Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mi po jakichs 15min od wziecia nospy przeszlo.. narazie jest ok.. mnie siostra troszke nastraszyla ze miala czesto takie skurcze i od tego skracala jej sie szyjka
takze musze miec sie na bacznosci...
Moni na usg 2d widac plec i moj wlasnie na zwyklym usg zobaczylRuda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:gratulacje! najwazniejsze ze maluch jest zdrowy:) dziewczyny ktore juz znaja plec powiedzcie mi na jakim usg byli widac 3/4 d czy moze tylko 2d?
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chyba przewaznie pierwsza tu wstaje :p spac dlugo nie umiem, moze dlatego ze juz ok 21 spie :p
Camille daj znac jak bole, u mnie dzisiaj na szczescie lepiej..
Wg belly dzisiaj 5 miesiac zaczelam!!! Jupiiija uznaje ze jutro ale to i tak cieszy
Milego dńia laseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 07:13
Camille87 lubi tę wiadomość
-
ja tez wcześnie chodze spac, wstaje o 7 bo mój M idzie do pracy i juz tez spac nie moge, ale wylegiwaniem sie nie pogardze:P
zaraz musze opuścic łóżeczko i sie ogarnąc bo za 1,5 h ide do gin, mam wizyte na 10.10 i juz mnie stresik łapie a z drugiej strony radośc i nadzieja ze bedzie usg i zobacze mojego maluszatrzymajcie kciuki
Ruda27, Kajoni, Camille87, Malutka1983 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ja też nie wiem czy to ruchy. Ale to już z 10 razy w ciągu tygodnia się powtórzyło, więc pewnie sobie wkręcam
(bo pewnie to ruchy jelit haha)
Ja też wstaję o godz. 7, razem z moim mężem. Szkoda mi dnia na spanie, poza tym wieczorem jestem już betka
Madzikovy super, że widziałaś maluszka. Ja Ciebie rozumiem, że masz niedosyt związany z płcią. Ja też nie wiem, bo maluch nie pokazał. A następna wizyta dopiero 10 marca. I też nie jestem pewna czy coś pokaże
Moni trzymam kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:35
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska wrote:hejka dziewczyny !
Mam pytanie do tych, które czują ruchy
Czy te ruchy odczuwacie jak takie mrowienie od środka ? Jak muskanie wody w basenie ?
P
Btw pytalam ginke o te herbatki na zaparcia to mowila ze raczej mozna pic wszystkie, ale zeby nie przesadzic z iloscia i nie odwrocic sytuacji, zeby miec biegunke. Ja i tak dalej polecam blonnik Xenna, np, z jogurtem naturalnym, kawe z duza iloscia mleka. Tak w ogole to dzien dobry:)Niebieska, Moni& lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:ja tez wcześnie chodze spac, wstaje o 7 bo mój M idzie do pracy i juz tez spac nie moge, ale wylegiwaniem sie nie pogardze:P
zaraz musze opuścic łóżeczko i sie ogarnąc bo za 1,5 h ide do gin, mam wizyte na 10.10 i juz mnie stresik łapie a z drugiej strony radośc i nadzieja ze bedzie usg i zobacze mojego maluszatrzymajcie kciuki
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieska wrote:Ja nie mam żadnych zaparć, od czego to jest?
Piję kawę z rana i od razu do toalety. Nie jem dużo jogurtów ani nie piję dużo wody. Jem pieczywo pszenne, bo takie lubię.
Współczuję Wam dziewczyny, może to jakieś genetyczne skłonności są ;/
A czemu mnie nie ma u Was na facebooku? ;( chlip; (