Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aggie wrote:Kajoni, dodaj mnie do przyjaciolek, i podam Ci jak mnie znalezc na FB a potem do grupy Cie dodam:-)
jeszcze jedno, bo ja kompletnie jestem zielona. Po co Wy tę luteinę wkładacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 11:00
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni luteina to progesteron - ja bralam profilaktycznie bo pierwsza ciaze poronilam a progesteron mial pomoc w prawidlowym rozwoju zarodka/plodu, niektore dziewczyny biora luteine na plamienia.. ogolnie przepisuje sie ja jak cos jest nie tak..
Rozmawialam z mezem - uspokoil mnie i powiedzial ze jak te skurcze do jutra nie przejda to pojedziemy do ginkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 11:16
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje
ja dzis spałam długo i cała noc przespałam w rogalu w jednej pozycji
i to mnie cieszy.
Camille odpoczywaj kochana. A rzeczywiście jak Ci nie przejdzie to jedzcie jutro z mężem. Najważniejszy jest spokoj psychiczny.
Nadia ja sie cieszę z takiego lekarza. Boje sie troche tego badania echa serca płodu bo wykrywa wszystkie wady serca ale zrobię dla dobra Maluszka bo w razie co można szybciej interweniować itd. Znowu trzeźwe myślenie mi sie włącza i przykre mysli...Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Kajoni luteina to progesteron - ja bralam profilaktycznie bo pierwsza ciaze poronilam a progesteron mial pomoc w prawidlowym rozwoju zarodka/plodu, niektore dziewczyny biora luteine na plamienia.. ogolnie przepisuje sie ja jak cos jest nie tak..
Rozmawialam z mezem - uspokoil mnie i powiedzial ze jak te skurcze do jutra nie przejda to pojedziemy do ginka
Trzymam kciuki za Was wszystkie i każdą z Was z osobna abyśmy wszystkie przełomem lipca i sierpnia urodziły zdrowe, sprawne (i ładne oczywiście) maluszki!Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo odpoczywam maz nawet obiadu mi kazal nie robic
tylko troche ogarne w domku poodkurzam i naczynia do zmywarki wloze..
Madzikovy jesli stac Cie na takie badanie to jak najbardziej je zrobja bym sie chyba nie zdecydowala bo to toche drogo a chyba takie choroby zdarzaja sie rzadko poza tym chyba zbyt duza przeziernosc moze wskazywac na wade serduszka.. Ale gdybym miala za duzo kaski to bym zrobila to badanie
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Jus obys była spokojna do kolejnego usg
ja w marcu będę mieć wizytę u mojego doktorka a tydzień pózniej wlasnie echo serca mojego Maluszka. Wtedy skicham sie ze strachu. Ale chyba strach jest nieodłącznym elementem życia każdej mamy i nie tylko w ciąży ale i po narodzinach.
Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanko miała któraś z was takie skurcze jak na biegunkę? wczoraj w nocy mnie złapało... nie wiem czy coś zjadłam nie tak czy o co chodzi:( dziś już jest lepiej ale czasem się coś odzywa jednak już nie tak silnie.... Będę wdzięczna za odpowiedź, nieco mnie to martwi. Może to przez zaparcia? wczoraj miałam wizytę u gin i wszystko było w najlepszym porządku....
-
nick nieaktualny
-
Camille nie mam za dużo kasy. 350zl to dla mnie dużo i nie będę zgrywac durnia. Ale zdecydowałam ze je zrobię. Nie dla siebie. Dla Maluszka. Nie będę pisać po co bo i nie chce krakac a i nie chce sie rozczulac i rozryczec
Mimo wszystko dużo dzieci rodzi sie z wada serca.Camille87 lubi tę wiadomość
-
aicha wrote:Hej dziewczyny mam pytanko miała któraś z was takie skurcze jak na biegunkę? wczoraj w nocy mnie złapało... nie wiem czy coś zjadłam nie tak czy o co chodzi:( dziś już jest lepiej ale czasem się coś odzywa jednak już nie tak silnie.... Będę wdzięczna za odpowiedź, nieco mnie to martwi. Może to przez zaparcia? wczoraj miałam wizytę u gin i wszystko było w najlepszym porządku....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaicha wrote:Kajoni takie własnie jak piszesz... A możecie coś polecić na zaparcia? Ja juz nie mam pomysłów na obiady może źle się odżywiam. Chociaż staram się pić dużo wody jeść owoce i warzywa... Sama już nie wiem.
Aicha a pijesz kawe zbozowa? Albo zwykla slaba? Ja jem tez kielki i czytalam ze pomagaja na przemiane materii.. Odkad je jem i pije kawe zbozowa nje mam zaparc. Sprobuj.. Chleb nawet jem normalny bialy, ale czytalam ze lepiej pelnoziarnisty