Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela swietny wozeczek,podoba mi sie. Ale ja raczej bede kupowac taki ze skretnymi przednimi kolami a ten chyba nie ma takich. W sumie to nie mam jeszcze nic upatrzonego.
Wogole to od poczatku ciazy przytylam 3 kg. Nie uwazacie ze to malo ? dzisiaj rozmawialam z kuzynka,ktora w ciazy przytyla tylko 7 kg a synek wazyl 3800. Sama juz nie wiem. -
nick nieaktualnyHej, ja sobie pospalam bo od tego placzu strasznie glowa mnie bolala
ale boli nadal.. maz tez spi nie zakopalismy toporu wojennego jeszcze..
Pisalam do Lanusi, opdisala ze czuje sie lepiej brzuch jej nie boli ale dostaje zastrzyki przeciwbolowe domiesniowo..
Ja od poczatku ciazy przytylam 4kg! Niby duzo nie jem ale malo sie ruszam, siedze w domu i to duzo daje niestetynie moge sie doczekac wiosny i spacerow w sloncu
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda, w kwestii wagi, ja do tej pory schudłam 4 kg. Pytałam lekarki czy to normalne to powiedziała zeby na razie sie tym nie przejmować. Tym bardziej ze ja akurat srednio przechodze ciaze, miałam mdłości i mało rzeczy mogłam jeść.
powiedziała mi ze przy 13-14 tygodniu już coś powinnam przybierać. Średnia to jest chyba 0,5kg na tydzien. Tak więc Twoja waga jest chyba ok.Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Amela swietny wozeczek,podoba mi sie. Ale ja raczej bede kupowac taki ze skretnymi przednimi kolami a ten chyba nie ma takich. W sumie to nie mam jeszcze nic upatrzonego.
Wogole to od poczatku ciazy przytylam 3 kg. Nie uwazacie ze to malo ? dzisiaj rozmawialam z kuzynka,ktora w ciazy przytyla tylko 7 kg a synek wazyl 3800. Sama juz nie wiem.
Ja przytyłam dopiero ok 1 kgMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Ja przytylam ponad 4kg wiec mam powod do placzu, bedac calkiem spora, ale rzucilam palenie, co swoje tez daje, na szczescie idzie teraz rownomiernie (waga w sensie) po pierwszy tyg bez fajki zebralam od razu ponad kilo, wiec teraz i tak nie najgorzej jest
Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Czytajac wasze wypowiedzi to wydaje mi sie ze nie jest tak zle z moja waga
A wydawalo mi sie ze za malo przytylam bo od miesiaca moja waga stoi w miejscu. Widac jest oki.
Nadia to sporo schudlas. Pewnie przez te mdlosci. Ale napewno nadrobisz do sierpnia -
nick nieaktualny
-
Pekinka ja pomalu juz zaczynam kompletowac co nieco. Ostatnio mama mi kupila ciuszki uzywane z tablicy. Kaftaniki,body,spioszki-wyszlo tego bardzo duzo za 70zl. Wydaje mi sie ze sie oplacalo. Sa w bardzo dobrym stanie. Ja tez kupilam materacyk do kapieli,krem Johnsona, smoczek ,body i butelke
Ale to jeszcze kropla w morzu
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa poki co dostalam od siostry trzy reklamowki ubranek
sa tam spioszki, kaftaniki, pajacyki, spodenki itp
jak tylko pomalujemy pokoik i polozymy panele to zmontujemy meble i wowczas bede mogla cos wiecej kompletowac bo nie mam gdzie tego trzymac.. siostra obiecala mi jeszcze wanienke a bratowa tez troche ubranek kupila ale troche wiekszych moze na 4-5mies..
niech tylko wiosna przyjdzie to ruszam w miasto
pekinka82, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
Ja jak narazie to mam 6 par śpioszkow i 2 pary skarpetek
aa i jeszcze moją jeansowa kurteczke z dziecinstwa bo mama na strychu wygrzebała
wiec jesli bedzie cora to sie przyda a jesli chlopak to bedzie czekala dalej a jest prześliczna w kolorowe kwiatuszki
Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa kompletuje już zstawy ciuszków! Już z 8 toreb, piękne!!! Ja też od czasu do czasu coś kupię po drodze
Choć nie znan płci czuje że będzie córcia i teściowa tak wzięła to doże oprócz unisex kupuje dla dziewczynek-choć jej tłumaczyłam.
Dzisiaj boli mnie podbrzusze, tak ciągnie. Głupie uczucie. Mam nadzieję że jest wszystko oki z Cudempekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja jestem najgrubsza,, przytylam juz okolo 5 kg... Bede rebeka :p
Ciuszkow nie kupuje jeszcze, dopiero za jakis miesiac.. A dosc sporo mam tez od siostry spioszkow i bodziakow
Kupilam wczoraj spodnie ciazowe, w h&m za 80 zl, przynajmńiej wygodne
Dobranoc laseczkiCamille87, pekinka82 lubią tę wiadomość