Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze cie bardzo:) ja juz tam wyhaczylam pizamke z szlafrokiem no i jakies majtusie i stanik do karmienia hehe aha i przypominam jak bedzie karmic piersia kupcie sobie nasadki silikonowe na sutki ulga jak nie wiem !! nie rozwala wam maluszki sutki a to boli!!
Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam wizte 17 marca to bedzie 19/20 tydzien to wtedy sie zapisze od razu na polowkowe, bo to chyba do 22 tyg nie? nie chcialabym tego opuscic
moj maz tez mowil ze plec nie wazna byle by bylo zdrowe ale widze ze sie cieszytesc tez juz pyta nie jak sie ma dziecko, tylko wnuk haha
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj to chce synka i sie troche juz nastawil.. Ale tak rozmawialismy i wie ze moze sie okazac dziewczynka i tez bedzie dobrze.. Chociaz wiem ze chce bardzo synka i z nim w pile grac itd...
Ja mam polowkowe 19 marca. Niestety tutaj w at a nie w plale moze jakas dodatkowa wizyte zrobie w marcu u mojego gina w pl tez
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie daje rady Was nadrabiać
tyle się tutaj dzieje w ciągu jednej doby
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci
Miałam kilka razy takie kłucie w okolicy pępka i koleżanka mi powiedziała że dziecko za pępowine ciągaale się uśmiałam
Dzisiaj wpadłam tylko na chwile bo M zabiera mnie na wycieczkę niespodziankę,ciekawe co to będzie.
Pozdrawiam Was i całuje i nie piszcie tyle bo całkiem stracę wątekKajoni, Aggie, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
A co do imienia to chyba Sylka miała dla chłopca Leon po prostu się w nim zakochałam, też bym chciała chłopca ale chyba dlatego że tyle dziewczynek mam wkoło ale nie mówię że dziewczynka byłaby zła bo w sumie to trochę bez różnicy jaka płeć. Wcześniej nie chciałam znać płci ale chyba ciekawość mnie zje przez te pół roku i nie wiem czy wytrzymam
Sylka, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my ostatnio nastraszylismy moja babcie, religijna badz co badz, ze jak bedzie syn, to damy mu biblijne imie Judasz
to poszla do kosciola modlic sie o rozum dla nas
sie babcia na zartach nie zna, no. ja mowie do mojego poki co Adas, bo jest na szczycie mojej listy. Jest jeszcze Artur, Aleks(ander), Kubus. Ale kto wie kiedy mi sie odmieni
Jus1985, Camille87, mała_mi, positive lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Jus to bawcie sie dobrze
niech sie teraz chlopak stara :p
Co do boli w okolicy pepka tez mam i czytalam ze to normalne na tym etapie :pJus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Tak mi się wydaję że dla chłopca łatwiej jest z imieniem bo dziewczynki to nie mam żadnego pomysłu albo są jakieś za bardzo wyszukane albo zajęte przez jakąś znajomą
-
Kajoni, mi sie Kubus strasznie podoba, dla brata wybieralam
takze jak bedzie syn to to imie odpada, tak samo jak Mateusz (drugi brat:P)
Jus fajnie, ze ten Twoj sie stara
A ja czuje sie jak wyprana w pralce Franialep mi peka, wymiotowalam pol godziny (czy to w ogole mozliwe?) i musze isc do mamy... eh mam powoli dosc tego ciazowania, bo poki co stale zle sie czuje
Jus1985 lubi tę wiadomość