Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki!
Ja się wczoraj naczytałam o krwotokach z nosa i co...??? Dzisiaj jak na zawołanie krew z nosa! Ale lepiej, ze leci górą niż dołemMoje plamienia się skończyły, myślę, ze krwiak się wchłonął... W poniedziałek mam kontrolę i jeśli wszystko będzie ok to wracam do pracy..
Poza tym wczoraj zaczęło mnie ciągnąć w lewej pachwinie, ale tak bardzo, ze aż mi noga drętwiała. Dziś mnie miednica boli. Muszę się trochę ruszyć bo oszaleje...Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam za rady. Macie rację z tym magnezem, ja też brałam taki suplement dla kobiet w ciąży, ale w zeszłym tygodniu mi się skończył. I teraz mam skutki tego, że przestałam brać... Biegnę zaraz do apteki po kolejną dawkę magnezu. No, a poza tym takie kakao wieczorkiem to też niezła myśl, dzięki Jus.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 11:09
Moni& lubi tę wiadomość
-
jak chcecie to mozecie zobaczyc u mnie na \FB moja szwagierke \katarzyna marcisz od tych blizniat z oczu jej widac ze zazdrosna i dwulicowa... w sobote sie dowiedzialam ze mnie obgaduje ze my zazdroscimy blizniat i szybko sie postaralismy o 2 no masakra
-
Moni& wrote:wiecie że dawno kakaa nie piłam:) miłe wspomnienia z dziecinstwa, zawsze rano babcia albo tata podwali kakao do łóżka mm pycha:D chyba sobie kupie:P
A skoro Tobie podawali z samego rana do łóżka to musiałaś dawać im niezły wycisk że jeszcze przed wstaniem Cię uspokajali -
Ja myślę że tez na jakiś basen bym sie przeszła, choć boję sie o jakies infekcje. Ale po za tym wpadłam na fantastyczny pomysł będe wyszywać sobie obrazki
sa takie książki czy gazetki gdzie są wzorki podane kolory nitek i dawaj
później jak juz bedzie tak blisko to będe na maszynie szyć pościel dla naszego szkraba do jego łóżeczka. A to jest prawda z tym kakaem że obniża cisnienie, qrcze ja tak go lubie a mam niskie cisnienie to nie bede pic zeby nie zaniżać...
-
positive wrote:a ja mam chyba zapalenie pęcherza... piję herbatę żurawinową... nie wiecie czy mogę pić UROSAN to taka ziołowa herbatka ...???
-
nick nieaktualny
-
Nie pamiętam nazwy ale maść rozgrzewająca, przeciwbólowa. Dobrze że lekarz zawsze usg jej robił to zauważył i jakieś coś dostaje (nie jestem pewna ale chyba hormony) cały czas.
Pewnie że z lekarzem trzeba uzgodnić.
A na pęcherz to dużo wody i wit C. Soki typu malina, czarna porzeczka, żurawina. I ciepło się ubierać!