Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikovy wrote:Ja tez gratulowalam na fb ale.... kochana gratulacji nigdy nie za wiele
gratuluje
Mam nadzieje ze ja sie jutro dowiemjuż 2 razy mi sie śniło ze dziewczynka bedzie i wczoraj mojej teściowej tez sie śniło ze dziewczynka
To trzymam mocno kciuki, Madzia. To taka radość wiedzieć...
-
Kajoni wrote:Ha ha jedza, dobre: ) herbatki jakies na pewno pic mozna, moge jutro zapytac jak nie zapomne, a co do tego blonnika to pytalam i mozna i dziala, tak ze polecam.
Kajoni to zapytaj czy można pić jakies herbatki na zaparcia własnie np typu xenna czy cuśja tam nie wierze w jakies miętki itp ja musze miec konkrety
ha ha ha
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Madzia - dziękuje
bole trochę ustaliły dziś, ale ogólnie jest raz lepiej raz gorzej. Mam nadzieje ze jutro mi ginekolog powie cos wiecej.
Macca domyślam sie ze to cudowne uczuciebyle do jutra do 17
boje sie ze mi nic nie powie, ale skoro wy już wiecie na tym etapie ciazy to sie pocieszam
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Kada mi tez na ostatnim usg wepchnal palce i naciskal brzuch. Nie wiem czy tak badal ta szyjke czy co. Ale nic nie mowil. U mnie widocznie jest ok.
Madziu to trzymam w takim razie kciuki za jutrzejsza wizyte
Mila rumianek jest jeszcze na zaparcia-tak pisze na kartonikuMadzikovy, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my w koncu kupilismy dzis komode z przewijakiem, boki do lozeczka (jak dzidzia bedzie wieksza to demontuje sie boki szczebelkowe i montuje te dokupione oskrzynie)
w koncu kupilismy stelaz do lozka 180x200, materac, dwa komplety poscieli i przescieradla
wydalismy ponad 1500zl wrr
ale mielismy odlozone wiec nie ma tragedii, jutro musze jeszcze koldre kupic 220 szeroka
Bede mogla spac z rogalemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 23:46
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn ktore braly luteine/duphaston i odstawily czy zauwazylyscie jakas zmiane? Kurde nie pamietam ktore z was odstawily progesteron ale ja dzis pierwszy dzien bez luteiny i caly dzien czuje brzuch - czuje ucisk i ciagniecie i nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy efekt odstawienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macca gratluję córci !!!
co do sprawdzenia szyjki to ja na NFZ mam co wizytę sprawdzaną tak palpacyjnie... i też nic nie mówią więc liczę że jest ok...
Kada mam nadzieję że dzisiaj was wypuszczą... a mówili coś czy szyjka się zamknęła?
Lanusia Paula co u was??
Camille jak na takie zakupy to myślę że i tak mało wydałaś... a jakie samopoczucie po zakupach BEZCENNEMacca lubi tę wiadomość