Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda pozytywne myslenie to podstawa
u nas tez likwiduja firme w ktorej pracuje ja i maz ale ja sie jie zalamuje firma ponic zostala wykupiona wiec byc moze maz dostanie umowe - ja na pewno nie bo jestem na zwolnieniu ale przynajmniej dostaniemy obydwoje dwumiesieczne odprawy a maz aplikuje do policji - liczymy ze sie dostanie bo zdal wszystkie testy
Co do imion mi sie wydaje ze dla dziewczynek jest latwiej wybrac a dla chlopcow to Pecislaw czy Rzedzislaw no witki opadajapoza tym jak jest ladne imie to nie mozna go zdrobnic
Ale Kajoji usmialam sie z tym Adamem pijakiem haha nasz problem tez polega na tym ze moj maz ma do wiekszosci imion glupie skojarzenia ze swojej wioskiciezko wybrac takie ktore sie nie kojarzy ale my zdecydowalismy sie na Konrada chyba juz nie zmienimy zdania
Mam trzy reklamowki ubranek dla synusia -
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hehe Kajoni ja wiem ze damy se rade. Jesli nie zdecydujemy sie na powrot do pl to tutaj bedzie dostawal najpierw z urzedu a pozmiej cos napewno znalazlby,, mam nadzieje ze wypali opcja z powrotem do polski i praca ze znajomym.. Juz na dniach bedziemy z nim rozmawiac.. Nie chce sie zamartwiac, wierze ze sobie damy rade
Cudownie że chcecie wrócić, nie ma to jak we wlasnym kraju;) a tego co się tam nauczyliście nikt Wam nie zabierze. A jak napiszesz jaka branża męża i jaki region to może któraś z nas będzie mogła jakoś pomóc?
-
nick nieaktualnyNadia wrote:Cudownie że chcecie wrócić, nie ma to jak we wlasnym kraju;) a tego co się tam nauczyliście nikt Wam nie zabierze. A jak napiszesz jaka branża męża i jaki region to może któraś z nas będzie mogła jakoś pomóc?
Dzieki dziewczyny za wsparcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teraz na macierzynskim placa albo 100% przez pol roku albo 80% prze rok, ja wiem ze pojde na roczny macierzynski chce jak najdluzej z dzieckiem byc a pozniej do pracy jeszcze nie wiem czy do obenej jak mi umowe normalnie przedluza albo bede czegos szukacMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyAmela, mam na 18- własnie za chwile podjedzie mąż i jedziemy...
I szczerze, mam takiego stracha...boli mnie brzuch, niedobrze mi i wszystko co mozliwe. Do tego jeszcze płakać mi się chce z tego stresu...Matko jakbym chciała żeby było po...
Zamelduję się pewnie koło 19;)
Dziewczyny ściskać kciuki kto może!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Camille to wam chyba tez latwo nie bedzie co? Bedziesz macierzynski normalnie dostawala? Ja sie nie znam jak z tym w polsce jest..
Tak, jesli firma oglasza likwidacje badz upadlosc po rozwiazaniu umowy musze dostarczyc wypowiedzenie do zusu i beda placic do porodu 100% i po porodzie przez rok 80%jest git damy rade