Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilko....Skoro w snach pokazuje Ci się mama to znak, że czuwa nad Tobą...
Ja gdy przyśni mi się bliski zmarły idę na cmentarz zapalić światełko
A co do ciuszków.... Ja nie mam nic a nic... Nic po kimś nic nowegoZERO
Ja nadal mam stracha po tej mojej jelitówce. Jutro mam wizytę, to się dowiem czy wszystko ok....Oby bo ciągle o tym myślę.
Dziś też miałam sen - śniły mi się plamienia.
-
Camille... i ode mnie przyjmij wyrazy współczucia...
mój tato zmarł 3 miesiące po narodzinach mojej pierwszej córci... bardzo żałuję że nie ma go z nami bo byłby cudownym dziadkiem... bardzo na nią czekał...
Bóg wynagrodził ci stratę mamy i dał ci maluszka by codziennie przynosił ci radość i zabierał smutki...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Kada super ze wychodzisz do domku? tylko powiedz co z ta szyjka zrobili cos?
Camille ja takze snie o zmarlym tacie i wiem ze kiedy go potrzebuje to wlasnie wtedy mi sie sni daje znac ze u niego wszystko w porzadku bynajmniej ja tak sobie to tlumacze a w tym roku bedzie 12 lat jak niezyje....
MOnia nie stresuj sie wizyta wiecie co ja juz nie martwie sie ze cos z maluszkiem nie tak mialam takie obawy do pierwszego usg ale jak zobaczylam jak sie rusza jak bije jemu serduszko od razu zle mysli odeszly w sina dal no pozniej troszke sie stresowalam innymi badaniami ale wyszlo ok tylko ze to byl inny niepokoj bo wczesniej nie wiedzialam czy dziecko sie rozwija i czy serduszo bije a teraz wiem ze wszystko idzie ku dobremu i juz bedzie ok
Sylka a szefowa wie ze jestes w ciazy?
ja mam duzo ubranek po poprzednich dzieciach wiec dla chlopca nie ma problemu a dla dziewczynki znajoma powiedziala ze nam da szczerze to praktycznie wszystkie ubranka to mamy od znajomych....lozeczko tez jest tylko dzieciom musimy kupic pietrowe lozko wozek to juz zdecydowanie pozniej no i kosmetyki takze kupie pewnie w lipcu....ja na razie nie szaleje...zreszta to maja 3 dzizia takze inaczej to odbieram niz jakby to byla pierwsza wiec was dziewczyny rozumiem...
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda nie no cos Ty nie urazilas mnie niczym
niestety mama zmarla w listopadzie i wiem ze ona wie ze jestek w ciazy i z gory patrzy na nas i czuwa
Dzieki dziewczyny za mile slowa
Polowkowe nie wiem kiedy mam ale kolejna wizyta jest 13.03 bede wtedy w 20t2d moze wtedy zrobi .. ja go poprosze bo on mowil ze polowkowe ok 21tc ale nie wiem czy nie kaze mi przyjsc za tydzien, dwa po wizycie (bo wg jego obliczen to bedzie 19tc)..
Ja Kochane lece na spacer zanim slonce zajdzie bo jest piekna pogoda
Milego dzionka!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjj pekinka trzymaj sie! Duzo zdrowka dla taty!!!
Camille to moze od razu Ci zrobi bo 20 tydz to akurat.. Ja mam 19.03 i za tydzien tez ide do tego durnego gina tutaj..
Milego dnia laseczki, ja zaraz sie zbieram umyc bo za ok godz do pracy musze jechac a ja dalej w lozku w pizamie :pCamille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Ninkapa szefowa wie, że jestem w ciąży, moja praca (jestem sprzątaczką) wymagała poinformowania jej od razu.. Musiała dostosować pracę do mojego stanu
Pekinka, wspieram Cię z całego serducha w tych trudnych chwilach. Ciebie Camille też!!! :*Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille wyrazy współczucia z powodu śmierci mamy
Pekinka trzymaj się i dużo zdrowia dla taty
Moni& doskonale Cię rozumiem z tym lękiem, ja już od tyg boję się że coś może być nietak z dzieckiem bo nic nie czuje tylko dziwne bóle brzucha ale już w czwartek wizyta u gin bez usg ale może jakoś mnie uspokoiCamille87 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ojj pekinka trzymaj sie! Duzo zdrowka dla taty!!!
Camille to moze od razu Ci zrobi bo 20 tydz to akurat.. Ja mam 19.03 i za tydzien tez ide do tego durnego gina tutaj..
Milego dnia laseczki, ja zaraz sie zbieram umyc bo za ok godz do pracy musze jechac a ja dalej w lozku w pizamie :p
Ehhh w łóżku i w piżamiematko !!!!! takim to dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 12:56
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny