Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heloł !!
Paula widze ze sie męczysz, najlepsze jest to, że jak przeczytałam że byłaś na badaniach krwi to przypomniało mi się ze też miałam pojechać i kurka zapomniałam , a musiałam być do 10.00 ehhh
pogoda się robi super, az żyć sie chceJus1985 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, zdecydowałam się na całkowity juz pobyt w domu więc będe miała więcej czasu z wami popisać
jak wy sobie radzicie z zwolnienie z pracy w domu? Zorganizowałyście sobie jakies dodatkowe zajęcia? Z jednej strony się ciesze bede mogła sie wyspac i odpoczywać kiedy chce ale z drugiej strony co tu robic jeszcze przez te 7 miesięcy ?
-
kada24 wrote:ja dzis na basen sie wybieram
a gdzie można popływać to i dostać można bo tak mało miejsca
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja dziś wstalam z jakimś cmieniem w głowie ale zjadlam i jest trochę lepiej.
Kurde tez bym z chęcią poszla na basen ale ja to bym za chwile cos zlapalaale na spacer to pójdę pogoda jest piękna i w cale nie tak zimno, jak pomyśle o wiośnie to aż się na duszy robi lepiej
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny, mam takie pytanie... Czy Wam też cierpną ręce w nocy? U mnie zdarzyło się to już 3 noce pod rząd. Zwykle śpię na boku, z ręką pod głową, i tak zauważyłam ostatnio to cietpnięcie.
Zaczęłam sie zastanawiać dziś rano czy nie mam przypadkiem problemów z krążeniem (nigdy przedtem nie miałam), a to przecież nie jest dobre w ciąży. -
Macca moze faktycznie gnieciesz sobie tą reke w nocy? Ja dzisiaj tak miałam nie umiałam reki wyprostowac. Ogólnie to rece mi nie cierpną, ale wiem jak to jest bo jak chodziłam do pracy to co noc mi cierpły, rano wstawałam ze ścierpnietymi rekami i opuchnietymi palcami u rąk masakra
Macca lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Macca a może poprostu za mało magnezu, pij kakao przed snem tak mi sie wydaje ze kakao ma magnez
A co do robienia na drutach to tez nie mam cierpliwości ale do dziecka będę musiała mieć więc ćwicze ją na drutach, nie jest tak źleMacca lubi tę wiadomość