Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w niedziele
Wczoraj wróciliśmy od rodziców o 24 i od razu spać.
Ruda gratuluje synka, super wiadomości
A j adziś zaczęłam 18 tc, mój brzuchol narazie jakoś nie rośnie, ale dzidzia za to od rana buszuje
Camille87, Niebieska, Jus1985, Ruda27, Sylka, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ostatnio pokazałam zdjęcia brzuszka mojemu tacie
A on mówi do mojego męża:
" Ty weź jej kup jakieś inne wdzianko, bo cały czas chodzi w tym samym". Jak patrzę na te zdjęcia to prawie zawsze jestem w tej samej piżamie hahaha . Nie wiem, jakim cudem, bo przecież nie śpię w niej 4 miesiące hahaJus1985, amela, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudowne macie brzuszki
Niebieska Tobie zaczyna sie zaokraglac
a na ubrania nawet nie zwrocilam uwagi ze te same
pewnie my patrzymy ja brzuszek a nie skupiamy sie na ubraniach
Amel Twoj to juz jest pokaznymoj synus na razie nie odzywa sie
zo
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:To ja jestem najgrubsza,, przytylam juz okolo 5 kg... Bede rebeka :p
Ciuszkow nie kupuje jeszcze, dopiero za jakis miesiac.. A dosc sporo mam tez od siostry spioszkow i bodziakow
Kupilam wczoraj spodnie ciazowe, w h&m za 80 zl, przynajmńiej wygodne
Dobranoc laseczki
Ruda co z tego ze przytylas 5 kg skoro wazysz ile 56 ??
A pisałyście ze powinno się przybierac na wadze 0,5 kg tygodniowoMatko !!!!
przecież ja bym już chyba z 70 kg ważyła a gdzie koniecPowiedzcie mi czy te 0,5kg to powinno się przybierac od poczatku ciąży czy miałyście na myśli od trzeciego miesiąca np ?
U nas piękna pogoda i dzisiaj mam zamiar dużo czasu spędzić na dworzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 09:37
Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny to czy czujemy ruchy zalezy od tego jak sie dzidzia ulozy jak ulozy sie przodem do brzucha tonzdarzy sie ze kopnie i poczujemy ale jesli lezy przodem w strone narzadow to nie czujemy.. i z tego co ostatnio nczytalam to sluzowka macicy nie jest unerwiona dlatego nie kazde ruchy czujemy - tylko jak kopniemocniej i macica dotknie miesni brzucha
aha no i podobno nasze dzieciaczki maja juz swoje ulubione pozycje do ktorych wracaja po kazdej aktywnosci
ja poczulam ruchy w poniedzialek ale nie czuje ich codziennie, dzis jest 3 dzien jak nic nie czuje.. nie chce synus sie odezwac
ale wiem ze ilosc wod plodowych rowniez sie zwieksza wiec i ruchy moga byc mniej wyczuwalne. Wiec nie przejkujmy sie
amela, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Ruda co z tego ze przytylas 5 kg skoro wazysz ile 56 ??
przecież ja bym już chyba z 70 kg ważyła a gdzie koniecPowiedzcie mi czy te 0,5kg to powinno się przybierac od poczatku ciąży czy miałyście na myśli od trzeciego miesiąca np ?
U nas piękna pogoda i dzisiaj mam zamiar dużo czasu spędzić na dworze
Mila te 0,5kg tygodniowo powinno sie przybierac od 14tc
U nas tez piekna pogoda ale glowa mi peka -
nick nieaktualnyMILA wrote:Ruda co z tego ze przytylas 5 kg skoro wazysz ile 56 ??
U nas piękna pogoda i dzisiaj mam zamiar dużo czasu spędzić na dworze
Hehe kochana fajnie by bylo :p niestety juz mam ponad 70 bo zacżelam z waga ok 66
Ja wrocilam z kosciolka i jade po meza a po obiedzie w droge fo at
Nadrobie was pozniej milej niedzieliMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny