Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamille, ja też po spacerku i mnie dla odmiany rozbolał brzuch:)
Maaaatko, ciagle musi byc coś
Planowałam na jutro albo pojutrze spacer na stare miasto, to około pół h drogi na piechotę w jedna strone, więc nie wiem czy nie przesadzęCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Nadia zawsze cos
ja leze i mysle ze Ruda ma racje
mezyk zrobi masazyk
Madzikovy nie stresuj siewiem ze latwo powiedziec bo ja tez zawsze panikuje od samego rana a pod gabinetem to juz w ogole
ale pomysl sobie ze my wszystkie Ci tu zazdroscimy ze zobaczysz Malenstwo hehe
A ja zjadlam obiadek a Konradek kopnal chyba na znak aprobatyRuda27, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kada super ze juz jestes w domku
Camille pytalas czy byly jakies objawy po odstawieniu duphastonu.Ja osobiscie nic nie czulam. Nie mialam bolu brzucha ani plamien. Gin mowil ze jak cos sie bedzie dzialo to mam dzwonic.
Za to dzisiaj mialam jakies skurcze do poludnia jak przy @. Bolalo chyba z minute i przestalo na moment. Za chwile znowu mnie zabolalo i puscilo. I tak chyba z 10 razy albo wiecej. Wzielam nospe i polozylam sie i przeszlo. Myslicie ze to normalne ? Czytalam ze teraz takie skurcze beda sie pojawiac.
Madzikovy czekamy na nowe wiesci !Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Wróciłam ze spotkania z szefową i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
nie będę się rozpisywać ale w skrócie powiem, że bardzo idą mi na rękę - niewiele pracuję, a będę dostawać normalną wypłatę
takie rzeczy tylko w Norwegii
aż normalnie humor mam lepszy
Madzikowy cały czas o Tobie myślę! Odezwij się szybko!Camille87, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość