Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny!
Ja mam budzik nastawiony na 9 rano zeby za dlugo nie spac mimo ze zasypiam ok polnocy..
Nie wiem co z tym brzuchem teraz caly czas wydaje mi sie ze jest twarda tylko tak na dole - nje jest jak kamien ale reka jestem w stanie wyczuc granice macicy bo obok jest miekko.. nie wiem kuzwa w nocy wstaje na siku i sie macamjakas schize mam...
Boli mnie jeszcze ta lewa stopa postawic jej nie mogeczuje sie jak 70-latka ehh
Monii trzymam kciuki za wizyte!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 09:17
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracając do watku Madzikovy- super że maluszek zdrowy. Zazdroszczę że juz wszystko wiesz, że masz takiego lekarza który jest tak szczegółowy i mysli o wszystkim. Mam nadzieje ze u mnie bedzie tak samo, a jak nie, to podpowiem mojej lekarce zeby tez mi dała taki namiar;) Na szczęście ona jest taka ze sie nie obraza jak coś sugeruje, tylko mowi czy jest sens, czy poleca czy nie bardzo.
Co do bóli- Ruda, Camille- a ja mam odwrotnie:) Mnie nic nie boli, no, moze oprócz żołądka ostatnio. I zastanawiam sie czy to dobrze. Czy jakos bardziej nie powinnam odczuwac tego rozciagania sie macicy...Czasem cos zakłuje i tyle.
Za tydzien zapytam lekarza czy to ok. bo trochę tez się martwię. -
Nadia wrote:Wracając do watku Madzikovy- super że maluszek zdrowy. Zazdroszczę że juz wszystko wiesz, że masz takiego lekarza który jest tak szczegółowy i mysli o wszystkim. Mam nadzieje ze u mnie bedzie tak samo, a jak nie, to podpowiem mojej lekarce zeby tez mi dała taki namiar;) Na szczęście ona jest taka ze sie nie obraza jak coś sugeruje, tylko mowi czy jest sens, czy poleca czy nie bardzo.
Co do bóli- Ruda, Camille- a ja mam odwrotnie:) Mnie nic nie boli, no, moze oprócz żołądka ostatnio. I zastanawiam sie czy to dobrze. Czy jakos bardziej nie powinnam odczuwac tego rozciagania sie macicy...Czasem cos zakłuje i tyle.
Za tydzien zapytam lekarza czy to ok. bo trochę tez się martwię.Nadia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zjadłam dwie kromeczki z dżemem, jesio mam bananka, herbatka z cytryną. Galaretkę zrobiłam z brzoskwiniami, bo jakoś mnie naszło, zupkę pomidorową mam od wczoraj, pranie nastawione, pościel na słoneczku się wietrzy a weszłam do kuchni przed chwilą i cały talerz pierogów od teściowej, tak że oprócz powieszenia prania to absolutnie nie mam nic do roboty dziś
its e bjutiful dej!
Camille87, Niebieska, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Camille jak Cie to martwi to idz.. Ja tez sie zawsze ta szyjka stresuje..
Kajoni no to masz fajny dzien
Ja wlasnie sprzatam lazienke pozniej cos zjem wyszykuje sie i na 13 do pracy.. -
nick nieaktualnyJa sama sobie szyjki tez nie badam.. jedyna sytuacja kiedy sobie tam palce "pchalam" to jak zakladalam luteine ale wydawalo mi sie zawsze ze szyjka musi byc super wysoko bo nigdy jej nie poczulam.. ja mam ten problem ze mi gin nigdy szyjki w tej ciazy nie badal
wiec nawet nie wiem ile ma
Nie wiem kurna co robic.. zobacze do czwartku bo on w czw przyjmuje w razie czego zadzwonie i zapytam czy mnie na koncu przyjmie.. i kolejna stowa pojdzie ehhh