Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ależ Wam się na zwierzenia zebrało
Pekinka i Aggie to jeszcze ja dołączam do kółka niezaobrączkowanych
Znamy się ponad 4 lata, po roku się zaręczyliśmy i jakoś tak nikomu się nie spieszy. Pewnie dla dziecka w związku z kwestiami formalnymi weźmiemy w końcu ślub cywilny. Mi jakoś nigdy nie marzyła się biała suknia brrrryyy
pekinka82, Camille87, Macca, Aggie, mala_mi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Celia to ja myślałam, że jestem jakimś odmieńcem...
Bo nigdy nie chciałam ślubu...
Nigdy nie marzyła mi się biała suknia i ślub w Kościele...
A o weselisku to już nie wspomnę....brrrrr!!!
Ale mi ulżyłonie jestem sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 21:52
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Celia to ja myślałam, że jestem jakiś odmieńcem...Bo nigdy nie chciałam ślubu...Nigdy nie marzyła mi się biała suknia i ślub w Kościele...A o weselisku to już nie wspomnę....brrrrr!!!
Ale mi ulżyłonie jestem sama
No to jest nas dwie. Podpisuję się pod tym co napisałaś ręcami i nogami
Quendi ja mam masę kremowego śluzu, ale wciąż biorę luteinę dopochwowo, więc nie wiem czy to jej efekt.Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Celia i Pekinka, dla mnie Wasze podejscie też jest jak najbardziej spoko.
Każdy z nas jest inny i oczywiscie nie kazdy musi formalnie pieczętować zwiazek.
Dla mnie ślub to była wyjątkowa okazja, niepowtarzalna, aby pobawić się z dniu naszego święta z naszymi najblizszymi. Z babciami, dziadkami, rodzicami, znajomymi. Chyba nie było by innej ku temu okazji, żeby w tak dużym gronie razem świętować. A że przy okazji była suknia, makijaż, zdjęcia to też fajnie, bedzie pamiątka na starosc, jak juz bede pomarszczona i ledwo się rozpoznam hihih
A ze ślubów do śluzu.
Quendi odpowiadając na Twoje pytanie, mam sporo kremowego, ale dużo zalezy od dnia.
O ja...jutro mam urlop, dlatego jeszcze nie spie hihihipekinka82, Macca, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie powiem nic o sluzie bo mam luteine dopochwowa...
Mila co do badania glupio mi sie upominacon chyba wie czy trzeba czy nie ale w karcie ciazy wpisuje zawsze ze szyjka zamknieta a sie zastanawialam skad on to wie czy na usg to widac czy na pale wpisuje... i chyba go pod wlos wezme i na wizycie (jak mnie nie zbada) spytam czy na usg widac ze szyjka jest zamknieta
glupia udam haha
Niebieska, Macca, amela, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam mały ślub,bez żadnej pompy i zadęcia, raczej skromny. Mega stres to był dla mnie dla mojego męża.
Ale jak się zobaczyłam w tej białej sukience na przymiarce i po raz pierwszy (i ostatni) w takim wydaniu... W życiu się piękniej nie czułam i już pewnie nie poczujęCamille87, marderkowa, Ruda27, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Paulinka daj znać po wizycie
Camilla ja zawsze mam badanie plus sprawdza jakieś pH itd
IDE spać kochane bo juz przysypiam na kanapie przed TV, do jutra dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 22:12
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif