Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńka:) wrote:6 mam normalna wizyte. Musze isc bo konczy mi sie wtedy l4 i ide po nastepne a polowkowe bede robic gdzies tydzien pozniej bo to bedzie badanie 4d a mój lekarz nie ma 4d i musze isc gdzie indziej
-
ja nastepna wizyte mam w środe i umówie sie z moim lekarzem na połówkowe juz. super, że Lanusia juz nie ma krwiaka!
dziewczyny jak u was z siusianiem w nocy? Czesto sie budzicie czy w 2 trymestrze jest troche lepiej? Ja sie budziłam ok 5-6 razy w ciązu nocy a ostatnio 2 max 3 razy. Zauważyłam na brzuchu ciemniejsze włoski mimo że nie brałam luteiny ani duphastonu nigdy.
Ja na ostatniej wizycie ważyłam 63,5 przy wzroscie niecałe 160 cm zobaczymy ile teraz bedzieMam nadzieje że zrobi mi tez usg:)
Dzisiaj ubrałam bluzeczke która kupiłam sobie w grudniu i widac mi pod nia brzuszek, sie troszke ciasnawa zrobiła, jupi:D to by pomyslal ze bede sie cieszyc z powiekszajacego sie brzuszka hihi:Ppekinka82, Kajoni, Ruda27, Aggie, positive, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Macca, to super ze nie cierpialas z powodu clomidu, ja od poczatku setke bralam, ale u mnie owulka bywala tylko przez rozwalone cykle trafic nie moglismy. Widocznie te mdlosci itd. To moj urok, albo bolu glowy.
Ninkapa, ja w zeszlym tyg widzialam sie z polozna i powiedziala ze wyniki badan wszystkie w normie. Podobno to norma ze glowa moze czesciej bolec w czasie ciazy, ale ja wrecz nie moge funkcjonowac:-( -
Aggie ja miałam przez jakis czas spokój z bólami głowy, wczoraj znowu zaczeła bolec i wczoraj pierwszy raz od początku ciaży zażyłam Apap bo nie chciałam kolejnego dnia spedzic leżąc. Wziełam apap, zjadłam obiad i poszłam z moim M na spacer, od razu lepiej. a dzisiaj znowu boli ale nie ma tragedii dlatego nie bede sie faszerowac lekami. Kazda inaczej przechodzi ciąże, mnie mega mdłosci i wymioty omineły ale za to te bóle główy mnie meczyły i meczą...gdzies czytałam ze bóle głowy w ciąży ustepuja ok 6 miesiaca ciąży... ale różnie to bywa, mdłosci niby tz tylko w 1 trymestrze a moja koleżanka wymiotowała przez całą ciąże jak kot.. wiec każda ciaża jest inna.Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyA ja zrobilam sobie kotlety mielone w sosie wlasnym z ogorkiem kiszonym i gdyby nie wielkosc zoladka to jadlabym nadal
normalnie orgazm jedzeniowy haha
Aggie wspolczuje bolow glowy ja znam to doskonaleale mi juz wszystko przeszlo mdlosci wymioty juz za mna
nawet smaki mi sie zmienily (no oprocz cebuli bo nadal jest dla mnie skierdzaca). Aha no i Lenor nadal smierdzi hehe
-
nick nieaktualnyKajoni co do terminu polowkowego to mi gin powiedzial ze ok 21 tc tylko ze nastepnej wizycie bede w 20tc ale wg obliczen gina 19tc wiec nie wiem czy na dodatkowa wizyte mnie nie ukowi.. ale ja go przekonam zeby na nast wizycie zrobil badanie polowkowe
-
Camille87 wrote:A ja zrobilam sobie kotlety mielone w sosie wlasnym z ogorkiem kiszonym i gdyby nie wielkosc zoladka to jadlabym nadal
normalnie orgazm jedzeniowy haha
Aggie wspolczuje bolow glowy ja znam to doskonaleale mi juz wszystko przeszlo mdlosci wymioty juz za mna
nawet smaki mi sie zmienily (no oprocz cebuli bo nadal jest dla mnie skierdzaca). Aha no i Lenor nadal smierdzi hehe
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam. Urolog stwierdził ze trzeba wykonać USG. Z USG nic nie wyszło, czyste nerki, czysty pecherz, kamieni nie ma... Ale dalej mnie to nie ratuje bo nie wiem skąd ten ból. Na szczęście jutro wizyta u gina i zobaczymy. Ehhh robiąc USG powiedział: "ładny płód"
heh ......
pekinka82, Ruda27, Camille87, Kajoni, Jus1985, Nadia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo wam wszystkim dzięuję że o mnie pamiętacie
wiem że to wszystko szczere i prawdziwe dlatego tym bardziej jest mi miło
Zresztą ja każdej z was z osobna kibicuję jak nikomu innemu i cieszę się że WAS MAM !!!
Madzikovy czas leci to fakt a ty już zaczynasz 18 tc :-o MATKO !!
jĘDZA TZN Kajoni ha ha ha ja się własnie zastanawiałam czy można nam pić jakies herbatki na te zaparcia czy cośRuda27, Niebieska, positive, Camille87, Madzikovy, pekinka82, Kajoni lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Dziewczyny bardzo wam wszystkim dzięuję że o mnie pamiętacie
wiem że to wszystko szczere i prawdziwe dlatego tym bardziej jest mi miło
Zresztą ja każdej z was z osobna kibicuję jak nikomu innemu i cieszę się że WAS MAM !!!
Madzikovy czas leci to fakt a ty już zaczynasz 18 tc :-o MATKO !!
jĘDZA TZN Kajoni ha ha ha ja się własnie zastanawiałam czy można nam pić jakies herbatki na te zaparcia czy coś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, już napisalam o tym na Facebooku, ale i tu się pochwalę... Będziemy mieli córeczkę (na 90% na razie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:01
Camille87, Kajoni, Ruda27, MILA, Sylka, Niebieska, positive, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez gratulowalam na fb ale.... kochana gratulacji nigdy nie za wiele
gratuluje
Mam nadzieje ze ja sie jutro dowiemjuż 2 razy mi sie śniło ze dziewczynka bedzie i wczoraj mojej teściowej tez sie śniło ze dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:21
Macca, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a ja bylam dzis na miescie z mezem pozalatwiac sprawy. Zrobilismy ok 6km. Przyszlismy do domu to padlam jak mucha
A teraz po poludniu sie zdrzemnelam.
Ja nie czuje jeszcze ruchow niestetymoze na dniach cos poczuje.
Aggie ja tez bralam clo-udalo nam sie w drugim cyklu.
Camille ciesz sie ze nie masz zaparc po tych tabletkach ,ja niestety nie moge ich brac,mam brac pregna plus i Prenatal DHA. Ja sobie teraz kupilam platki owsiane gorskie-tez maja duzo blonnika.
Macca gratuluje coreczki, ja sie pewnie na 100% dowiem na polowkowym.
Na polowkowe ide w 18t4d to chyba tak akurat.
Mila ciesze sie ze Twoje samopoczucie jest lepsze,codziennie mysle o Tobie i sie modle(naprawde !) zeby bylo ok
Pekinka mimo ze to Twoj znajomy i masz z tym stycznosc to nie ma chyba nic gorszego niz samemu sie nakrecac. Taka sytuacja nie musi wcale dotyczyc Ciebie ani zadnej z nas. Wspolczuje bardzo tez tej rodzinie. Ale nawet nie wiem co taką smierc powoduje. Nie czytalam nigdy o tym. Moze kiedys poczytam.Ruda27, MILA, Kajoni, Macca, Camille87 lubią tę wiadomość