Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niebieska, Ty taka slodka blondyneczka, taka niewinna, a ja sobie wyobrazalam Ciebie jako totalna buntowniczke
hahahaha
I ja tez bez obraczki nadalZ moim poznalismy sie przez strone na ktora kumpela mnie zarejestrowala (niesamowite kompleksy i niesmialosc) i wpadl mi nawet w oko, zaczal pisac domnie, potem dzwonic, po jakims czasie sie spotkalismy i ... bylo do bani
mowie super, bedziemy kumplami
ale tak sie zaprzyjaznial ze jakos tak wyszlo i nawet nie wiem kiedy sie zakochalam:P po pol roku bycia razem (poltora znajomosci)oswiadczyl mi sie
jestesmy zareczeni prawie 3 lata, ale nie spieszno nam do zakladania obraczek, dla nas wazne ze sie kochamy, i wiemy ze chcemy byc razem
Moni&, marderkowa, Camille87, Ruda27, pekinka82, Niebieska, Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny a mam pytanie - czy wy na wizytach macie zwykle badanie czy tylko usg? Bo ja od poczaku ciazy mam tylko usg gin nie bada mnie od srodka hmm
Do tej pory miałam 2 wizyty na każdej badanie ginekologiczne + USG.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:ja mam wizyte 12 lutego, ale pewnie tez bez usg, wole sie nie nastawiac. Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z prenatalnymi, bo powinno sie robic miedzy 11 a 14 tc a mi lekarz mowil o prenatalnym płatnym w 20 tc czy to nie za późno?
Moni w 20tc to polowkowe tez wazne ale prenatalne sa miedzy 11-14 tc tylko wtedy mozna zbadac przeziernosc karkowa.. spytaj gina o to..Moni&, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:ja mam wizyte 12 lutego, ale pewnie tez bez usg, wole sie nie nastawiac. Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z prenatalnymi, bo powinno sie robic miedzy 11 a 14 tc a mi lekarz mowil o prenatalnym płatnym w 20 tc czy to nie za późno?
MoniQ, bo to chyba jest tak, że najpierw jest to prenatalne USG miedzy 11, a 14 tygodniem, a potem połówkowe.
Lekarze nazywają je prenatalnym, bo wtedy dokładnie mierzą dziecko i chyba takie bardzo dokładne usg, gdzie sprawdza się przepływy, narządy itd są w całej ciąży 3. Reszta to takie "zwykłe" USG.
Ale ja specem nie jestem, przekazuje tylko to co gin mi powiedział.Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie wrote:Niebieska, Ty taka slodka blondyneczka, taka niewinna, a ja sobie wyobrazalam Ciebie jako totalna buntowniczke
hahahaha
QUOTE]
Ja też tam myślałam jak Ty Aggie. Ale to chyba przez fotkę przy nicku na forum hihihiAggie, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aggie...Mnie też nie spieszno do obrączki.... Najważniejsze, że się kochamy i jesteśmy razem. Najgorsze jest to...że nasi wspólni znajomi, a są to młode małżeństwa..Rozpadają się... w ciągu 4 lat jak jestem z moim...rozpadły się 3 małżeństwa, a 3 mają spory kryzys...i skłaniają się już ku rozwodowi...
-
To moja historia będzie troszkę zagmatwana... Poznaliśmy się z moim teraz już mężem na studiach w USA. (Mój F jest Włochem, ale dorastał w Niemczech; no właśnie, niezła mieszanka, co?) Po roku znajomości ja wróciłam do Polski (koniec studiów, koniec wizy) a on tam został... Nie dał jednak za wygraną i przyleciał za mną, z poważnymi zamiarami
. Wróciłam do USA i tam 27.10.2010 wzięliśmy ślub cywilny. Z racji tego, że nasze rodziny nie były obecne na naszym ślubie w USA, nasz ślub kościelny odbył się 24.06.2012, w Polsce. W październiku zeszłego roku przeprowadziliśmy się do Niemiec. I tak oto, w Europie już "zaciążyliśmy"
pekinka82, Ruda27, marderkowa, celia, Aggie, Niebieska, Camille87, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny a mam pytanie - czy wy na wizytach macie zwykle badanie czy tylko usg? Bo ja od poczaku ciazy mam tylko usg gin nie bada mnie od srodka hmm
Ja miałam do tej pory 3 wizyty i na dwóch ostatnich miałam i USG i badanie ginekologiczne. Sama się zastanawialam kilka dni temu czy to badanie takie potrzebne dwa razy "pod rząd"?Camille87 lubi tę wiadomość
-
Marderkowa, Niebieska laski jesteście !!!!!!!!!!
Kamilko mnie też mój gin ani razu nie badałnie jestes sama ha ha ha. Mało tego mój gin to mój znajomy, do niego chodziła też moja kumpela która urodziła 2 msc temu.
Pytałam ja ostatnio czy ją też tak traktował (ona tez go zna) a ona mówi że tak. Ze wręcz kiedys przyszła na wizytę w 30tc i mówi do niego słuchaj, chciałabym zebys mnie zbadał bo nie wiem czy nie mam jakiejs infekcji, a ona na to nie, nie ma potrzeby.
A ona ale ja chcę !!!! buahahhahaa uśmiałam sie jak nic, on jest taki słodki
my poznalism sie z moim w pracy jakies 15 lat temuło matko !!!
ślub mieliśmy 7.08.2004r - wieki, wieki temu !!!!Niebieska, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość