WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, ja z moim nigdy sie nie klocilismy, odkad jestem w ciazy bywam podla, zla, przybita czyms, itd. a moj nie zawsze jest w stanie zrozumiec moje hustawki nastrojow... ja po klotni mowie mu ze jest tak i tak, on wie, tylko czasem nie pamieta, czasem tez jest zmeczony humorkami, pogadaj ze swoim.

Kasienka, dzieki za dobicie :((((

A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?

Macca lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że nie jestem bez winy!!
    Dziś płaczę a jutro będę chciała wszystko złagodzić. ..taki mam charakter...wolę spokój niż burzę-i mogę się poświęcić...

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi u mnie tez wszystko kreci sie wokol ciazy .. ale jak mogloby byc inaczej skoro jedna ciaze stracilam :( nie wiem jak u Ciebie.. moze facet faktycznie ma prawo czuc sie zaniedbany? Z drugiej strony powinien rozumiec, wspierac.. nie denerwuj sie.. ja sie z moim juz pogodzilam i szkoda mi wczorajszego dnia- lez bolu glowy :P poloz sie spac i nie mysl o tym.. jesli facet ma jakis problem warto pogadac.. :-) buziaczki

Quendi lubi tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny!
    Pewnie jutro wszystko wyjasnimy.
    Najlepsze jest to że mój mąż już smacznie chrapie :-) a ja z tych wrażeń tak szybko nie usne.
    Pomyślę nad wszystkim .
    Dobranoc

Camille87 lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spij dobrze <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    A tak z ciekawosci, jest tu ktoras po clo?

Ja nie :-)

• jaszczurka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela - dziękuje za przywitanie ;)

Niebieska, amela lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaszczurka rowniez witam :-) ustwa sobie suwaczek ;-)

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...A JA DZIŚ SIĘ ZDOŁOWAŁAM.... :( I WYĆ MI SIĘ CHCE...............

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka co sie stalo ?? :(

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...DZIŚ NA "ŚMIERĆ ŁÓŻECZKOWĄ" ZMARŁ SYNEK MOJEGO KOLEGI....MIAŁ PRAWIE 3 MIESIĄCE.
    ZACZYNAM ŚWIROWAĆ ZE STRACHU....JESTEM PEŁNA OBAW.
    PRZEGLĄDAM MONITORY ODDECHU...CZYTAM...CZYTAM I CZYTAM...........

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to straszne :-( Kochana ale uspokoj sie <3 wiem ze nie powinnam tak pisac bo to chodzi o synka Twojego kolegi ale takie przypadki zdarzaja sie rzadko i maja swoje przyczyny :( Poczytaj co mozemy zrobic aby zapobiec smierci lozeczkowej (wstepnie wiem ze nie mozna palic w ciazy, ani po porodzie w obecnosci dzieck, w pokoiku nie moze byc za goraco i nie wolno dopuscic by dziecko sie "rozkopywalo" w nocy a tym samym zakrywalo kolderka ... Jak tak przykre sytuacje maja miejsce wsrod bliskich/znajomych wydaja sie wtedy bardziej realne i ze moga przytrafic sie nam ale wcale nie musza! Nie martw sie Kochana..

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....TAK JAK PISZESZ,ALE I TAKIE ZAPOBIEGANIE NICZEGO NAM NIE GWARANTUJE...KURCZE CO WCHODZĘ NA FB WIDZĘ ZDJĘCIE TEGO MAŁEGO I TYSIĄCE SŁÓW Z WYRAZAMI WSPÓŁCZUCIA :( I WIRTUALNYMI ZNICZAMI :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze smierc dziecka jest wstrzasajaca tym bardziej nagla i gdy nie byla spowodowana choroba :(
    Ja na szczescie nie spotkalam sie wsrod rodziny czy znajomych ze smiercia lozeczkowa... przykro mi bardzo :-( przygnebiajace...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja czekam na obchod i myślę że do domu wypuszcza moja kuzynka urodziła wczoraj ślicznegm synka byłam u niej wieczorem ale go jeszcze nie miała

Ruda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pekinka to straszne :( takie sytuacje zawsze nam przytlaczaja zwlaszcza gdy zdarzaja sie wsrod bliskich... ale tak jak dziewczyny pisza nie mozemy myslec ze nas spotka to samo wprost przeciwnie! pomysl o swoim malenstwie i przekaz mu jakies pozytwne emocje.

pekinka82 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mną tez ta informacja wstrząsneła mimo że nie znam tych ludzi ale to jest takie niesprawiedliwe rodzice którzy kochaja nad zycie swoje dziecko je tracą a matki które nie chcą dzieci rodzą zdrowe dzieci i oddaja je do domów dziecka albo co gorsza zabijają :(:(:( złóż od nas najszczersze kondolencje ehh :( [*]

pekinka82 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dzisiaj wg belly zaczęłam 16tc chociaż wiem że na prawde to dopiero jutro to i tak już się ciesze.
    Dzisiaj też jakoś tak "odruchowo" zaczęłam mówić do brzucha aż sama się zdziwiłam.
    Pekinka to straszne co się przytrafiło znajomym ale postaraj się nie myśleć o tym za długo. Ja ich nie znam i wiem jakie emocje to wzbudza a co dopiero u Ciebie a pamiętaj że nie dbasz teraz tylko o siebie.
    Quendi jeśli Twój partner czuje się zaniedbywany to poświęć mu trocgę więcej czasu. Ja jak wcześniej wieczorami siedziałam na forum a on na drugim kompie to też się denerwował że tylko forum i forum a teraz poójdziemy na spacer, obejrzymy film i jest o wiele lepiej między nami. Mój najbardziej denerwuje się jak mam problem albo powód do szczęścia zwiazany z ciążą to najpierw forum informuje :-D

Ruda27, Niebieska, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka to rzeczywiscie okropne :( jej :(
    Nie mozemy sie zamartwiac ze i nas to spotka, bo zwariujemy..

Quendi, faceci niestety jak dzieci tez potrzebuja uwagi..
    Ja w ogole odkad jestem w ciazy jestem dziwna jakas, oziebla troche i czasami ciezko nam sie dogadac.. Az sie boje co bedzie po porodzie, ze dziecko bedzie calym moim swiatem heh

Ja zaraz do pracy :( nie chce mi sie okropnie :(
    Dodam filmik na fb mojego bobaska :)

Camille87, pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Pekinka nie urodziłaś a już się martwisz? Ciesz się swoją ciążą i macierzyństwem. Oczywiście takie rzeczy są strasznie przykre ale nie mogą wpływać na nasze myślenie o ciąży. Jest taki film z Natalie Portman o jej dziecku, które też spotkała śmierć łóżeczkowa. I ta aktorka w nim się strasznie obwinia. Natomiast ten film pokazuje, że nie ma się na to wpływu :(
    Ja wierzę, że z moim dzieciątkiem będzie wszystko ok. Nie można się tak zamartwiać wszystkim i wszystkimi, bo się wpadnie w DEPRESJĘ ! Takich przypadków różnych chorób i zdarzeń jest mnóstwo ale O WIELE WIĘCEJ JEST PRZYPADKÓW SZCZĘŚLIWYCH! Dlaczego nie mamy być tym przypadkiem szczęśliwym ??

Ja też jestem przypadkiem szczęśliwym a Wy?

Ruda27, Moni&, Camille87, pekinka82, Kajoni, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ