Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Do 13t6d ciazy powinnas mieć zrobiona przeziernosc karkowa i kość nosowa. Pożądanie zmierzona!!! Teraz po tych badaniach ja np. mam znowu zlecone morfologie krwi i moczu. I z wynikami na następna wizytę. Teraz miałam badanie ginekologiczne, od środka ze tak powiem, czy z szyjka wszystko okey itd. Potem bedzie polowkowe. Kurcze, ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawiała bo ten lekarz ewidentnie nie interesuje sie Twoja ciąża tylko ciągnie kasę. Zmien go dla dobra siebie i Twojego dziecka!! Nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego bo jeszcze wam zrobi krzywdę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:48
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
I niezłe Cię Klaudia na kasę ciągnie. Ja mam wizyty co 3 tygodnie bo tak moj lekarz prowadzi ciążę i obojętnie co by mi robił, USG, badanie ginekologiczne, przeziernosc karkowa czy cokolwiek innego ZAWSZE płace 100 zł a mam naprawdę dobrego lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:47
MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha a test Pappa (to ten podwojny co Ci lekarz mowil) to test z krwi - jesli przeziernosc byla w normie a kosc nosowa obecna (kosc mozna w kazdej chwili sprawdzic) to wlasciwie nie ma sie co na koszty naciagac bonprawdopodobienstwo nieprawidlowosci jest i tak male.. ale najlepiej jak zmienisz lekarza i nowego gina popros o wszlkie informacje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pare godzin mnie nie bylo i juz tyle nadrabiania:P ale to dobrze:) przyjaciolka mnie odwiedzila i poplotkowalysmy troszke. dzisiaj mi bardziej brzuszek wywalilo ajj jak sie ciesze:D a teraz smaze rybke na obiad bo moj M zaraz przyjdzie z pracyMonis
[/link]
-
Ja juz po wizycie:-)
Lekarz zbadal mnie dokladnie, wszystko jest ok, podejrzelismy jednak dzidzie, ale tylko zbadał tętno malucha, jest idealne 150 , strasznie skakala i się wiercilana nastapena wizytę mam krew, mocz i tokso. 17 marca USG połówkowe
a i wazę juz 58,6 czyli caly czas do przodu
Głowa mnie dziś boli, ale wypilam inke i przeszloogólnie dziś jest chyba jakiś taki dzień , nic się nie chce, ponuro u mnie i mokro za oknem
Paulinko daj znać jak u Ciebie po wizycieCamille87, Ruda27, Jus1985, MILA, Kasieńka:), Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ja tez póki co tylko krew i mocz a tokso mam ujemne i muszę kontrolować . Myślę ze w polowie 2 trymestru będziemy powtarzać resztę, no i ta glukoza nieszczesna
Myślę ze jeżeli lekarz mówi ze nie ma potrzeby powtarzać TSH to chyba nie masz się o co martwićCamille87 lubi tę wiadomość
Moni& wrote:dziewczyny mi wyszla tokso jakies 3 tyg temu ujemna ale czytalam ze trzeba kontrolowac co jakis czas skoro nie mam przeciwcial. pytalam lekarza to stwierdzil ze ju nie trzeba powtarzac
Camille87, Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Moni& wrote:dziewczyny mi wyszla tokso jakies 3 tyg temu ujemna ale czytalam ze trzeba kontrolowac co jakis czas skoro nie mam przeciwcial. pytalam lekarza to stwierdzil ze ju nie trzeba powtarzac
-
nick nieaktualny