Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj leci ten czas leci, ja pamiętam jak robiłam test w listopadzie a tu już 2 trymestr
Miriam to musisz dużo odpoczywać. Może wiosna szybciej w tym roku przyjdzie i uda Ci się spędzić trochę czasu na świeżym powietrzu. Zdrówka dużo dla WasMiriam, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMi tez strasznie szybko leci ten czas.. niedawno bylam na wizycie a tu troche ponad tydzien kolejna wizyta
nie wspominajac o tescie ktory robilam chyba w tym samym dniu co Ty Amela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 17:59
amela, Miriam lubią tę wiadomość
-
My już po choć nie jestem zadowolona wsadził palec no nie plamie ciach 80 zł siedziałam tam 5 min... Wyszłam w......na na maxa!!!!!!!! 18.02 idę do gina na NFZ też nie będę miała USG a dobrze gdzieśba prywatnie dopiero 4.03..... Nieeeeeee będę widzieć tak długo maleństwa siedzę i płacze jak wariatka to chyba hormony!!![link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyPaulia87 było się domagać usg przecież za coś płacisz
ja na szczęście nie mam tego problemu co wizytę mam usg dopochwowe żeby sprawdzić szyjkę i brzuszne podgląd maleństwa wizyta trwa średnio 30-40 min i płace 150zł do tego chodzę jeszcze do medicoveu bo kartę na rok wykupiłam i tam dodatkowe usg mam wiec nie narzekam
a Wy domagajcie się jeżeli was ktoś olewa przecież większość z was za to płaci !
-
nick nieaktualnyMiriam ale jak my bedziemy na konowce a beda upaly ok 30 st to my padniemy :p wiec tez nie za dobrze :p
Ale ciesze sie ze sie dobrze czujesz
Paulia czemu mu nie powiedzialas o usg? Jak to prywatny i kasiure taka bierze to powinien sie lepiej postarac ;/ on tak zawsze? Tylko nie placz myszka :*
Ja tez jakos bez humorku, mam wyrzuty sumienia ze sie denerwuje, spieram z moim a malenstwo to czuje..Miriam, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny !
Ja juz jestem po drugich badaniach krwi. I wyszly mi troche gorsze niz ostatnio. Np mam ponizej normy leukocytow a powyzej normy jakis neutrofilów.
Wymaz miałam robiony i wyszedł ok a w moczu są za to jakieś bakterie
Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży, takie dziwne wyniki.
Tak czytałam o tym i może to objaw stresu.... a ja jestem ogólnie zestresowana, zwłaszcza pracą i nie umiem na tym zapanowaćMiriam lubi tę wiadomość
-
Paulinko spokojnie nie denerwuj się, no właśnie z tym usg to zależy od lekarza jedni robia drudzy nie, mój tylko bada tętno dziecka.
Na pewno u Twojej dzidzi jest wszystko dobrze.
A wszystko dobrze w badaniu ginekologicznym, mówił Ci coś ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
a co do toxo, to ja mam kotka i nie mam przeciwciał
Oczywiście nie myję kuwety
Lekarz i polożna mnie uspokoili. Powiedzieli, że większe zagrożenie jest w braku higieny- czyli nie myciu warzyw i owoców oraz surowym mięsie.
Powiedzieli jeszcze, że bez przesady, żeby tak się tym przejmować, bo przecież nie jemy posiłków bezpośrednio z blatu, na którym obrabialiśmy mięso ani nie jemy też z biurka, po którym chodził kot.
Że kota mamy się obawiać tak jak myszki od kompa
A jeżeli mój kot mnie dotychczas nie zaraził( A nie mam przeciwciał- czyli nigdy też nie byłam chora) to znaczy, że jest zdrowy. A jest kotem niewychodzącym z domu, więc gdzie ma się zarazić.
Także ja mojego kotka nikomu nie oddałam i się go nie obawiam, jedynie często myję ręcei go nie całuję !
-
nick nieaktualny
-
Paulinko nie płacz! Pocieszę Cię, że ja mojego dzidziusia widziałam tylko raz, a następnym razem zobaczę go dopiero na połówkowym... A to jeszcze 2 miesiące... Uszy do góry, zawsze może być gorzej
Może lekarz nie chce niepotrzebnie obciążać maluszka falami ultra.... -
A jeszcze nie mogę się z tego zwierzyć mężowi, bo on od razu na mnie krzyczy. Że ja mam jakiś porąbany charakter po tym względem, ze zawsze widzę tylko złe rzeczy zamiast się cieszyć. Ale co ja na to poradzę, że się wszystkim przejmuję
Paulia87 lubi tę wiadomość