Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda POWODZENIA
czekamy na info
Kada dobrze ze bedzie Twoj lekarz. Może on to lepiej zdiagnozuje.
Monia ja nie wiem co na krwawienie dziąseł. Wiem ze może teraz występować, ale jak działać to ja nie pomogę.
Amela piękny ten wózek!!
MIŁEJ SOBOTY!!!
A u mnie z rana boli brak...zobaczymy co dalej.amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czesć dziewczyny
Do dupy pogoda a tak miałam ochotę na jakiś dłuższy spacer
Powiedzcie mi jakie zioła można pić na trawienie i lepszą przemianę materii??
Kuźwa ja nie wiem. Wcale dużo nie jem wydaje mi sie ze tyle ile powinnam a dzisiaj rano sie wazyłam i ja pierdziele..... 61,9matko i córko
skąd to się bierze
Amelciu bardzo ładny wózek
Witam nowe mamusieamela lubi tę wiadomość
-
Jaszczurka witamy
Dzięki dziewczyny, od razu się w nim zakochałam
Miluś mi na lepsze trawienie pomaga kawa inka z mlekiem, bo mialam straszne zaparcia, a teraz jest dużo lepiej. A ziółka to nie wiem jakie można pić, może mięte ?
jaszczurka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Na krwawiace dziasla polecam plyn do plukania -COROSODYL albo ENAMEL.
Co do ziolek to tak samemu trzeba na nie uwazac- najlepiej lekarza albo farmaceuty sie najpierw poradzic.
Na trawienie- ja poleciam duzo nabialu (dziala dla mnie) Jogurty, serki itp. Polecam Activie i jogurty z duza zawartoscia wapnia- nic z serii LIGHT! wszystko pelno tluste. Pozatym duzo owocow i warzyw no i ograniczyc pieczywko zwlaszcza biale. Ja sie zastosowalam i powiem Wam ze bardzo duza roznica z wzdeciami i zaparciami:)
-
Nie rycz... Wiem jak to jest, że łatwo powiedzieć... Ale nie dodawaj sobie niepotrzebnych stresów. Facet przejdzie się, przemyśli....wróci do domu... i będzie milusi jak owieCCCka
Chłopy tak maja...wkur*** nas do łez, a potem zachowują się tak jakby nigdy nic się nie stało
Paulia87, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz racje, wku*wiaja do lez a potem udaja jak gdyby nigdy nic sie nie stalo a to mnie jeszcze bardziej irytuje .. wolalabym zeby sobie przemyslal to i owo i wiecej nie popepnial tego samego bledu a on przyjdzie prpbujenmnie rozsmieszycni mysli ze wszystko cacy.
Czy wasi faceci tez tak stoja murem za swoimi matkami?! Mi nie wolno nic zlego na jej temat powiedziec bo jest atak na mnie i foch.. w zasadzie to nawet nic zlego nie mowie.. jak sie klocimy to zawsze posrednio przez nia bo ja cos powiem atmosfera sie zageszcza a potem od slowa do slowa i jest klotnia -
Mój mąż jest zawsze po mojej stronie
Ale kiedyś, na początku związku to kłóciliśmy się przez mamę. Ale ona była wredna. Jak mąż odkrył, że robi po prostu na złość, to już zawsze tandem ze mną trzymał
Ale prawda jest taka, że lepiej nic na teściów nie mówić. Jak mój mąż coś powie na moją rodzinę to mam ochotę mu oczy wydrapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:45
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja nic zlego nie mowilam .. zadzwonila dzis rano ze przyjezdza do naszego miasta ze swoja najmlodsza corka (siostra meza ma 8lat) do bajlandu (miejsce zabaw dla dzieci) i czy nie chce zeby moj siostrzeniec tez sie pobawil wiec ja zadzwonilam do siostry i ta sie zgodzila. Dla mnie to bez roznicy bylo bo pomyslalam ze tesciowa popilnuje ich obydwu bo ja z mezem zaplanowalismy wypad na zakupy a sklepy dzis do 14. W miedzyczasie tesciowa zapytala czy ja z nimi jie posiedze w tym bajlandzie bo ona by do drugiej corki pojechala
no i maz do mnie czy bym nie posiedziala bo on na 12 ma dentyste to w zasadzie moglabym. No kuzwa raz ze ja w ciazy jestem i jakos nie wyobrazam sobie biegac za dwojka rozszalalych dzieci a dwa ze zaplanowalismy te zakupy.. no i maz juz podirytowany .. ja zapytalam czy jego mama nie moze pojechac pozniej z ta mala siostra do drugiej corki a on juz z fochem "nie wiem, moze i moze a moze i nie".. ja mu powiedzialam ze on powinien mnie wspierac teraz i stac za mna a nie wiecznie za mamusia to sie w ogole obrazil oddal mi kluczyki i poszedl. Teraz pisal smsa ze przeprasza ze to jego wina i zebym przyjechala na miasto to jeszcze zdazymy kupic te buty ale jantaka zaryczana nigdzie z domu sie nie ruszam i mu odpisalam ze w poniedzialek sobie sama pojde..
Nie wiem czy zrozumiale to opisalam ale ja naprawde nic zlego na nia nie powiedzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:56
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
to rzeczywiście przesadził
Powinno być tak, jak sobie życzysz -bez focha.
Ale taka pierdoła Camille zepsuje Ci cały dzień i zakupy??? Przestań , jedź sobie po te buty ! Będziesz żałowaćJa już pierdołami się nie przejmuję, bo potem dzień z duu..
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz bylo mi tak przykro jak mnie zostawil na srodku miasta ze ledwo do auta zdazylam dojsc nim mi lzy polecialy
i rycze od poltorej godziny nie moge przestac makijaz rozmazany oczy zapuchniete i nastroju brak wiec z zakupow nici
normalnie bym tak sie nie zachowala ale te hormony..
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille.. och... przykra sytuacja... a swoją drogą dość przebiegła ta twoja teściowa... dobrze sobie rozplanowała że jak zostawisz swojego siostrzeńca to będzie motyw by cię wrobić w pilnowanie...
przytulam cię mocno bo teraz to nawet takie głupoty nas wytrącają z równowagi...
jaszczurka witaj...
amela roan też jest na mojej liście...
mila na trawienie to tylko chyba mięta ... ewentualnie jakieś jogurty... a ile masz na plusie... ? bo ja to bym chciała mieć tą twoją wagę...
a twoja waga wcale nie musi wskazywać na twoją masę tylko na to że dzidziuś przybiera i zwiększa się ilość wód płodowych, ilość krwi krążącej i stąd ten przyrost...
a na krwawiące dziąsła ja stosuję lody... jem łyżeczkę lub dwie i jest lepiej...specjalnie nie panikuję bo wiem że to norma w ciąży...
Camille87, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość