X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam wizyte 13.03 to bedzie 20t2d ale nie wiem czy gin wtedy zrobi polowkowe.. wymusze to na nim zeby nie chodzic co dwa tygodnie :-)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje panie

Camille87 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooobry :)
    Kada jak sie czujesz?

Ja dzisiaj juz malusienka brazowa plamke zrobilam, wiec jak myslalam peklo naczynko i dzisiaj juz reszta i stara krew..
    Mysle czy isc do pracy na te 3,5 h a wrekend i tak znowu wolny, wiec bym wytrzymala..
    Narazie leze jeszcze w lozeczku :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez witam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Ruda u Ciebie tez nic powaznego nie bylo z tym plamieniem :-) na szczescie <3
    A poza tym jak sie czujesz? Jesli dobrze to chyba mozesz isc do pracy.. :-)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam muszę córkę do przedszkola wyprawic moja mama ja zawozi a ja dalej leżeć

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Camille :) tak na szczescie czuje sie narazie dobrze, boli nie mam.. Poczekam do ok 10 i zadzwonie do szefa co i jak z dzisiejszym dniem..
    Camille jak nocka na lozeczku? Z rogalem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nooooo w nowym lozku jest tak wygodnie ze zasypiam zanim zdaze rogala zaprosic do lozka :P
    Bo poloze sie i grzebie w telefonie, siedze w internecie itp i rogal zostaje na komodzie :-(
    Ale dzis postaram sie zasnac juz w nim :-)
    A Ty spisz ze swoim? Ty masz chyba walek nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah jak sie i tak wysypiasz bez niego to nie uzywaj, w pozniejszym terminie to juz napewno Ci sie przyda :p
    Tak ja spie z moim, co sie przekladam na bok to z nim, nie powiem zeby leciutki byl, ale sie przyzwyczailam heh :p i tak ja mam walek na 190 cm :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups pomylilo mi sie poducha ma 160 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja ze spaniem nie mam jako tako problemow wszczegolnie na nowym szerokim lozku ile z pozycja na boku ale lapie sie na tym ze nawet jak sie budze na plecach to ze zgietymi nogami w kolanach :-) a moj maz po pierwszej nocy w nowym lozku mowi "ja sie nad ranem rozciagam ciebie w zasiegu nie ma , juz sienwystraszylem ze cie z lozka zepchnalem" :P haha a ja na drugim koncu loza :P

Niebieska, Ruda27, Lanusia93, Jus1985, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh no to ladnie duze musi byc lozko :D
    Ja kiedys sie rozwalalam na lozku, a teraz spie bardziej w rurke bez wygibasow :p
    Jakie plany na weekend dziewczyny macie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz dzis sie obudzialam na siku to maz byl we mnie tak wtulony ze malo z lozka nie spadlam :-)
    Ja dzis wieczorem mam gosci tzn znajomi na partyjke eurobiznesu wpadaja :P jutro dzialka i sadzenie czosnkow a w niedziele odwiedzamy tesciow! :-) Ty?

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dzien dobry! Co do polowkowych to ja bede miec 23.03 i to ma byc 20+2, wczesniej 17.03 mam normalna regularna wizyte, wiec szybko zobacze swoja dziecine :)
    Wczoraj przyszla do mnie kolezanka i dostalam swoje pierwsze rzeczy dla Malego <3 sa cudne! Szczegolnie body i skarpetusie dla noworodka <3 pobudzilo mnie to do wlasnych zakupow i dzis chyba bede szukac jakis ciuszkow.
    Moje plany na weekend to niestety szkola, ale szybko po sprawdzeniu obecnosci bede sie ulatniac, spokojnie widac, ze jestem w ciazy juz (dzis zaczynam 18 tydzien, jupiiii), a wyklady mam z facetami, to z pewnoscia beda wyrozumiali dla mnie bo sa strasznie sympatyczni.

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ranne ptaszki :) moj W wychodził do pracy i pies sie wcisnal do mnie pod koldre i mnie obudził :) ah
    Ja śpię juz prawie tydzień z moim rogalem, pierwsza noc była straszna bo non stop sie budziłam, bo rogal mnie "blokował" z tylu i nie mogłam sie przekrecic na plecy (a uwielbiam spać na plecach) ...a teraz jest super :) zasypiam i wstaje w tej pozycji rogalowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 08:53

Camille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy mnie tez obudzil maz ale pies ma zakaz wchodzenia do lozka.. zakaz wymyslil moj maz ale ja go troche naginam bo zawolalam go pozniej na chwilke ;-) ja musze tego rogala wziac bo mam bardzo twardy materac i plecy mnie bola jak na nich spie ale z drugiej strony moze przez to nie bede sie obkrecac :P

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba musze sie zmobilizowac i kupic sobie takiego rogala, choc my poki co spimy na wersalce to nie wiem jak sie zmieszcze z nim: /

relgi09k4o218c6j.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje ja się z moja kołdra godze i robię z niej rogala a mężowi później ukradam jego o ile jest mi zimno w nocy he ja znowu leże plackiem znowu mnie skurcze łapią eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wersalce moze byc ciasno :-( wiem bo to przerabialam.. ale moze kup sobie taki walek dlugi prosty? Dziewczyny maja i tez sobie chwala..

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Kamila :) dobra jestes ;) jak moj W jest to pies nie przyjdzie, ale jak tylko wyjdzie z pokoju to pies juz jest u mnie. Staje przy łóżku i tak zaczyna "miauczeć" ze ja sie budzę, muszę odchylic mu koldre i on dopiero wskakuje, zwija sie w kulkę i nie ma go... I jak W ponownie wchodzi do pokoju to nie wie ze pies jest juz pod koldra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:06

Ruda27, Kajoni, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ