X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, ja z moim nigdy sie nie klocilismy, odkad jestem w ciazy bywam podla, zla, przybita czyms, itd. a moj nie zawsze jest w stanie zrozumiec moje hustawki nastrojow... ja po klotni mowie mu ze jest tak i tak, on wie, tylko czasem nie pamieta, czasem tez jest zmeczony humorkami, pogadaj ze swoim.

Kasienka, dzieki za dobicie :((((

A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?

Macca lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że nie jestem bez winy!!
    Dziś płaczę a jutro będę chciała wszystko złagodzić. ..taki mam charakter...wolę spokój niż burzę-i mogę się poświęcić...

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi u mnie tez wszystko kreci sie wokol ciazy .. ale jak mogloby byc inaczej skoro jedna ciaze stracilam :( nie wiem jak u Ciebie.. moze facet faktycznie ma prawo czuc sie zaniedbany? Z drugiej strony powinien rozumiec, wspierac.. nie denerwuj sie.. ja sie z moim juz pogodzilam i szkoda mi wczorajszego dnia- lez bolu glowy :P poloz sie spac i nie mysl o tym.. jesli facet ma jakis problem warto pogadac.. :-) buziaczki

Quendi lubi tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny!
    Pewnie jutro wszystko wyjasnimy.
    Najlepsze jest to że mój mąż już smacznie chrapie :-) a ja z tych wrażeń tak szybko nie usne.
    Pomyślę nad wszystkim .
    Dobranoc

Camille87 lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spij dobrze <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?

Ja nie :-)

• jaszczurka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela - dziękuje za przywitanie ;)

Niebieska, amela lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaszczurka rowniez witam :-) ustwa sobie suwaczek ;-)

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...A JA DZIŚ SIĘ ZDOŁOWAŁAM.... :( I WYĆ MI SIĘ CHCE...............

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka co sie stalo ?? :(

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...DZIŚ NA "ŚMIERĆ ŁÓŻECZKOWĄ" ZMARŁ SYNEK MOJEGO KOLEGI....MIAŁ PRAWIE 3 MIESIĄCE.
    ZACZYNAM ŚWIROWAĆ ZE STRACHU....JESTEM PEŁNA OBAW.
    PRZEGLĄDAM MONITORY ODDECHU...CZYTAM...CZYTAM I CZYTAM...........

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to straszne :-( Kochana ale uspokoj sie <3 wiem ze nie powinnam tak pisac bo to chodzi o synka Twojego kolegi ale takie przypadki zdarzaja sie rzadko i maja swoje przyczyny :( Poczytaj co mozemy zrobic aby zapobiec smierci lozeczkowej (wstepnie wiem ze nie mozna palic w ciazy, ani po porodzie w obecnosci dzieck, w pokoiku nie moze byc za goraco i nie wolno dopuscic by dziecko sie "rozkopywalo" w nocy a tym samym zakrywalo kolderka ... Jak tak przykre sytuacje maja miejsce wsrod bliskich/znajomych wydaja sie wtedy bardziej realne i ze moga przytrafic sie nam ale wcale nie musza! Nie martw sie Kochana..

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....TAK JAK PISZESZ,ALE I TAKIE ZAPOBIEGANIE NICZEGO NAM NIE GWARANTUJE...KURCZE CO WCHODZĘ NA FB WIDZĘ ZDJĘCIE TEGO MAŁEGO I TYSIĄCE SŁÓW Z WYRAZAMI WSPÓŁCZUCIA :( I WIRTUALNYMI ZNICZAMI :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze smierc dziecka jest wstrzasajaca tym bardziej nagla i gdy nie byla spowodowana choroba :(
    Ja na szczescie nie spotkalam sie wsrod rodziny czy znajomych ze smiercia lozeczkowa... przykro mi bardzo :-( przygnebiajace...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja czekam na obchod i myślę że do domu wypuszcza moja kuzynka urodziła wczoraj ślicznegm synka byłam u niej wieczorem ale go jeszcze nie miała

Ruda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pekinka to straszne :( takie sytuacje zawsze nam przytlaczaja zwlaszcza gdy zdarzaja sie wsrod bliskich... ale tak jak dziewczyny pisza nie mozemy myslec ze nas spotka to samo wprost przeciwnie! pomysl o swoim malenstwie i przekaz mu jakies pozytwne emocje.

pekinka82 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mną tez ta informacja wstrząsneła mimo że nie znam tych ludzi ale to jest takie niesprawiedliwe rodzice którzy kochaja nad zycie swoje dziecko je tracą a matki które nie chcą dzieci rodzą zdrowe dzieci i oddaja je do domów dziecka albo co gorsza zabijają :(:(:( złóż od nas najszczersze kondolencje ehh :( [*]

pekinka82 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dzisiaj wg belly zaczęłam 16tc chociaż wiem że na prawde to dopiero jutro to i tak już się ciesze.
    Dzisiaj też jakoś tak "odruchowo" zaczęłam mówić do brzucha aż sama się zdziwiłam.
    Pekinka to straszne co się przytrafiło znajomym ale postaraj się nie myśleć o tym za długo. Ja ich nie znam i wiem jakie emocje to wzbudza a co dopiero u Ciebie a pamiętaj że nie dbasz teraz tylko o siebie.
    Quendi jeśli Twój partner czuje się zaniedbywany to poświęć mu trocgę więcej czasu. Ja jak wcześniej wieczorami siedziałam na forum a on na drugim kompie to też się denerwował że tylko forum i forum a teraz poójdziemy na spacer, obejrzymy film i jest o wiele lepiej między nami. Mój najbardziej denerwuje się jak mam problem albo powód do szczęścia zwiazany z ciążą to najpierw forum informuje :-D

Ruda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka to rzeczywiscie okropne :( jej :(
    Nie mozemy sie zamartwiac ze i nas to spotka, bo zwariujemy..

Quendi, faceci niestety jak dzieci tez potrzebuja uwagi..
    Ja w ogole odkad jestem w ciazy jestem dziwna jakas, oziebla troche i czasami ciezko nam sie dogadac.. Az sie boje co bedzie po porodzie, ze dziecko bedzie calym moim swiatem heh

Ja zaraz do pracy :( nie chce mi sie okropnie :(
    Dodam filmik na fb mojego bobaska :)

Camille87, pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Pekinka nie urodziłaś a już się martwisz? Ciesz się swoją ciążą i macierzyństwem. Oczywiście takie rzeczy są strasznie przykre ale nie mogą wpływać na nasze myślenie o ciąży. Jest taki film z Natalie Portman o jej dziecku, które też spotkała śmierć łóżeczkowa. I ta aktorka w nim się strasznie obwinia. Natomiast ten film pokazuje, że nie ma się na to wpływu :(
    Ja wierzę, że z moim dzieciątkiem będzie wszystko ok. Nie można się tak zamartwiać wszystkim i wszystkimi, bo się wpadnie w DEPRESJĘ ! Takich przypadków różnych chorób i zdarzeń jest mnóstwo ale O WIELE WIĘCEJ JEST PRZYPADKÓW SZCZĘŚLIWYCH! Dlaczego nie mamy być tym przypadkiem szczęśliwym ??

Ja też jestem przypadkiem szczęśliwym a Wy?

Ruda27, Moni&, Camille87, pekinka82, Kajoni, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ