Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja...ale chciałabym Was zobaczyć. W takich chwilach jak ta załuje, ze nie mam FB. A mozna gdzieś Wasze foty slubne zobaczyć poza FB? (nie wiem, strony fotografów czy cos...) ja własnie mam na stronce, ale Waszych jestem ciekawa.
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Moni& wrote:maderkowa nic straconego, założ FB:D mozesz założyc tylko dla nas
Kurcze...nie chce zakładać nawet fikcyjnego konta, bo FB pożera tyle czasu, znając zycie, będę ciekawa co u kogo słychac i będę oglądać foty starych znajomych. Ale bardzo załuje, bo fajnie połączyć osobe z nickiem.
Macie mozliwosc jakos inaczej udostępnienia swoich fotek np. ślubnych? no bo wszystkie w miare na czasie z tym jestesmy w sensie jesteśmy w tym samym wieku i w podobnym czasie się hajtalysmy, a teraz wszystkie zaciążyłysmy. Ja 03.06.2010.
Ja mam fotki tu, udostępnione przez fotografa. Wrzucę, ale niedługo wykasuje linka, więc proszę o jego nie cytowanie.
............Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 11:33
MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska, piękna z Ciebie kobieta. Będziecie mieli śliczne dzieciątko.
Zapewne wszystkie takie śliczne.
Ale zobaczcie jakie to śmieszne, jak my siebie opisujemy (ze grube, ze brzydkie itd), a jak opisują nas inni. To naprawde niesamowite jaką mamy czasami małą wiarę w siebie.Camille87, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny