Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:A ja bralam slub 08.08.2008
Dziewczyny tak bym chciala zobaczyć jutro dzidzie, ale gin na pewno nie zrobi USG
A ja bralam ślub 15.09.12 r.Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
A własnie dziewczyny fajny temat wpadł mi do głowy...nie wiem, czy już się nie pojawił, bo jak wiecie na forum nie mam za dużo czasu, mimo nadrabiania mogłam coś pominąć.
Jak poznałyście się z Waszymi lubymi, i jeśli jesteście po jakim czasie się pobieraliście?amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marderkowa wrote:A własnie dziewczyny fajny temat wpadł mi do głowy...nie wiem, czy już się nie pojawił, bo jak wiecie na forum nie mam za dużo czasu, mimo nadrabiania mogłam coś pominąć.
Jak poznałyście się z Waszymi lubymi, i jeśli jesteście po jakim czasie się pobieraliście?
Ja poznalam męża na studiach, byliśmy razem na jednym roku i tak jesteśmy od 2 roku studiów , a pobralismy się po 7 latach
marderkowa, Camille87, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa sie z moim mezem poznalam na corocznej imprezie w moim miescie - zatloczony plac w centrum a on podszedl z kolega do mnie i kolezanki mojej
po dwoch latach wzielismy slub ale wczesniej po kilku miesiacach zamieszkalismy razem
amela, Ruda27, Gosiaczek, marderkowa, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajne Wasze historie!
u nas bylo tak, moj mąz mieszkał od 5 r.ż w Niemczech, ale w Szczecinie miał dziadków do których od czasu do czasu przyjezdzał. No i akurat przygotowywał się w Szczecinie do jakiegoś tam egzaminu i któregoś dnia wybrał się z dziadkami wodolotem do Świnoujścia i ja też tam byłam. Wpadł mi w oko, od razu sprawdziłam, czy nie ma obok niego żadnej dziewczyny, ale nikogo poza starszymi ludzmi nie widziałam. No ale nie było okazji porozmawiać. Potem wychodził z tego wodolotu z jakąś dużą torbą i byłam pewna, że więcej go nie zobacze, bo pewnie płynie dalej promem do Szwecji.
Jestem już na plaży (z rodzicami), patrze idzie po plazy, sam.
Poszłam za nim i go zagadałam.
CZyli wyrwałam sobie męża hihih.
Po 4 miesiacach zareczyny, po dwóch latach ślub, zamieszkalismy razem dopiero rok po ślubie, bo mąż kończył edukację daleko w Niemczech (500 km ood Szczecina). A teraz stuknie nam 4 rok po ślubie, a 6 lat znajomosci.
Ale długa ta historia, krócej się nie dało.Ruda27, Niebieska, Paulia87, Camille87, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
JA poderwałam męża w żabce sprzedawał mi fajki i alkohol a miałam 15 lat... Poszliśmy na randkę do speluny takiej ahahah teraz jak sobie przypominam to aż się sama śmieje ale było słodko bo dostał buziaka... To było 21,03 w dzień wiosny potem się okazało że nasi rodzice razem pracują i się dobrze znają!!!
Oświadczył się mój M po 6 latach a wzięliśmy ślub po 4 18.08.2012r a jesteśmy razem już nam minie 12 lat oh jak czas leci.......marderkowa, Ruda27, Camille87, Moni&, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
poznaliśmy sie jak miałam 15 lat, przez internet, potem pierwsze spotkanie, ale brałam to sobie na luz. No i zleciało 7 latek i wzieliśmy ślub 14.07.2012 a zareczylismy sie 14.02.2011
Zdjecia spróbuje jutro jakies wrzucic tutaj bo zaraz uciekam do łóżeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 21:20
Paulia87, marderkowa, Ruda27, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja ślub brałam 13 lipca 2013r. Męza poznałam na... ulicy
szłam z kolezanka, on z kolegą - zagadali... potem odnalazł mnie na nk (się biedny oszukał bo nawet nie wiedział jak mam na imie, wiedział tylko skąd jestem)spotykalismy sie a po 9 miesiącach postanowiliśmy ze sie pobierzemy, zarezerwowalismy sale i po 2 latach znajomosci wzielismy slub
Moni&, Ruda27, Niebieska, Paulia87 lubią tę wiadomość