Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Cześć moje brzuchate!!
Niestety dziś u mnie tragedia ból głowy jest tak silny ze aż wymiotuje plus padło na oczy ledwo mam je otwarte.. Spać nie mogę niestety. Na.15:10 ma lekarza dobrze ze to jest u mnie na dole w bloku bo bym nigdzie nie doszła... Mam jakiś mętlik w głowie u Anitki widać jak pięknie rośnie brzuszek a u mnie katastrofa nic nie widaćnie będę miała dziś usg ale co mam zrobić tylko wierzyć... Dziś mam okropny dzień moje kochane....
Lanusia no to w takiej sytuacji moglyby czasem przepuścić ciężarną, takie jest moje zdanie. Sama kiedyś przepuscilam przede mnie panią w ciazy a miala wizytę po mnie !!Lanusia93, Camille87, Paulia87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Sylka Ty masz super w tej Norwegii, Norwegia jest naszym kolejnym celem po maluszku:) w co do tych zabaw- to jest chore:/ mlodziez glupieje coraz bardziej a smutne jest to ze dla nich to szpan:/ noe wiem czy to kwestia wychowania czy otoczenia, mam nadzieje ze w przyszlosci bedziemy mieli dobry wplyw na nasze dziecko
Lanusia93, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dziewczynki kawy nie bo mam ciśnienie. 138/92 wysokie i dlatego umieram z bólu jakbym siekla kawę to bym wykipiala chyba.... Wiecie nawet lekko ma tylko uniesione powieki tak boli właśnie wzięłam apap... Z nadzieją ze pomoże..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 12:44
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Pula leż i odpoczywaj... zrób sobie słabą kawę i połóż chłodny okład na czoło... i nie martw się u mnie w pierwszej ciąży też niewiele było widać... ciążę ukrywałam do 7 miesiąca...
ale jak mnie potem wywaliło... fiufiu...Lanusia93, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Dziewczynki kawy nie bo mam ciśnienie. 138/92 wysokie i dlatego umieram z bólu jakbym siekla kawę to bym wykipiala chyba.... Wiecie nawet lekko ma tylko uniesione powieki tak boli właśnie wzięłam apap... Z nadzieją ze pomoże..
Apap pomoże... Trzymaj się dzielnieLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula skoro masz wysokie cisnienie to wydaje mi sie ze powinnas brac jakies tabletki - moja siostra miala nadcisnienie w ciazy i mowila ze leki brala na to specjalne.. Nadcisnienie jest gorsze niz niedocisnienie jak mam ja (choc delikatnie ponizej normy).. zglos ginekolowi to..
-
nick nieaktualnyPaulia trzymaj sie! Mam nadzieje, ze tabletka Ci pomoze..
Ja troche zla jestem.. Okazalo sie ze "wyczerpala," limit l4.. I teraz jak bede chodzila i np 22 dńi w miesiacu bede na zwolńieniu dostane tylko 50% wyplaty.. Ostatnie 2 miesiace przed porodem juz jestem pod ochrona i dostaje z ubezpieczalni i to bedzie srednia z ostatnich 3 miesiecy, wiec wychodzi na to ze wielkie go...o..
Tak wiec co?! Mam do czerwca pracowac?! Wiem kasa kasa, ale kurde to tro he glupie jest
I tak bede chodzila na l4 bo nie wyrobie tyle pracowac..
W marcu bede pytala o wczesniejszy macierzynski, moze od 20 tyg sie uda chociaz ten durńy gin tutaj juz powiedzial ze nie dostane... Ehhh durny kraj!
-
nick nieaktualny
-
Ruda to do bani:/ fakt ze kasa nie jest wazna w tym momencie ale powinno byc jakies prawo chroniace kobiety w ciazy w kraju ktorym mieszkasz. ja np poszlam od razi na l4 dostaje 100% wynagrodzenia to jest plusem w polsce.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJak to nie jest wazna kasa? Niestety w dzisiejszych czasach dziecko bez kasy ciezko utrzymac
Ja jestem od polowy grudnia na zwolnieniu i caly czas dostaje 100% zreszta jak wszystkie kobietki w pl..
Trzeba sie tylko modlic aby zdrowie bylo i dobre samopoczucie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 13:46
Lanusia93, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Wiecie co, przegladam dziewczece imiona na e dziecko, i co pare imion jestem przerazona oO to sa imiona ktore mozna nadac w pl, np Elektra??? cos mnie ominelo? lol ;p
Ja czytalam ze mozna nadac imie nawet Ikeaja bym tak w zyciu dziecka nie skrzywdzila
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny