Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPositive tam sa takie kuleczki, ze wiesz tu scisniesz to one sie przenosza dlatego mozesz go formowac jak chcesz
ja mam ten dlugi na 190, takze miedzy nogu moge i pod glowe.. Ja troche duZo dalam ale mysle ze sie przyda jeszcze przez ladnych pare miesiecy :p
positive, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja kupię dłuższy, taki 170 cm bo wiem jak się śpi z dużym brzuchem - masakra. Dlatego
kupię taki, żebym mogła z nim spać np
http://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-170cm-i3920243591.html
i wam też radzę, bo dużym brzuchem kiedy śpi sie na boku, dobrze jest oprzeć o coś nogę, na wysokości uda. Kiedyś tę funkcję spełniał mój mąż i miał szczerze dosyć, a ja nie umiałam spać jeżeli nie oparlam o niego nogi -
nick nieaktualnyHej a ja o dziwo dobrze sie czuje rano wypilam kawe i nawet na zakupy z mezem dalam rade pojechac
tylkk cos za cos- brak bolu dzidzia zrekompensowala mdlosciami.. Ale.. jem wynalazek roku - makarol z tunczykiem i majonezem i jeszcze nie zygalam wiec moze cos z tego bedzie
jak cos to tunczyka dalam tlko odrobine zeby nie bylo ze rtec itp
Co do energii ta zalezna jest u mnie od bolu glowy - im mni boli glowa tym wiecej energii hehe
A rogala kupilam w litere C z jakims wkladem poliuretynowo sylikonowym przewiewnym certyfikowanym wic moze bedzie ok choc wolalabym pomacac a tak na allegro to w ciemno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:01
-
Dziewczynki czytam Was co jakiś czas i widzę, że każda z Was robi jakieś badania prenatalne, połówkowe, Papa, a ten mój ginekolog NIC mi nie proponuje, jak już wcześniej wspomniałam każe mi przychodzić do siebie 2 razy w miesiącu, wizyta u niego trwa moze z 10 minut za każdą kasuje 200 zł, zrobi usg, pyknie kiepskiej jakosci fotke i wszytko. Ostatanio bardzo namawiał mnie na to badanie za 350zł, dwucośtam się nazywało ( nie pamiętam niestety), tak jak pisałam wczesniej wymusiłam na nim zeby zbadal mi przyziernosc karku i kosci nosowej ( czego chyba nie zrobił) i jeżeli zauwazy cos niepokojącego wtedy zrobie te badanie za 350 zł. Przyziernosc karku zbadal mi chyba w 3 sekundy a kości nosowej nic nie wspomnial, cała wizyta trwala moze z 10 minut a wiekszosc czasu opowiadał mi o swoich pacjentkach ( ze ta to pani bisneswomen, a ta to pani mecenas, o przypadkach medycznych przykrych mi opowiada i nawet zdjęcia w komórce pokazywał z zabiegów jakie przeprowadził, może i to ciekawe, ale dla mnie smutne jak pokazywał mi "wnętrze"dziewczyny, która byla po usunieciu lewego jajnika i usuwał jej 6-tyg ciąże pozamaciczną umiejscowioną przy prawym jajniku. Gdyby nie Wy, książki i koleżanki to kompletnie nic bym nie wiedziała, dzisiaj jak Was poczytałam to upewniłam się, że muszę zmienić tego lekarza, bo jakoś nie mam do niego zaufania a odnoszę wrażenie, że na kase jest taki cięty strasznie a ja niestety czuje, że nie dokońca prowadzi moją ciąże tak jak powinien. Powiedzcie mi dziewczyny, jeżeli jestem teraz w 14 tygodniu ciaży to na co zwrócic uwagę przy następnych badaniach, bo jedyne co miałam to usg robione i niby tą przyzierność, jak już mowilam on wspominał mi ,ze te badania wykonuje się do 13 tygodnia i teraz boje sie,że na część badań moze juz byc za późnoklaudia
-
nick nieaktualnyKaludia123 jestem po prostu w szoku... brak mi slow normalnie...
Zmien natychmiast tego lekarza! Teraz kochana najwaznijsze jest badanie polowkowe w 20tc NORMALNY lekarz poinformuje Cie o tym- jesli nie popros o informacje o tym badaniu..
Jesli przeziernosc byla w normie (powinien wartosc wpisac w karte ciazy) to sie nie przejmuj za bardzo ze jakies badania Cie ominely bo dzidzia na pewno zdrowa..
Zapytaj kiedy kolejne badania krwi (II trymestru).
Ja mam wizyty co 3 tygodnie ale tak wypadalo - najpierw trzeba bylo kontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo potem prenatalne teraz po najblizszej wizycie polowkowe wiec tak jakos wypada ale ja place 100zl i ciesze sie ze moge Maluszka ogladacspokojniejsza jestem.
Takze nie martw sie! Nic straconegoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:34
Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość