Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia, nareszcie
Gratuluję synka
Czyli to wszystko przez krwiak? Nie do końca zrozumiałam ten wypis, ale czy Twój krwiak jest między błonami łożyska czy między ścianką macicy a łożyskiem?
Ja od początku miałam krwiaka, ale na ostatnich prenatalnych stwierdził, że mały krwiak jest przy ujściu macicy i już nie zagraża.
Mała_Mi do pracy na 7.00 wstaje mi się całkiem nieźle. Gorzej z wysiedzeniem w ciągu dnia, straaaaasznie chce mi się spać
Dziewczyny czy któraś ma info od MalutkiejEve? Strasznie długo się nie odzywa po tych prenatalnychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:53
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny data porodu z usg jest najwiarygodniejsza bodajze do 14 tyg poziej to juz niezabardzo ufa sie tym pomiara bo dzieci pozniej rosna w roznym tempie takze date porodu z usg powinno sie wyznaczac bodajze do 14 tyg pozinej nie jest wiarygodna bo dzieciaczki rosna nam roznie....
-
Camille87 wrote:Jak tam Jus??
Maluszek jest żywy 80mm, serduszko 160 uderzeń/min, był spokojny nie skakał można go było obejrzeć z każdej strony. Mi sie wydaje że malutki jest ale wyszło gince że to 14t 3d ciąży. Widziałam rączki i nóżki później dodam zdjęcie.
Przezierności mi nie zrobiła bo miałam źle wystawione skierowanieale mogę jeszcze zrobić tylko nie wiem czy warto.
Ależ się bałam a nie było czegoDzieki za wsparcie
Teraz czekamy na resztę relacji z dzisiejszych badańMoni&, Camille87, celia, Niebieska, Niebieska, Kajoni, Lanusia93, Gosiaczek, Aggie, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
ja mam wizyte dopiero na 18.00 - porąbało mi się :-Pdobrze ze zadzwoniłam sie upewnić.
Jus to można źle wystawić skierowanie?? o co chodzilo?? bo ja też mam skierowanie na prenatalne i już zaczełam się martwić ze bedzie doopaJa dzisiaj jeszcze nie mam prenatalnych, bo dopiero w piątek ale już się zastanawiam ;-/
Celia MalutkaEve sie nie odzywa. Napisałam jej na priva i tez nie odspisała. A wyobraź sobie że weszłam na wieczornicę i tam franca bywałajestem na nią zła
Jus1985, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje Jus! Wcale nie jest maly moj w 14tc mial 78mm a z usg wychodzilo 13t6d wiec spokojnie
Co do przeziernosci pospiesz sie bo mozna ja zmierzyc tylko dopoki dzidzia ma max 85mm!
Ty chodzisz na nfz prawda? To jest taki minus.. cos nie tak ze skierowaniem i dooopaJus1985 lubi tę wiadomość
-
Lenusia dzięki Bogu już jesteś bardzo się martwilysmy i tak jak Kamilka napisała cieszymy się ze jesteś w dwupaku:-)
Gratuluję synka!!!!
Just super wieści kochana.... Teraz już będzie wszystko dobrze...A ja napiszę krótko i idę do wyra czuje się strasznie ból głowy i pleców aż nie mogę się ruszać...
Całuje ninkape za to że sie martwi o mnie duży buziak kochana i uścisk!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paula może leżysz często na plecach? i stąd te bóle. Mnie też plecy pobolewają ale tak do zniesienia.
Płód obumarł w 8t5d (na usg byłam wcześniej chyba z dzień i wszystko było ok) a drugie usg 11t5d i nie wiadomo co się stało. Lekarz powiedział że tak widocznie miało być, natura wie co robiMarne pocieszenie z ta naturą ale grunt że teraz jest dobrze
-
Ehhh Jus ja mam dokładnie takie samo podejście
matka natura wie co robić
Ja czekam na mojego chłopa bo na 18.00 wizyta i chce isc ze mną ale oczywiście on sie jak zawsze spóźniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:29
Jus1985 lubi tę wiadomość