Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni na biegunkę w ciąży możesz brać tylko smecte... możesz też ugotować sobie marchwiankę... ale ona taka sobie w smaku...
pij dużo wody żeby się nie odwodnić...
Camille gratuluję synka... też bym już chciała znać płeć... wtedy dzidziuś staje się bardziej realny...
dobranoc kochane... jutro idę na cały dzień do pracy więc zajrzę do was w czwartek...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane dzisiaj byłam u ginka na wizycie. Wszystko oki tylko mam wysokie ciśnienie. ..albo sytuacyjne (stres wizyta itd ) albo jest. Mam do nastepnej wizyty mierzyć rano i wieczorem. ..nigdy nie miałam problemu z ciśnieniem. ..hmmm
Troszkę się boję. ..
Któraś z Was Kochane ma taki problem?Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi ja w domu jak mierze mam 110-120/60-80 a u gina 140/85
ja kontroluje cisnienie w domu wiec mowie zawsze ginowi ze to syndrom bialego fartucha haha
als trzeb w domu kontrolowac bo nadcisnienie jest troche niebezpieczne..
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wiem co to znaczy atak kolki nerkowej-miałam 3 razy w życiu-rodziłam już kamienie....Z tym , że ja miałam ten ból nieprzerwanie np przez 6 godzin, takich nawracających i znikających nie miałam...chodziłam po ścianach, miałam ochotę zjeść dywan...Lekarze w szpitalu i gin powiedzieli ze jeśli to przeszłam to poród dziecka powinien być pikuś przy tym...i jak czytałam wypowiedzi kobiet które rodziły i kamienie i dziecko to że dziecko jest dużo łatwiej urodzić...Bardzo to pokrzepiające ale zobaczymy jak to będzie jeśli dane będzie mi urodzić naturalnie...To wtedy porównawczo się wypowiem...Aczkolwiek przy ataku prosiłam żeby mi połowę ciała ucieli więc myślę, ze o takie sprawy można prosić w naprawdę ciężkim bólu.. Nikomu nie życzę....Dobranoc kochaneFranuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pIev0XwqgzI
Ale to maleństwo się rusza. 22 tydzień. Niesamowite co będziemy przechodziły za miesiąc
Moje dziecko ma jakiś zastójWczoraj wieczorem naprawdę długo na niego polowałam, nawet się nie ruszył.
Dziewczyny, które już czują delikatne ruchy- czujecie codziennie czy czasem dziecko daje sobie spokój?
Ja poczulam wczoraj i dzis tez czuje kilka razy od rana juz
Ale widzisz Ty poczulas wczesniej niz ja to nie ma reguly
Moja siostra sie smieje ze jeszcze bede miala dosc tych kopniakow jak w zebra bede dostawac hehecelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie czwarta nad ranem, az by sie chcialo puscic SDM, od dwoch godzin nie spie, co 10 minut latam na siusiu, jest mi niedobrze, brzuch mnie boli, macica mnie boli
i ogolnie jest do duupy
Nie chcacy obudzilam mojego na godzine przed jego budzikiem, biedny znow bedzie styrany w robocie
Zaczelam 15 tydz i wedlug belly powinnam zaczac czuc sie lepiej, wiekszej bzdury nigdy nie slyszalam. Czuje, ze bede podla dzis dla otoczenia, dobrze chociaz ze w pracy wolne mam, bo chyba kolezanka by psy na mnie wieszala. Mam nadzieje, ze chociaz u Was kochane, noc jest dobra, i pelna spokojnego snu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja sie boje ze mi wyleca bo zeby mam slabe i wieksOsc juz robione a tym pelno martwych..
Czaicie dziewczyny jaka jestem durnapowalily mi sie godziny, chcialam do pracy pezyjsc pozniej a pojechalam wczesniej.. I caly dzien musze byc masakra ze mna :p
Niebieska lubi tę wiadomość