X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam wizyte 13.03 to bedzie 20t2d ale nie wiem czy gin wtedy zrobi polowkowe.. wymusze to na nim zeby nie chodzic co dwa tygodnie :-)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje panie

Camille87 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooobry :)
    Kada jak sie czujesz?

Ja dzisiaj juz malusienka brazowa plamke zrobilam, wiec jak myslalam peklo naczynko i dzisiaj juz reszta i stara krew..
    Mysle czy isc do pracy na te 3,5 h a wrekend i tak znowu wolny, wiec bym wytrzymala..
    Narazie leze jeszcze w lozeczku :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez witam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Ruda u Ciebie tez nic powaznego nie bylo z tym plamieniem :-) na szczescie <3
    A poza tym jak sie czujesz? Jesli dobrze to chyba mozesz isc do pracy.. :-)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam muszę córkę do przedszkola wyprawic moja mama ja zawozi a ja dalej leżeć

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Camille :) tak na szczescie czuje sie narazie dobrze, boli nie mam.. Poczekam do ok 10 i zadzwonie do szefa co i jak z dzisiejszym dniem..
    Camille jak nocka na lozeczku? Z rogalem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nooooo w nowym lozku jest tak wygodnie ze zasypiam zanim zdaze rogala zaprosic do lozka :P
    Bo poloze sie i grzebie w telefonie, siedze w internecie itp i rogal zostaje na komodzie :-(
    Ale dzis postaram sie zasnac juz w nim :-)
    A Ty spisz ze swoim? Ty masz chyba walek nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah jak sie i tak wysypiasz bez niego to nie uzywaj, w pozniejszym terminie to juz napewno Ci sie przyda :p
    Tak ja spie z moim, co sie przekladam na bok to z nim, nie powiem zeby leciutki byl, ale sie przyzwyczailam heh :p i tak ja mam walek na 190 cm :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups pomylilo mi sie poducha ma 160 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja ze spaniem nie mam jako tako problemow wszczegolnie na nowym szerokim lozku ile z pozycja na boku ale lapie sie na tym ze nawet jak sie budze na plecach to ze zgietymi nogami w kolanach :-) a moj maz po pierwszej nocy w nowym lozku mowi "ja sie nad ranem rozciagam ciebie w zasiegu nie ma , juz sienwystraszylem ze cie z lozka zepchnalem" :P haha a ja na drugim koncu loza :P

Niebieska, Ruda27, Lanusia93, Jus1985, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh no to ladnie duze musi byc lozko :D
    Ja kiedys sie rozwalalam na lozku, a teraz spie bardziej w rurke bez wygibasow :p
    Jakie plany na weekend dziewczyny macie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz dzis sie obudzialam na siku to maz byl we mnie tak wtulony ze malo z lozka nie spadlam :-)
    Ja dzis wieczorem mam gosci tzn znajomi na partyjke eurobiznesu wpadaja :P jutro dzialka i sadzenie czosnkow a w niedziele odwiedzamy tesciow! :-) Ty?

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dzien dobry! Co do polowkowych to ja bede miec 23.03 i to ma byc 20+2, wczesniej 17.03 mam normalna regularna wizyte, wiec szybko zobacze swoja dziecine :)
    Wczoraj przyszla do mnie kolezanka i dostalam swoje pierwsze rzeczy dla Malego <3 sa cudne! Szczegolnie body i skarpetusie dla noworodka <3 pobudzilo mnie to do wlasnych zakupow i dzis chyba bede szukac jakis ciuszkow.
    Moje plany na weekend to niestety szkola, ale szybko po sprawdzeniu obecnosci bede sie ulatniac, spokojnie widac, ze jestem w ciazy juz (dzis zaczynam 18 tydzien, jupiiii), a wyklady mam z facetami, to z pewnoscia beda wyrozumiali dla mnie bo sa strasznie sympatyczni.

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ranne ptaszki :) moj W wychodził do pracy i pies sie wcisnal do mnie pod koldre i mnie obudził :) ah
    Ja śpię juz prawie tydzień z moim rogalem, pierwsza noc była straszna bo non stop sie budziłam, bo rogal mnie "blokował" z tylu i nie mogłam sie przekrecic na plecy (a uwielbiam spać na plecach) ...a teraz jest super :) zasypiam i wstaje w tej pozycji rogalowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 08:53

Camille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy mnie tez obudzil maz ale pies ma zakaz wchodzenia do lozka.. zakaz wymyslil moj maz ale ja go troche naginam bo zawolalam go pozniej na chwilke ;-) ja musze tego rogala wziac bo mam bardzo twardy materac i plecy mnie bola jak na nich spie ale z drugiej strony moze przez to nie bede sie obkrecac :P

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba musze sie zmobilizowac i kupic sobie takiego rogala, choc my poki co spimy na wersalce to nie wiem jak sie zmieszcze z nim: /

relgi09k4o218c6j.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje ja się z moja kołdra godze i robię z niej rogala a mężowi później ukradam jego o ile jest mi zimno w nocy he ja znowu leże plackiem znowu mnie skurcze łapią eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wersalce moze byc ciasno :-( wiem bo to przerabialam.. ale moze kup sobie taki walek dlugi prosty? Dziewczyny maja i tez sobie chwala..

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Kamila :) dobra jestes ;) jak moj W jest to pies nie przyjdzie, ale jak tylko wyjdzie z pokoju to pies juz jest u mnie. Staje przy łóżku i tak zaczyna "miauczeć" ze ja sie budzę, muszę odchylic mu koldre i on dopiero wskakuje, zwija sie w kulkę i nie ma go... I jak W ponownie wchodzi do pokoju to nie wie ze pies jest juz pod koldra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 09:06

Ruda27, Kajoni, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ