieszka 10km od naszej miejscowosci a to na zakupy a to do lekarza ale powiexzialam mu zeby bral kase i teraz sie liczymy co do zlotowki a czasm nawet na wyrost daje za paliwo
a co! Auto na wode nie jezdzi!
Moni ja mam dosc niskie cisnienie dzis mialam 109/65 dlatego zdecydowalam sie na kawe.. do tej pory mnie od kawy odrzucalo ale jak dzis pilam to stare czasy kawkowania w pracy mi sie przypomnialychyba bede sobie lekka z rana serwowac zeby nie miec dnia wyrwanego z zycia..
Pochwale siewlasnie kupilam sobie rogala/poduche dla kobiet w ciazy
taka w ksztalcie litery C bo czytalam opinie i te kobiety chwalily najbardziej
juz nie moge sie doczekac az przyjdzie hihi
Co do syfkow to nie mam czasm jakas mala krostka na twarzy ale to tak jak przed ciaza ale za to sucha skore twarzy mam miejscami sie luszczy -
Mila ale Ciebie to sobie całkowicie inaczej wyobrażałam
Nigdy takiego chudzielca rudego. Raczej jak postawną brunetkę, sama nie wiem czemu
W ogóle to myślałam, że za nikami chowają się jakieś przeciętne dziewczyny... a tu takie fajne laseczki
Ale te wyobrażenia są głupiecelia, Camille87, Moni&, MILA, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
Niebieska dzięki!!! Uwielbiam moje zdjęcia ślubne choć cała rodzina moja i męża obgadala mnie ze za duży dekolt co ja sobie myślałam z takimi cyckami do kościoła wejść ale ja na to LEJE!!!!! I powiedziałam mojej tesciowej że nie musieli patrzeć na nie Ja chciałam taką sukienkę i tyle!!
celia, Camille87, Niebieska, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]