Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jus a może on sobie tatusiowy urlop zaplanował...
lanusia ciekawe to z tym mózgiem... nie wiedziałam że to na prawdę ma jakieś medyczne podłoże... dobrze wiedzieć...
mój m zna wszystkie daty... ale my już razem 15 rok więc miał chłopak czas by się nauczyć...Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh..dziewczyny to jeszcze nic. Ja jak z moim bylam jeszcze przed slubem i bylismy za granica w pracy to mieszkalismy na domku w 8 osob. Akurat bylismy w czasie jak przypadal Dzien Kobiet. WYobrazcie sobie ze mi nawet na to swieto kwiata nie kupil ani zyczen nie zlozyl
a kolezance z domku, z ktora mieszkalismy, za pare dni kupil kwiaty bo miala urodziny. Ale bylam wsciekla. Tydzien sie do niego nie odzywalam a do dzis mu to wypominam.
-
Camille nic mi nie mów... ostatnio pojechałam do sklepu po tabl do zmywarki był to pierwszy punkt zakupów najważniejszy... i co... wróciłam bez tabl...
masakra...
wiecie tak was czytam i zazdraszczam... ja byłam u dwóch ginekologów... i żaden nie chciał mi płci dziecka powiedzieć... a już kilka z was zna płeć...
od czego to zależy dobrej woli?? sprzętu??
Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Aggie wrote:T moj mi upiekl ciasto z jagodami
ja tu przed laptopem a on cos w kuchni buszuje, jak zwykle zreszta, i sie okazalo ze ciasto zmajsrtowal
kochany jest
Aggie fajnie masz, mojemu ciężko czasem mi zrobić kanapkę. Tylko żę jego nie ma od rana do wieczora w domu. Ewentualnie zmobilizuje sie jak strasznie wymiotuje i leże cały dzień. -
nick nieaktualnyAggie fakycznie kochany ten Twoj mezczyzna
moj jest mistrzem robienia czegos z niczego
ja zagladam do lodowki i nie widze nic sensownego a on potrafi takie cudo upichcic ze szok
Positive chyba wola gina i sprzetu.. ja bedac w 14t0d na usg liczylam na plec ale gin nawet nie zagladal miedzy nozki i powiedzial ze za wczesnie a niektore dziewczyny juz dawno wiedza.. moj gin jest zachowawczy i uwaza ze na tym etapie diagnoza moze byc mylna ale ja bym sie zadowolila chociaz jakims procentem szansLanusia93, positive, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
positive, od sprzętu, ułożenia dziecka przede wszystkim. Ilości wód płodowych, budowy ciała.
Może po prostu nie pytasz? Skąd może mieć pewność, że chcesz wiedzieć?celia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Camille ja tak samo... przecież wiem że różnie to bywa... ale żeby mi tak chociaż na 70 % powiedział...
Aggie... ale masz super... też bym sobie zjadła takiego ciasta... mniam...Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, ale naskrobalyscie od rana. Ja dzis długo spałam.
Mam do was pytanie, czy wy tez teraz miewacie bóle jajników? Podobno w ciąży pobolewaja, mi dają o sobie znać juz któryś dzień z kolei - oczywiście nie bolą cały czas. Ale jak dłużej posiedze czy coś. -
positive, ja pytam przy każdym badaniu o płeć, w ogóle nie masz się czym przejmować
To Twoje dziecko, możesz pytać o WSZYSTKO. Pisałam Wam chyba, że USG wczoraj zrobił mi lekarz gbur i najpierw warczał, że powinnam się interesować zdrowiem dziecka, bo chyba po to przyszłam, żeby sprawdzić co z moim krwiakiem. Ale pod koniec badania potwierdził chłopca.
A w marcu wybieram się na 4D, więc płeć będzie pewna.Magda2013, positive, Camille87, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Kochane, a ja uważam, że jeśli lekarz nie jest pewien lub ma gorszy sprzęt do usg to lepiej, że nie mówi zbyt szybko jaka płeć. Chociaż nasza ciekawość jest ogromna, to osobiście wolałabym mieć pewną informację niż huśtawkę i inną wersję na każdej wizycie. Różne są pacjentki i pewnie w razie pomyłki niektóre mogłyby robić sceny.
Więc cierpliwości moje drogie
Mi nawet do głowy nie przyszło, że na pierwszych prenatalnych dowiem się, że mam w brzuchu dziewczynkę. Spodziewałam się tej wiadomości dopiero za 2-3 tygodnie, a tu taka niespodzianka, bo już dwóch lekarzy mi to potwierdziłochociaż mój dr wczoraj powiedział, że na 100% będzie pewny właśnie za jakieś 2 tygodnie, gdy maluszek urośnie.
sama jestem niezwykle ciekawa jakie będą proporcje płci na naszym wątkuMagda2013, Lanusia93, Camille87, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ale naskrobalyscie
ja mam przerwe pol h to nie dam rady nadrobic..
Z szefem super, bede miala weekendu wolne, moge isc usiasc i nawet polozyc sie kiedy bede chciala... Ogolnie super. Ale disiaj ciezko, duzo ludzi i po 2 h jestem padnieta.. Ale dam rade
Pozniej was nadrobie. Gratuluje wizyt! Bo cos dam udalo mi sie przeczytac :pMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Moj najpierw powiedzial ze bedzie chlopak..ale nie mam sie tym zbytnio sugerowac. A na ost.badaniu ze na 93 % dziewczynka. Hmm.. ciekawe co w marcu mi powie. Chcialam ostatnio kupic takie male rozowe skarpetusie ale sie powstrzymalam
Lekarze tez sie myla. A co jesli sie okaze ze bedzie chlopak jednak ?
Wazne zeby sie zdrowe urodzilo. Jedno i drugie bedzie tak samo kochane
Camille87, mala_mi, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość