Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi fajnie, ze juz widzialas swojego szkraba
wielkoscia sie nie przejmuj, moze strzelic w kolejnych tygodniach
Camille gratuluje 5 miesiaca, ale ten czas leci, co? Ja mowilam do mojego wczoraj, ze musimy zaczac liste robic potrzebnych rzeczy i zaczac je "zbierac", sie uniosl ze troche za wczesnie, ale mi sie wydaje, ze czas baardzo szybko leci, i pozniej na ostatnia chwile wszystko?
Madzikovy strasznie Ci wspolczuje kochana z tym kamieniem
Moni$ jaki masz slodki brzuszekah, mi czasem wstyd mojego bo mam wrazenie ze za wielki jak na pierwsza ciaze i 14 tydzien
Dziewczyny mam problem maly... wczoraj jak chcielismywszystko fajnie, gra wstepna itd, ja oczywiscie napalona jak ruski piec (nalecialo w koncu) i przymierzamy sie do klasycznej a mnie macica zaczyna strasznie bolec, taki okropny skurcz mialam, ze az krzyklam z bolu i szoku... nie plamilam pozniej, ani nic takiego, ale mojemu sie odechcialo, i watpie, zeby szybko ochota mu znow przyszla
a moje pytanie brzmi, czy mialyscie tak? albo czy powinnam zaczac sie martwic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:06
celia lubi tę wiadomość
-
Aggie moze to przez zbyt silne podniecenie tak Cie macica zabolala nie wiem nie mialam tak jeszcze
moze zapytaj lekarza na wizycie czy nie ma przeciwskazan doWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:17
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAggie ten czas bardzo szybko leci
mysle ze mozemy powoli myslec nad lista potrzebnych rzeczy- my poki co jak poznamy dzis plec to zaczynamy remont pokoiku dla dzidziusia
kladziemy nowe panele, malujemy i tapetujemy sciNy i jak tylko zmontujemy meble bede mogla wziac ubranka od siostry i wybrac sobie conieco
mam szafe taka typowo dziecieca z dwoma drazkami ubraniowymi na male ubranka
juz sobie wyobrazam te male spioszki na wieszaku
Co do Twojego pytania- ja tak nie mialam bo zazwyczaj bardzo sie rozluzniam ale pomyslalam sobie ze moze mialas jakis skurcz macicy? Byc moze to nie mialo zadnego zwiazku z piszczotami czy.. jesli nie plamilas a bol przeszedl to chyba nie ma sie co martwic
a jak faceta znow najdzie ochota to zapomni o tym zdarzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:23
Ruda27, Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
-
Madzikowy... na kolkę leki rozkurczowe, płyny i chodzenie... jak nie po schodach to takie maszerowanie by kamyk się przemieszczał... a robili ci usg nerek?
Quendi gratuluję zdrowego maluszka... rozmiarami się nie przejmuj... dzieci też rodzą się jedne większe drugie mniejsze...
Camille czekam z niecierpliwością na twoją wizytę... ciekawe kto tam u ciebie pomieszkuje...?
jus cieszę się że pogodziłaś się ze swoim menem... na pewno czujesz się przez to lepiej...
Aggie co do twoich dolegliwości to nie pomogę... a może pozycja była nie ta... trzeba było spróbować jeszcze w innej w której to ty decydujesz o głębokości penetracji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:44
Jus1985, Aggie, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Magda2013, hahaha
Ta moskitiera jest na łóżeczko, żebyśmy mogli spokojnie otworzyć okno kiedy mały będzie spał (W POKOJU) i wyjść bez obaw do drugiego pomieszczenia
Madzikovy, wracaj do zdrowiaAle my się umęczymy w tych ciążach...
Quendi, super wiadomościNic się nie martw, mój maluszek jest zawsze 4 dni mniejszy niż wskazuje wiek ciąży, np. byłam 15t2d, a on miał 14t4d/14t6d.
Camille87, gratulacjePowodzenia!!!
Jus1985, dobrze, że się pogodziliście.
No ja niestety chodzę w bardzo obcisłych ubraniach... Jak założę moje bluzeczki za 2 miesiące to będę wyglądała tak:
http://i33.tinypic.com/169rbcw.jpg
Więc w ten weekend zakupy są KONIECZNE.Jus1985 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Aggie ja nie moge za długiej gry wstępnej a najlepiej jak mnie M wcześniej nie dotyka bo dochodzę bez penetracji
i mam skurcze przy zbyt dużym podnieceniu ale staram się do tego nie dopuszzać jeśli mogę bo jeśli to sen to budzi mnie właśnie taki silny skurczale nie jest on bolesny
-
Mi sie wlasnie wydaje ze to od silnego podniecenia, a tym bardziej ze straszna chcice mialam
Jus u mnie sie zdarza podobnie, ale nigdy jeszcze z takim skurczem, mozliwe ze bylam zbyt mocno podniecona i jak stwierdzilismy ze "bierzemy sie za konkretna robote" to ruszylam sie jakos nie tak i skurcz... hmm nie mam pojecia co o tym myslec. A tam, nie plamie, wiec ten maly incydent jest bez znaczenia
-
Dziewczyny... Czy widziałyście tą najnowszą zabawę gimnazjalistów (i niestety osób w moim wieku) na facebooku? Nominują się do picia piwa, robią filmik i piją za jednym zamachem całą butelkę?
O zgrozo!Aniołek (*) 12.03.2013
-
Jus1985, hihihi ale masz popęd
A my mamy szlaban. Akurat w 2 trymestrze
Na szczęście są inne możliwości i staram się tego mojego faceta przy życiu trzymać
Jakbym się teraz zabrała za mojego mężczyznę to nic by z niego nie zostało...Jus1985 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Macie przykład, bo niektóre z Was mogą nie wiedzieć o co chodzi:
https://www.facebook.com/photo.php?v=204393426437930&set=p.204393426437930&type=2&theater
Czy tylko mi się wydaje, czy dzisiejsza młodzież jest chora...?
Oby mnie nikt do tego nie "nominował"
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Cześć Dziewczyny ja wczoraj mialam prenatalne.. I nareszcie jestem spokojna malec zdrowy przeziernosc ok kość nosowa obecna:-) strasznie sie ciesze. Maluszek ma 66,59 mm i uslyszalam poraz pierwszy malenkie serduszko:-). Mam pytanie nie orientujecie sie moze jak jest z karta ciąży? Zmienilam lekarza po 10 tyg a z tego co wiem to trzeba byc pod opieka lekarza przed 10 tyg żeby starać sie o becikowe. Czy lekarz może kontynuować kartę poprzednią czy mogę mieć dwie?
-
nick nieaktualnyLanusia ta zabawa to i tak nic przy "sloneczku" czy "wymiekasz" ... ja w gimnazjum to w dresach biegalam a teraz paniusie tylko seks w glowie ehh
mam nadzieje ze moje dzieci beda normalne
moj maz bedzie stal na strazy dyscypliny w wychowaniu
Lanusia93, Aggie, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaicha wrote:Cześć Dziewczyny ja wczoraj mialam prenatalne.. I nareszcie jestem spokojna malec zdrowy przeziernosc ok kość nosowa obecna:-) strasznie sie ciesze. Maluszek ma 66,59 mm i uslyszalam poraz pierwszy malenkie serduszko:-). Mam pytanie nie orientujecie sie moze jak jest z karta ciąży? Zmienilam lekarza po 10 tyg a z tego co wiem to trzeba byc pod opieka lekarza przed 10 tyg żeby starać sie o becikowe. Czy lekarz może kontynuować kartę poprzednią czy mogę mieć dwie?
Musi kontynuowac dotychczasowa karte
Aha no i gratuluje udanej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:34
-
Hej kobietki
Trochę naskrobalyscie wczoraj
Camille powodzenia na wizycie! Gratuluje pierwszych ruchów!! , ja codziennie czuje juz pukanie
Ja wczoraj wstawilam na facebooku mój brzuchol
Co do wody to ważne jest ile ma skladnikow mineralnych im więcej tym lepiej, najwięcej znalazlam w cisowiance i Nestlé o której pisala Camille, ja aktualnie pije Nestlé
Ja dziś bylam rano na pobraniu krwi a za tydzień w poniedzialek wizyta u gina na NFZ
Milego dniaCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif