Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
W tej recepturze babcinej są w spisie cytryny...Zatem może warto wzbogacić dietę o cytrusy...
Jejku jak ja Ci współczuje Madzikovy...Ja kiedyś miałam piasek na nerkach, to lekarz dał mi tabletki z "koników morskich"( siuśkało się po nich na niebiesko:)) i kazał pić szklankę piwa dziennie...Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wspolczuje Ci tych kamieni,nie mam pojecia co jest na to dobre. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci.
Pekinka jeszcze nie widzialam niebieskiego moczusmieszne musi to wygladac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 23:10
pekinka82, Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Kamilka-dziękuje za troskę i pamięć :-*
Dzidzia ma 6 cm, serducho pięknie bije154 uderzenia na minute-włączył nam pan doktor. Miałam usg dowcipnie-aby zbadać serducho, mózg i narządy-pęcherz, brzuszek. A przez brzuch zbadał przezierność-i jakie było nasze zdziwienie bo nie miałam skierowania na usg prenatalne hmmm...tak się robi? Płci nie znamy bo lekarz powiedział że dopiero 22 tydzień. Maluch zdrowy!! Martwie się bo choć ładnie nadrobił z 2, 32 cm do 6cm w 4 tygodnie to nadal jest mniejszy niż tygodnie ciąży...hmmm może tak ma być
Zdjęć nie mamy bo drukara siadła...ja prawie nic nie widziałam bo źle miałam monitor postawiony, dzisiaj Tatuś obserwował
Padam z wyrażeń. Buziale :-*pekinka82, Madzikovy, Camille87, Ruda27, Jus1985, Niebieska, Aggie, Paulia87, positive, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
Quendi super wieści
gratuluje
Dzięki dziewczyny za pomoc. Teraz jak wstałam do kibelka to bolą plecy z tylu a nie jak przez cały dzień lewa strona podbrzusza wiec może ta franca sie przemieszcza.... Jest nadzieja...pekinka82, Quendi lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:W tej recepturze babcinej są w spisie cytryny...Zatem może warto wzbogacić dietę o cytrusy...
Jejku jak ja Ci współczuje Madzikovy...Ja kiedyś miałam piasek na nerkach, to lekarz dał mi tabletki z "koników morskich"( siuśkało się po nich na niebiesko:)) i kazał pić szklankę piwa dziennie...pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Camille a nestle aquarel to jest woda zrodlana nie mineralna.
Masz racje ale w rankingu wod jest dosc wysoko przez "czystosc" w jednej wodzie z inter marche znalezli np rad?!
Ja w tej chwili pije polaris z biedryale zazwyczaj kupuje naleczowianke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kochane zaczelam wlasnie 5 miesiac!!
ale ten czas szybko leci
przed chwila czekaliśmy na pierwsze wizyty i zastanawialiśmy sie czy serduszka biją
Jak dobrze do Was wrócićCamille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz, czasem nic nie robienie to większa praca.... Bo człowiek czuje sie bardziej zmęczony niż jakby przetyral 8 godzin
a Ty mimo wszystko wykonałas duża prace... Tzn twoj organizm..
Camille87, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy przykro mi ze tak cierpisz
obys szybko to paskudztwo wysikala..
Camille gratuluje 5 miesiaca!bosko!
Paulia i Camille powodzenia u lekarzyczekamy na wiesci jak zawsze
Ja dzisiaj tez pojde do pracy troche pozniej, nie chce mi sie po 8 h tam byc..
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Ruda :-*
Odezwe ske najszybciej jak bede mogla
Fajnie ze sama sobie ustalasz godziny pracysiedzisz tyle na ile masz sily/ochoty
A ja sie budzialam z kluciem w prawym boku ale juz przechodzi, wystraszylam sie ze to wyrostekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 07:41