Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny mnie tez ciagnie czesto, wczoraj dosc dlugo pachwina bolala pierwszy raz..
Camille co do godzin pracy to hmm, nie wiem co szef na to bo ma urlop :p ale ogolnie restauracja jest o 10 ptwierana wczesniej dziewczyny przygotowuja sie i to robota nie jest dla wiecej osob, wiec ja bezczynnie siedze albo sie szwedam.. Stwierdzam ze to bez sensu wole miec mniej godzin w pracy a isc pozniej bo po 8 h jestem padnieta.. Od 13 zaczynam dopiero moje stanoiwsko wiec tak naprawde caly czas jestem jako dodatkowa osoba, wiec chyba tragedii beze mnie nie maja :p dzisiaj pojde na 10, zaraz zadzwonie to powiedziec :p
Wcaoraj umawialam sie do dentysty i mam 2 wizyty bo z zebami probelmy i juz mi sie dzisiaj dentysta snil heh :p na szczescie zasnelam tam na fotelu wiec przez sen nie bolalo :pCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to w takiej sytuacji faktycznie lepiej zebys poszla na pozniejsza godzine
Jak dobrze ze ja nie musze chodzic do pracy
To klucie to dosc wysoko bylo na boku na wysokosci prawie pepka no moze troche ponizej tak jakby mnie kolka zlapala.. nie wiem co to bylo.. no ale juz nie boli moze to skurcz jakis byl
P. S. Moja dzidzia juz sid przywitala ze mna jednym puknieciem
Czulam lezac na plecachRuda27, Jus1985, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też muszę iść do dentysty, ale nie wiem kiedy ta pierwsza kontrol powinna być
Nie da się Was nadrobić chodzby się chciało.
Madzikowy współczuje, moja koleżanka miała dużo chodzić po schodach ale nie wiem czy to jest dla Ciebie wskazane. I podobno jak się rodzi kamień to większy ból niż poród więc chyba powinni spróbować go rozbić.
Ruda mnie jak pachwiny bolą to się ciesze bo wiem że maluch rośnietak sobie to tłumaczę
Quendi gratuluje badania. A to że jest mniejszy to już może być że będzie do końca młodszy o ten tydzień na przykład, mogłaś mieć później owulke ale to nie jest powód do zmartwień
A co do wody do picia to powinna być niskosodowa to jest podobno najważniejsze
Pogodziłam się wczoraj z M, ale bez jakiś rewelacji byliśmy u jego mamy na obiedzie i dobrze że on się przytulał bo ja to honorem sie uniosłam, a tak mi tego brakowałko ....
Jak coś napisałam źle albo pomyliłam to przepraszam ale nie doczytałam wczorajszych wpisów bo głowa mnie boli jak w pomieszczeniu jestemQuendi, Ruda27, pekinka82, positive, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ja czasem nie mam siły pracować i do tego ciężko mi się zabrać do niektórych rzeczy
ale jednak nie mogłabym chyba cały czas być w domu. Bo co ja bym w nim robiła ?
Ale pracować dla kogoś to chyba też by mi się nie chciałoa na własny rachunek to trochę inna sprawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 09:08
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wcześniej miałam takiego szefa, że w ogóle mnie nie doceniał. Przez trzy lata biedny pieniądz zarabiałam. Ludzie się za głowę łapali, jak słyszeli jaką mam wypłatę na takim stanowisku. Jeszcze dla szefa zrobiłam wizualizacje jego domu i do dzisiaj się ze mną nie rozliczył. Odejście z pracy było, jak odetchnięcie świeżym powietrzem.
Pamiętam, że pod koniec pracy, jak już wiedziałam, że odejdę to motywacja mi siadła i odliczałam minuty do wyjścia z pracy
Dziewczyny! Dzisiaj w DDTVN będą gadać o tym, jakie ubrania warto kupować w ciążyJa będę oglądać. Wczoraj nie kupiłam typowo ciążowych ciuchów. Moim zdaniem nie warto. No może pod koniec
Ciekawe, co oni doradzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 09:19
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:A ja sobie zalozylam ciuszki na lato :p wiem wiem glupia jestem,ale ciekawa bylam jak wygladam :p
A ze bede tylko w dlugich spodnicach chodzila to nawet ok (jak narazie) :p
Ja sobie kupiłam takie ekstra spodnie przed ciążą. Byłam w nich ze 2 razy. A teraz wiem, że je założę...może na jasień o ile nie przytyję po ciążyBo one są ekstra dopasowane
Tak mi ich żal.... hehe
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja tez nie zamierzam kupowac typowo ciazowych, tzn jedynie spodnie to wiadomo.. Ale bluzki swetry to napewno nie. Nie ma sensu, a ja i tak lubie luzne ciuszki wiec jak narazie w szafie mam sporo
Ja też mam luźne ciuszki. Nigdy nie nosiłam obcisłych ! Dlatego teraz mam mnóstwo takich lekkich bluzek i koszul, które jeszcze są na mnie luźneI jeszcze długo posłużą
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez bede kupowac jedynie spodnie - jesli juz. Na szczescie tez chodze w luznych bluzkach i tunikach takze mam z glowy
Co do dentysty- ja pierwszy raz bylam w grudniu ale dentystka zdjela mi tylko kamien i kazala przyjsc w styczniu czyli juz w drugim trymestrze zeby moc dac znieczulenie ale jakos sie zebrac nie moge bo ogolnie mam w planie zmienic dentystenotabene zona mojego ginka jest dentystka i przyjmuje w gabinecie obok
O zeby w ciazy trzeba dbac ja mam male ubytki i niestety musze iscWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny