Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wiem wiem, poki moge popracuje a pozniej mam to gdzies.. Gdzie ja z wielkim brzuchem w gastronomii?? Przeciez to jest smeiszne
nie wiedzialam ze to taka glupota jest z ta kasa i zwolnieńiami tutaj. Jedyny plus ze po porodzie na macierzynskim troche dostaeac bede... Zdolowalo mniw to troche
Camille ale Ci fajńie zaraz zobaczysz malenstwocżekamy na wiesci
Co do imion to jest wiele smiesznych, ja slyszlam ostatnio salvador :p na poczatku sie smialam, ale pozniej pomyslalam oryginalnie chociaz sama bym nie nazwala :p
Ja tez z takich jestem, źe nie lubie jak polowa dzieci ma te same imiona co moje, wiec nie chce takiego nazbyt popularnego :pCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda, ja dla dziewczynki wybralam juz ze dwa lata temu, pochwalilam sie na forum i sie okazalo ze robi sie popularne i mnie meczy ze chyba juz nie chce, a moj sie w koncu przekonal do wyboru i nie chce zmieniac
dlatego grzebie w imionach i zobacze co mi w oko wpadnie "
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy mamy 2 opcje dla chlopaka i 1 dla dziewczynki
dla chlopca nie sa mega oryginalne, ale tez nie sa slyszane u co drugiego dziecka :p
Pekinka dobrze ze sie lepiej czujesz i wyszlas z domu, teraz znowu sobie poodpoczywajCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekam pod firma na meza a w ostatniej chwili mi sie przypomnialo zeby po kase do bankomatu zajechac
Co do imion to ja tez wlasnie nie chce super popularnego (jak teraz pelno Zuziek jest) dlatego zrezygnowalam z Kacpra, ale nie chce tez jakiegos zagranicznego typu Vivienne czy jakies inne pskudztwo
Chcemy dac zwykle Polskie imiona (zastanawiam sie nad Pawlem dla chlopca) -
nick nieaktualnypekinka82 wrote:...Ja wróciłam ze spacerku...... Pogoda typowo wiosenna... Ale po tej jelitówce całkiem opadłam z sił.... Łaziłam jak żółw, a tak się spociłam ...
Jak jak wracam z dluzszego spaceru to musze prysznic brac i cala sie przebierac bo nawet stanik mokrypekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://www.youtube.com/watch?v=pIev0XwqgzI
Ale to maleństwo się rusza. 22 tydzień. Niesamowite co będziemy przechodziły za miesiąc
Moje dziecko ma jakiś zastójWczoraj wieczorem naprawdę długo na niego polowałam, nawet się nie ruszył.
Dziewczyny, które już czują delikatne ruchy- czujecie codziennie czy czasem dziecko daje sobie spokój?Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Kamila powodzenia!!!
ciekawe czy poznasz płeć
bo ja tez będę szła za tydzień
i wiąże z tym ogromne nadzieje
Paulina Ty to sie nameczysz3mam kciuki
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mam nadzieje ze niedługo wyjdzie to ze mnie bo dzis kłuje cały dzień, siadanie to jest wyczyn.
Czekam na wieścipekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej my juz po wizycie
Bedzie na 100% chlopakkada mylilas sie hehe
Ale nie mierzyl go powiedzial ze wszystko ok i na nastepnej wizycie pomierzy go
Mam nagranie 4d pozniej wrzuce na fbMadzikovy, kada24, Lanusia93, Aggie, celia, Nadia, Niebieska, Sylka, pekinka82, positive, mala_mi, Magda2013 lubią tę wiadomość