Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Niebieska, musimy myslec pozytywnie. Niestety mamy pełno stresów o dziecko, czy sie dobrze rozwija itp ale później te stresy zostaną wynagrodzone uśmiechem naszego maluszka i tego sie trzymajmy! Tragedie sie zdarzaja, ale nie mozemy sie zadreczac. A i pamietajcie dziewczyny nasze lipcowo/sierpniowe maluchy bedą zdrowe jak rybki i tego sie trzymac
Niebieska, Camille87, Ruda27, pekinka82, Sylka, Jamila lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aggie wrote:Quendi, ja z moim nigdy sie nie klocilismy, odkad jestem w ciazy bywam podla, zla, przybita czyms, itd. a moj nie zawsze jest w stanie zrozumiec moje hustawki nastrojow... ja po klotni mowie mu ze jest tak i tak, on wie, tylko czasem nie pamieta, czasem tez jest zmeczony humorkami, pogadaj ze swoim.
Kasienka, dzieki za dobicie(((
A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?
hejja w cyklu w którym poroniłam byłam na CLO, poźniej miesiąć przerwy i pierwszy cykl starań i jest dzidzia-to podobno z efektu odbicia po lekach...a jak było naprawdę...to nie wiem czy te leki jeszcze działały i w jakim stopniu. A ty po CLO?
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada mam nadzieję że wszystko bedzie OK
Kur...a ja nie wiem jak to jest?? kiedy kobieta chce i przygotowuje się na ciążę, na dziecko, a inne zaliczają wpadki i niechciane dzieci
ehhh szkoda słów
Ja dziś już wiem że amnio będę miała 05 marcaale wiecie co jakoś emocje mi z tym opadły. Czuję że jest wszystko ok !! ze po prostu taka uroda dziecka i tyle
wiadomo że chciałabym mieć to już za sobą ale jakoś nie jest wcale tak źle
cieszę się z tego :-)i nawet stwierdziliśmy z mężem że nie będziemy płacić za przyspieszanie wyników amnio. Cieńko mamy teraz z kasą i czeka nas mnóstwo wydatków więc tak postanowiliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 09:47
Moni&, positive, celia, Camille87, Ruda27, pekinka82, Jus1985, Paulia87, Macca, Niebieska, mała_mi, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Pekinka dziewczyny maja racje nie wkrecaj sobie ze z Twim dzieciatkiem bedzie podobnie tak jest to strasznie tragedia i zapewna zadna z nas nie chcialaby tego przezywac ale jestesmy w ciazy i takie obway nie sa na potrzebne tym bardziej ze nie jedna z nas ma inne powody do zmartwien
Quendi moj facet tez mowi czasami ze go zaniedbuje ale przy 2 dzieciaczkow i oklejny w drodze nie da sie inaczej on to rozumie ale tak jak juz nie pamietam ktoras wczesinej pisala jakis film czy spacer czy zwykla rozmowa wspolny obiadek my zawsze mamy seanse filnowe czy to w weekend czy w tyg jak mamy malo czasu to puscimy sobie kolejny odcienek serialu i tyle...
co do tycia w ciazy to hmnnn mimo to iz jestesmy w ciazy to zalecalabym rozwage i nie myslenie ze po porodzie zgubimy bo mnie takie myslenie zgubilo bo tak sobie mowilam i jeszcze ze jak bede karmic piersia to samo zniknie niestety przytylam w pierwszej ciazy ponad 27 kg bo potem juz nie wchodzilam na wage i pewnie bylo juz z 30 kg na plusie i nie zgubilam tego w calosci jakies 15 kg mi zostalo i dopiero w zeszlym roku schudlam i teraz wchodze na wage i kontroluje przyrost mojej wagi bo wiem jak ciezko jest wrocic do poprzediej wagi sprzed ciazy....tylko ze ja zawsze mialam tendencje do tycia
Kada 3maj sie tam kochana bedzie dobrze choc pewnie czeka ciebie ciagle lezenie....
Paula i Lanusia a co u was?
moi znajomi dzis wzieli do szkoly Kube bo mlody jeszcze ma ospe i nie wszystkie wypryski sa ze strupkami....
MILA lubi tę wiadomość
-
Kada trzymaj się ... a kiedy zapadnie decyzja??
mila cieszę się że samopoczucie masz już lepsze... będę trzymała za was kciuki 5...
niebieska no brzuszek ci już widać... zaokrągla się...
amela twój śliczny już taki bardzo widoczny...MILA, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Mila gratulue podejscia slusznie ze juz sie nie przejmujesz i na pewno dzieciatko jest zdrowe wiecie co ja nie rozumiem tego zeby miec szybsze wyniki trzeba placic to jest po prostu chore u nas tego w Uk nie ma... Mila jakby co to 3mam kciuki teo 5 marca:)
-
Cześć dziewczyny. Wczoraj mimo lekkiego bólu cały dzień spędziliśmy w lesie z psem z kiełbasami i bułkami. Taka piękna pogoda była. Jak wróciłam do domu to padłam jak pies pluto tym bardziej ze dostałam od W rogala
troche sie budzilam w nocy bo mnie blokował
ale jak sie przyzwyczaje to bedzie okey. Lecę teraz do lekarza medycyny pracy. Potem na 16 urolog...idę do niego pełna nadzieji. A jutro.... Spotkanie z Maluszkiem
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada trzymaj sie slonce!
Mila i dobrze ze zmienilas nastawienie! I wrocilasnapewno bedzie dobrxe, jestesmy z Toba!
Ninkapa wiadomo Ze latwo nie jest schudnac ale jak sie chce to mozna.. Ja teraz nie patze na wage, sa wazniejsze rzeczy i tyle..MILA lubi tę wiadomość