Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka, nie martw sie ...te poczwary tak maja... Za mało myślą... Czasem nie wczuwaja sie w nasza sytuacje. Nie dopuszczają myśli ze możemy sie źle czuć a jak sie lepiej czujemy to chcemy spędzić czas tak, jak mamy na to ochotę. A nie uganiac sie za cudzymi dziećmi. A teściowa tez niech sie Tobą nie wysluguje. Nie snuć sie...
Witam Jaszczurka
Ciekawe jak u Rudej wizytapewnie wróci cała w skowronkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 14:00
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak.. przywiozl kwiaty i myslal ze bede skakac wokol niego.. nawet slowem nie wspomnial ze wie co ja czuje i ze postara sie poprawic.. nie odzywalam sie i co? Uslyszalam ze ja tez bez skazy nie jestem ze wjezdzam mu na ambicje.. pojechal matke zawiezc na wioche jak zwykle za szofera robi, kazalam mu u mamusi obiad zjesc bo ja nic nie robie dzis..
pekinka82, positive lubią tę wiadomość
-
Witam
ja dzis w nocy w ogole spac nie mogłam dopiero kolo 8 rano zasnelam i wstałam o 11. Zrobiłam pizze bo taka miałam zachcianke ze szok i wlasnie zjedlismy z mężusiem i odpoczywam
Kamilka głowa do góry
Ruda czekamy na wieści jak po wizycie
Kada, Lanusia trzymajcie sie i szybko wracajcie do zdrowia i do domku
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ja po wizycie
Przeszczesliwa
Bedzie chlopak!!maz dumny jak cholera
Ma niecale 13 cm waga ok 176
Cudnie sie ruszal, filmik 4D mamy na telefonie, na plycie lekarz nagral ale da nam w innym czasie
Wszystko jest dobrze iw porzadku, co do wynikow badan jest ok.. Termin na 31.07
Poczywam was pozniej, bo teraz u tesciowej jestem i tak na szybko chcialam napisac.
Sciskam mocnopekinka82, kada24, Kasieńka:), Moni&, Camille87, Jamila, Niebieska, MILA, Aggie, Magda2013, Sylka, positive, Jus1985, Paulia87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila przeczytalam sytuacje ktora mialas, rzeczywiscie nieciekawie..
My tez sie spieramy teoche, bo moj pomaga mamie teraz a ja chce sobie pokorzystac jak jestem w pl.. Spotkac sie z kolezankami itd.. Ale ja mu nie zabraniam wiem ze mamie chce pomoc bo jest sama a on przyjezdza raz na ruski rok.. Ale ńiech nie ma do mnie pretensji ze ja chce cos w tym czasie porobic,.. Czasami zgrzyt wuchodzi..
Narazie po wizycie jest super bo kest w skowronkach ze bedzie synus heh :p
Co do Twojej sytuacji, lepiej olej to ale badz twarda. Nie pozwol żeby tesciowa weszla wam na glowe..
Ale tez nigdy nie mow zlego na tesciow.. Ogolnie uwazam ze w klotniach nie powinno sie poruszac tematu rodzin, bo to boli najbardziej...
Trzymaj sie kochana, bedzie dzidzia to faćet zacznie na swoja rodzinedobrze ze moj az taki nie jest za mamcia, czasami to naqet mowie do niego w zartach ze jest arodzinny :p
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ruda, kochana, gratuluje synka
ja mam nadzieje za 6 (oO) bede wiedziec kto mnie zamieszkuje
Kamilko, opierdziel tego chlopa swojego jak trza, zeby chodzil jak w zegarku
Kada, dobrze ze wiadomo, co jest, i ze prawidlowo lecza.
Ja po pracy, padla jak sam skur... glowa mi peka, bo sie nie wysypiam, jeszcze 3 dni przede mnaRuda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Mila na trawienie to z ziol polecam rumianek. A poza tym rano jak wstaniesz to wypij sobie 20 min przed sniadaniem szklanke cieplej przegotowanej wody z lyzeczka miodu i paroma kroplami cytryny. Mi to pomoglo.
Camille wspolczuje Ci bardzo,moze zabolalo go to ze przeciwstawilas sie jemu gdzie to chodzilo o Jego mame. Nieciekawa sytuacja tym bardziej ze mialas zupelnie inne plany. Ja tez bym sie wkurzyla. Ale ja nie mam takich problemow z tesciowa bo moj maz nie utrzymuje kontaktow ze swoja mama a z ojcem juz wogole.
Ruda super,gratuluje synusia. Nie dziwie sie ze Twoj maz sie cieszy
Kada ale te skurcze to chyba nic powaznego ? Nie wiem jak te skurcze nawet sie odczuwa..Ty masz juz doswiadczenie. Kiedys czytalam ze to jest tak samo jak przy miesiaczce,to prawda ?
A ja jestem po spacerku,ponad godzine chodzilismy ledwo weszlam pod gore do mojego bloku i na 3 pietroTeraz odpoczynek
Ruda27, Camille87, MILA lubią tę wiadomość