Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi, ja z moim nigdy sie nie klocilismy, odkad jestem w ciazy bywam podla, zla, przybita czyms, itd. a moj nie zawsze jest w stanie zrozumiec moje hustawki nastrojow... ja po klotni mowie mu ze jest tak i tak, on wie, tylko czasem nie pamieta, czasem tez jest zmeczony humorkami, pogadaj ze swoim.
Kasienka, dzieki za dobicie(((
A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?Macca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi u mnie tez wszystko kreci sie wokol ciazy .. ale jak mogloby byc inaczej skoro jedna ciaze stracilam
nie wiem jak u Ciebie.. moze facet faktycznie ma prawo czuc sie zaniedbany? Z drugiej strony powinien rozumiec, wspierac.. nie denerwuj sie.. ja sie z moim juz pogodzilam i szkoda mi wczorajszego dnia- lez bolu glowy
poloz sie spac i nie mysl o tym.. jesli facet ma jakis problem warto pogadac..
buziaczki
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej to straszne
Kochana ale uspokoj sie
wiem ze nie powinnam tak pisac bo to chodzi o synka Twojego kolegi ale takie przypadki zdarzaja sie rzadko i maja swoje przyczyny
Poczytaj co mozemy zrobic aby zapobiec smierci lozeczkowej (wstepnie wiem ze nie mozna palic w ciazy, ani po porodzie w obecnosci dzieck, w pokoiku nie moze byc za goraco i nie wolno dopuscic by dziecko sie "rozkopywalo" w nocy a tym samym zakrywalo kolderka ... Jak tak przykre sytuacje maja miejsce wsrod bliskich/znajomych wydaja sie wtedy bardziej realne i ze moga przytrafic sie nam ale wcale nie musza! Nie martw sie Kochana..
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ja czekam na obchod i myślę że do domu wypuszcza moja kuzynka urodziła wczoraj ślicznegm synka byłam u niej wieczorem ale go jeszcze nie miała
Ruda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
pekinka to straszne
takie sytuacje zawsze nam przytlaczaja zwlaszcza gdy zdarzaja sie wsrod bliskich... ale tak jak dziewczyny pisza nie mozemy myslec ze nas spotka to samo wprost przeciwnie! pomysl o swoim malenstwie i przekaz mu jakies pozytwne emocje.
pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mną tez ta informacja wstrząsneła mimo że nie znam tych ludzi ale to jest takie niesprawiedliwe rodzice którzy kochaja nad zycie swoje dziecko je tracą a matki które nie chcą dzieci rodzą zdrowe dzieci i oddaja je do domów dziecka albo co gorsza zabijają
złóż od nas najszczersze kondolencje ehh
[*]
pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam
Dzisiaj wg belly zaczęłam 16tc chociaż wiem że na prawde to dopiero jutro to i tak już się ciesze.
Dzisiaj też jakoś tak "odruchowo" zaczęłam mówić do brzucha aż sama się zdziwiłam.
Pekinka to straszne co się przytrafiło znajomym ale postaraj się nie myśleć o tym za długo. Ja ich nie znam i wiem jakie emocje to wzbudza a co dopiero u Ciebie a pamiętaj że nie dbasz teraz tylko o siebie.
Quendi jeśli Twój partner czuje się zaniedbywany to poświęć mu trocgę więcej czasu. Ja jak wcześniej wieczorami siedziałam na forum a on na drugim kompie to też się denerwował że tylko forum i forum a teraz poójdziemy na spacer, obejrzymy film i jest o wiele lepiej między nami. Mój najbardziej denerwuje się jak mam problem albo powód do szczęścia zwiazany z ciążą to najpierw forum informujeRuda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka to rzeczywiscie okropne
jej
Nie mozemy sie zamartwiac ze i nas to spotka, bo zwariujemy..
Quendi, faceci niestety jak dzieci tez potrzebuja uwagi..
Ja w ogole odkad jestem w ciazy jestem dziwna jakas, oziebla troche i czasami ciezko nam sie dogadac.. Az sie boje co bedzie po porodzie, ze dziecko bedzie calym moim swiatem heh
Ja zaraz do pracynie chce mi sie okropnie
Dodam filmik na fb mojego bobaska
Camille87, pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze Pekinka nie urodziłaś a już się martwisz? Ciesz się swoją ciążą i macierzyństwem. Oczywiście takie rzeczy są strasznie przykre ale nie mogą wpływać na nasze myślenie o ciąży. Jest taki film z Natalie Portman o jej dziecku, które też spotkała śmierć łóżeczkowa. I ta aktorka w nim się strasznie obwinia. Natomiast ten film pokazuje, że nie ma się na to wpływu
Ja wierzę, że z moim dzieciątkiem będzie wszystko ok. Nie można się tak zamartwiać wszystkim i wszystkimi, bo się wpadnie w DEPRESJĘ ! Takich przypadków różnych chorób i zdarzeń jest mnóstwo ale O WIELE WIĘCEJ JEST PRZYPADKÓW SZCZĘŚLIWYCH! Dlaczego nie mamy być tym przypadkiem szczęśliwym ??
Ja też jestem przypadkiem szczęśliwym a Wy?Ruda27, Moni&, Camille87, pekinka82, Kajoni, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość