Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda nie martw sie, co nas nie zabije to nas wzmocni
moje kanalowe bylo praktycznie bezbolesne o dobrze go zatrula wiec potem wiercila dowoli a ja malo nie spalam
tylko niestety kosztowne bo lacznie ok 600zl zaplacilam.
Co do muzyki to moj maz uciekl bo powiedzial ze nie moze zdzierzyc tych wysokich tonow hahaha
A pies co chwila podskakuje
Pekinka ja na mojego psiaka tez mowie "Mordziak"pekinka82, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada jejku trzymaj sie kochana. Ruda powodzenia na wizycie co do psiakow to mamy staforda prawie juz 2 letniego u nas w uk zwane sa jako nanny dog bo maa ogromnacierpliwosc i agresja to wg mnie duza wina wlascicieli i wychowana takiego stworzenia jak ma dosc dzieci to chowa ie pod stol albo idzie do mojego meza albo do kuchni scisk szczeki to prawda u tych psow jest niebezpieczny bo dostaja zwarca szczeki i trzeba wiedziec gdzie rozwiera im sie kiedys taki pies zaatakowal mojego ktory byl w kagancu i dostal wlasnie zwarcia szczeki to sztacheta z plota trzeba bylo mu rozwiera i to z wielka trudnoscia wg mnie ludzie nieodpowiedzialni nie powinni miec zadnych zwierzat i
Milego dnia wam zycze ja nestety kibluje w domku ze wzgledu na moje ospowe dziecieQuendi lubi tę wiadomość
-
Witam,wczoraj poszlam wyjatkowo wczesnie spac bo przed 22
cos sie zle czulam...mimo ze spalam wczoraj do 10 to i tak usnelam o 22. A dzis juz przed 7 maz mi zrobil pobodke a ja jeszcze bym sobie pospala..
Kada trzymaj sie, a jakie objawy daje ta kolka ? fajnie ze dzidzius juz taki duzy i wazy ponad juz ponad 10 dkg
Ruda 3mam kciuki napisz pozniej co tam u Ciebie,moze dostaniesz fotkeNie martw sie,ja tez nie czuje ruchow. Wtedy cos tak czulam ale to chyba nie bylo to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:08
-
ninkapa wrote:Kada jejku trzymaj sie kochana. Ruda powodzenia na wizycie co do psiakow to mamy staforda prawie juz 2 letniego u nas w uk zwane sa jako nanny dog bo maa ogromnacierpliwosc i agresja to wg mnie duza wina wlascicieli i wychowana takiego stworzenia jak ma dosc dzieci to chowa ie pod stol albo idzie do mojego meza albo do kuchni scisk szczeki to prawda u tych psow jest niebezpieczny bo dostaja zwarca szczeki i trzeba wiedziec gdzie rozwiera im sie kiedys taki pies zaatakowal mojego ktory byl w kagancu i dostal wlasnie zwarcia szczeki to sztacheta z plota trzeba bylo mu rozwiera i to z wielka trudnoscia wg mnie ludzie nieodpowiedzialni nie powinni miec zadnych zwierzat i
Milego dnia wam zycze ja nestety kibluje w domku ze wzgledu na moje ospowe dziecie
Słuszne słowa!! Wszystko zależy od wychowania!! My mamy bullteriera, , teść całe życie amstafy i pit bulle i super psiaki!! Inteligentne-sam Cesar Millan miał pupila Daddiego pit bulla
Każdy ma swoje pasje.
Miłego dnia życzę buziaki
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do psialow to sie zgadzam - nawet kundelka mozna wychowac na agresywnego
Wic rasa sama w sobie nie ma znaczenia - nie ma agresywnych psow.. one rodza sie niewinne jak ludzie..
Ruda powodzenia na wizycie daj znac co i jak mam nadzieje ze poznasz plec
Kada trzymaj sie mam nadzieje ze lekarze wykarza sie wiekszym profesjonalizmem niz u Lanusi
Ja dzis lece na miasto po buty wiosenne
Dzis wstalam na siku przed 6 i nie moglam juz zasnac, mam oczy jak narkomanWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:56
Quendi lubi tę wiadomość
-
hej witam sobotnio !!!
kada co ja czytam ?? jesteś w szpitalu?? trzymaj się ... mam nadzieję że skurcze miną i szybko wrócisz do nas...
lanusia a jak u ciebie??
ruda za ciebie też dzisiaj trzymam kciuki... co do twoich wyników to ja też przechodziłam toxo i lekarka powiedziała że to dobrze.... crp masz podwyższone na pewno przez zęba bo prawdopodobnie toczy się tam jakiś proces zapalny...
na niską morfologię pewnie dostaniesz żelazo...
camille współczuję zwolnienia z pracy... dobrze że to prawo pozmieniali i kasę będziesz jeszcze przez półtora roku miała...
a i daj linka do tych aukcji może nam coś podpasuje?Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kada trzymaj się !! Super ze z dzidzia wszystko ok
Ruda powodzenia na wizycie
Witam nowa koleżankę
Ja niestety toxo nie przechodziłam i muszę ja co chwila powtarzać
Jeju jak ja bym chciala zobaczyć dzidzie chociaż na chwilke, a to dopiero 7 marca
Dziś jedziemy z mężem do moich rodziców na obiad wiec pewnie będę dopiero wieczorkiem.
Wiecie jednak kupuje troszkę inny wózek bo ten Royal podobno często się psuje
http://www.roan.pl/#marita-prestige.html
Miłego dniaNiebieska, MILA lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif