Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane. Nadia gratulacje
czyli szykuje sie kolejna dziewczynka
ja nie wytrzymam do wtorku
zjada mnie ciekawość, choć jest mi zupełnie obojętnie co będę miała, ważne żeby było zdrowe
Miluś jesteśmy z Tobą :* 3maj sie ciepło.
Dziś kolka dała mi trochę odpocząć popołudniu więc wyszłam na spacer... Super jest nie czuć bólu...
Aaa i odebrałam wyniki z posiewu moczu i wszystko jest okey. Także nie wiem. Zarejstrowałam sie na poniedziałek do urologa, może on mi cos pomoże. Zobaczymy. Chce wierzyć ze bedzie dobrze....i mam nadzieje ze Maluszek nie odczuwa mojego bólu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 23:24
-
Milus, tak bym chciala, zeby sie okazalo na amnio ze blad w badaniu byl, zebys sie kochana nie denerwowala do samego porodu. Pamietaj, ze mimo wszystko, moze okazac sie brzdac zdrowy :*
Madzikovy, ciesze sie, ze dzis nie odczuwalas takiego bolu jak wczesniejNie mialam czegos podobnego, skoro mowia ze to gorsze od porodu, a niby porod to nic w porownaniu z bolem zeba, to ja nie wiem jak Ty dajesz rade
A ja znow spac nie moge, tym razem sie nie wiercilam w lozku, tylko zlazlam na dol i probuje kakao pic, moze cos zjem lekkiego i sprobuje usnac. Znow slucham SDMu, tak milo mnie nastraja, juz dawno o nich zapomnialam, a wczoraj utulil mnie do snu (o 6 rano, ale jednak). Ah i te wspomnienia... -
nick nieaktualnyNadia swietne wiesci! Gratuluje!
Ja juz w polsce. Powiem wam ze droga niby 5 h a meczaca i podbrzusze dawalo mi znac..
Musze wastawac i lece na badania. Pozniej nalesniki z siostra a popoludniu dentysta grrrr
Sciskam was mocno!Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula pisala na fb ze nie idzywa sie bo strasznie ja plecy bola podejrzewa rwe kulszowa a Lanusie widzialam na fb byla dostepna wiec napewno ma sie dobrze:)
ja dzisiaj w nocy znowu wstawalam co chwile na siku , wydaje mi sie ze bedzie tak coraz czesciej. ale mimo to jestem wyspana:) dzisiaj remontu ciag dalszy, zostalo pomalowanie sciany i polozenie paneli podlogowych. w sobote jakas firme przewozowa musimy zalatwic zeby nam przewiozla meble wersalke lodowke pralke itp z poprzedniego mieszkania. polecacie moze jakas firme z okolic gornego slaska?Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille, pewnie my wszystkie martwimy sie czy bedziemy dobrymi mamami
Ja uwielbiam leniuchowac, spac dlugo itd., i boje sie ze moge byc okropna mama. Ale po urodzeniu sie malca, wszystko sie zmienia, przychodzi instynkt, ktory jest nieomylny i trzeba nim sie kierowac
Dziewczyny, a czy to mozliwe ze poczulam dwa kopniecia dzis z rana? czy to moze jakis dziwny skurcz brzucha/macicy? Tak sie nakrecilam ze to malec, ze usnac z powrotem nie moglamCamille87 lubi tę wiadomość
-
aggie zapewne maluszek hehe moj juz szleje bo jem szczypiorek heh... camilla ja ci powiem ze w 1 ciazy tez tak bylo starch ze bede zla mama ze sobie nie poradze a tu prosze polozne nie musialy przychodzic pokazywac jak karmic mala itp jedynie jak kapac ja i tyle
Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki, ja wlasnie wstalam i jakieś sniadanko będę jadła.
Camillka będziesz dobra mamusia na pewnonie przejmuje się mi tez śnią się dziwne rzeczy, dziś tez jakieś glupoty mi się przysnily.
Coraz czesciej się burze w nocy na plecach:-\ nie wiem co mam robić, lewy bok to mnie tak boli a zwlaszcz miednica ze czasami to aż burze się to mam cala zdretwiałą !!!
Aggie jeżeli poczulas cos czego jeszcze nigdy nie poczulas to być może to jest to ! Ja tak mialam kilka kopnięć a potem to juz codziennie się to powtarzalo także to może być maluszek:-)Aggie lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela, Kada, ale to nie zawczesnie? myslalam, ze pierwszorodki pozniej czuja, no i te tlusciejsze tym bardziej
zobaczymy czy bedzie sie powtarzac
ale jestem podekscytowana
a dzis zobacze moje malenstwo
sie doczekac nie moge, i mi nawet nie przeszkadza fakt ze sie cholernie niewyspalam
-
nick nieaktualnyNo moze macie racje ale te sny sa straszne
Wczoraj pokazywalam mezusiowi ubranka - malo sie nie poplakal wszystko takie malutkie i slodziutkie.. a piesior na koniec sie przytulil do kupki ubranek
Ja jakos wczoraj nie czulam synka moze dzis da znow o sobie znac -
Dziewczyny już ruchy maluszkòw czujecie jak fajnie, ja siè już tego momentu doczekać nie mogę. Ja już nic nie czuje trochę mnie to martwi
nawet bulgotania już nie słychać.
Camille bedziesz dobrą mamusią nie martw się.
Wczoraj M zabrał mnie do Kazimierza, najpierw obiad wzięłam kapuśniak i po nim już tylko toalete zwiedzałam. Później szybko usnęłam z bólem głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:09
-
hej
u mnie za oknem ponuro ... ale dziś mam wolne więc i humor mam lepszy...
gratuluję kolejnych dzieciaczków ... widzę że w statystykach chłopcy idą na równi z dziewczynkami...
Nadija super że badanie wyszło dobrze... niech maluszek dalej tak dobrze się rozwija...
a ja właśnie szykuję sobie śniadanie... przeczytałam w poście u Kady o szczypiorku i już jajka gotują na pastę jajeczną ze szczypiorkiem... mniam...
jus a jak twoja wczorajsza wycieczka?? bardzo jestem ciekawa czym cię twój men próbuje udobruchać...
-
Positive jesteśmy w Kazimierzu i zwiedzamy, jest tu też stok można na narach pojeździć ale ja sie na to nie pisze. Ogólnie to dużo leże i jem i spaceruje. M ma ze mna niezła męczarnie, myślał że będzie romantycznie itp a ja mam mdłości, poszłam spać po 20, wstałam po 6 i szybko musieliśmy na śniadanie lecieć bo byłam mega głodna a tu wszystko zamkniete. Zamówił śniadanie do łóżka na 9a ja już prawie nic nie zjadłam. Wziął też deser - truskawki z bitą śmietaną ale nie miałam ochoty ani na jedno ani na drugie
ale niech skacze
Moni&, Camille87, pekinka82, Aggie lubią tę wiadomość